Еквамери Гост
| Заглавие: Еква срещу Смайл Пон Окт 22 2007, 15:04 | |
| Еквамерила влезе в огпромната зала за даули и каза: -Здрасти смайл,надявам се без умиране просто приятелски.. Двете момичета се здрависаха и се отдалечиха,като Еква изчака първа да започне смайл... |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл Сря Окт 24 2007, 11:54 | |
| Момичето можеше да прави магий и без пръчката си после тя се измъкна от въжетата скочи взе от Смайл пръчката си и се върна обратно на изходна позиция: -Агуаменти След малко Смайл беше цялата във вода... -Ланглок Не можеше даже вече и да говори.. -Съжелявам.... |
|
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл Чет Окт 25 2007, 22:13 | |
| Еква обаче по инстинкт каза: -Петрификус тоталус Не насочи пръчката си на никого защото магията нямаше изискване за това и изведнъж се появи Смайл вкоченана.. -Хах магията ти снвърши.. -Таранталера Тя нзапомчна да танцува,но от студ... |
|
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл Пет Окт 26 2007, 12:55 | |
| -Дензаугео-каза Смайл докато танцуваше и зъбите на Еква станаха ужасно големи.В този момент Смайл съзря нещо което се подаваше зад една колона.Тя направи заклинание което премахна магията й.Еква направи същото. -Какво има?-каза тя след като Смайл вече стоеше здраво стъпила на земята. Смайл не отговори,а тръгна към колоната.Това което бе видяла бе лист,празен лист.Момичето го огледа и като насочи пръчката си срещу него прошепна: -Апарециум-в този момент буквите светнаха по листа. -Но..какво?-недоумяваше Еква -Невидимо мастило отвърна смайл и се обърна към приятелката си-Ела тук да видим какво пише...
П.П.Реших да започнем РП тъй като ми омръзна да се дуелираме.Ако искаш продължи или РП-то или дуела..както си решиш... | |
|
Елфида ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 230 Age : 30 Местожителство : Летя из София..... Registration date : 30.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл Чет Ное 08 2007, 11:53 | |
| Е нали съм с нова рег значи няма дуелче може да се трие темата | |
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл Чет Ное 08 2007, 18:46 | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Еква срещу Смайл | |
| |
|