Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Летене - съобщения Вто Окт 23 2007, 14:51 | |
| Професор Риддъл огледа класа си...бяха повечко тази година. - Тази година аз ще водя часовете ви по летене. Няма да бъдем в кабинет. Ще имате шест часа - всяка седмица по един час. Ще ви дам само три домашни. Повечето работа е практическа. Аз ще обяснявам, а вие после ще ми пращате РП с това как сте се упражнявали. Ще имате 4 оценки през цялата година и крайната Ви оценка ще е средната от четерите. Имате право да се извините само веднъж, когато сте без домашна. За второ не написване на домашната бивате мъмрени и ви се взимат 50 точки от дома. За трето - изхвърчате от класа. Всичко ясно ли е - попита на висок глас професор Риддъл. - Да, професоре - заехтяха гласовете на учениците. - Добре...започваме следващата седмица. И следете тази тема за съобщения. | |
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Летене - съобщения Пет Окт 26 2007, 08:00 | |
| На таблото за съобщения с главни букви бе написано: ЗА ВСИЧКИ ЗАПИСАЛИ СЕ ПО ЛЕТЕНЕ - УРОЦИТЕ ЗАПОЧВАТ В ПОНЕДЕЛНИК - 29 ОКТОМВРИ 2007 | |
|