Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Важно за дуелите. Пон Окт 22 2007, 15:45 | |
| Предлагам тук да се предизвикваме помежду си за дуели и да пишем РП за дуелите. Няма значение кой от двамата е победител. Важното е да се е получило дълго, интересно РП,като всеки от участниците в дуела е описал последователно своите действия. Добрите РП ще получат галеони и точки! Пример:
Дан насочи пръчката към Вели и викна: - Вцепени се... Заклинанието мина на сантиметри от главата на Вели. Тя беше разярена и в яда си изкрещя: - Петрификус тоталус. То оцели близкия стол и крака му изхвръкна на една страна...
и после другия (в примера: аз - Дан), после първия (в примера: Вели)
Помествайте всеки дуел в различна тема!
Последната промяна е направена от Jane Undead на Нед Фев 24 2008, 02:28; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Важно за дуелите. Пон Окт 22 2007, 15:45 | |
| За друг пример за дуел мога да Ви дам дуела между мен и Хърмаяни Грейнджър, който стана наистина много добър и участниците получиха по 70 точки...именно толкова ще е наградата за участник в добър дуел. Надявам се няма да има дуелчета с по едно мнение и с по едно заклинание, защото те ще получат най-много по 5 точки... Така че от сега нататък за добър дуел наградата е по 70 точки за дома! | |
|
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Важно за дуелите. Нед Фев 24 2008, 01:22 | |
| От днес аз поемам модерирането на дуелите. Всичко, което е писал предишния модератор, остава валидно. Старайте се да пишете интересни, весели РП, а също и да са достатъчно дълги. Наградата за добър дуел е 70 точки за дома, в който сте. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Важно за дуелите. | |
| |
|