Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Колибата на Хагрид | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Колибата на Хагрид Сря Окт 24 2007, 01:13 | |
| Това е колибата на Хагрид,където можете да идвате и да си говорите с него! | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Сря Окт 24 2007, 01:35 | |
| Вели почука на вратат. -Влез.-с тежък глас извика Хагрид.-О,здравей,Вели!Какво те води насам?!?Искаш ли чай?Седни де,не стой права! Вели дръпна един стол към себе си и седна. -Ами сипи ми чай,Хагрид!Дойдох при теб,защото ми е скучно из Хогуортс.След като много учители напуснаха трябва да намерим нови учители,а няма много желаещи да работят като учители.А половината останали потребители ме обвиняват,че съм изгонила Емма.но това вече е отделен въпрос.Ами ти как си?!? -Добре съм.Напоследък не идват много ученици тук.Училището запестя в скоро време.-каза и Хагрид. -Хм,ами да,така е.Но сега организирам бал.Чу ли за него?!? -Да,разбира се!Може да намина по някое време.-отговори и Хагрид. -Чудесно!И ти имаш нужда от малко забавление.Аз мисля да намина в скоро време до Лондон да видя семейството си,че в училището вече не е толкова интересно.Какво ще кажеш?!?-попита го Вели. -Чудесна идея!Тъкмо малко ще се разведриш. -Ами така и ще направя.още утре сутринта заминавам за там.Ще мина по мъгълските магазини да си взема нещо за бала и да си купя разни неща.-говореше му Вели. -А кога ще се върнеш?!?-попита я Хагрид. -Спокойно,няма да се задържа много там.Ще преспя една вечер и си идвам веднага.А сега мисля да отида да спя и да съм бодра за заминаването. -Няма да е зле.Хайде,отивай!Довиждане!Когато се върнеш да не забравиш да ме посетиш! -Няма!Чао!-и Вели прегърна Хагрид,стана от стола и се запъти към подземието на Слидерин,за да си легне. | |
| | | Ron Weasley ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Сря Окт 24 2007, 16:39 | |
| Рон реши да отиде при приятеля си Хагрид. Видя как Вели излиза от колибата му. - Вели, Как е Хагрид?- Попита я момчето, докато влизаше... | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Пет Окт 26 2007, 19:00 | |
| -Хагрид е добре!Ще се радва да те види...Хайде,влизай де! | |
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Съб Окт 27 2007, 00:04 | |
| Рон влезе и видя Хагрид да седи и да отпива от чая си. - О, Рон! Здравей!- Поздрави го той- Хайде, сядай! Рон седна право срещу Хагрид. - Здравей! Как си? Изглежда Хагрид не чу въпроса му и каза: - Искаш ли чайче? - Не благодаря, наминах за бързо.- Отвърна Рон. И точно в този момента влезе... | |
| | | Хърмаяни Грейнджър Лудата жаба
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Пон Окт 29 2007, 20:32 | |
| ...Хърмаяни. - Здравейте! - каза тя - Здравей! - казаха в един глас Хагрид и Рон - Какво правите? - Попита момичето. - Ами, Рон ми дойде на гости на по чайче - каза Хагрид - Ако искаш и ти ела и седни. - Добре. - каза Хърми и седна на столче до Рон - Чаят е много вкусен - каза Хърмаяни след като отпи глъдка - Да така е - заяви Рон В този момент наминаваше Джинни, Хърмаяни я видя, че е доста ядосана. Тя излезе и каза: - Джини, здравей. Защо си ядосана? - Здравей! Търся брат си (Ron Weasly), за да му издърпам ушите! - Защо? - Ми намерих мишката му в прането си! И като погледнах любимата ми мантия бе на дупки ! Да знаеш къде е? Хърмаяни не знаеше какво да прави все пак Джинни и беше най-добре приятелка, а пър Рон също и беше приятел.Тя реши да помогне на Джинни и извика Рон. Рон дойде и Хърмаяни застана почти между тах, за да предотврати неща, който не трябва, но може да се случат. Джинни започна да чете конско което звучеше така: - Рон, как можа ... | |
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Пон Окт 29 2007, 23:18 | |
| - Какво?- Прекъссна я Рон. - Ами, тъпата ти мишка, или там каквото е, ми скъса любимата мантия!- Почти крещеше Джинни.- И аз не мисля, да.... - Не е мишка, а е Плъх! Прави разлика!- Разгневи се Рон- И плюс това не е тъп...- Отвърна Рон. - Не ме интересува какво е- Щом е гризач- не го понасям. - Ами никой не те е карал да го гледаш. Просто трябваше да ме извикаш и да си го взема. Знаеш колко го търсех...- Каза Рон- Къде е Скабърс!- Попита Рон. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид Чет Дек 20 2007, 02:12 | |
| - О, Рон ! Не можеш да се грижиш за животните ти ! Сам си го търси ! - сопна му се Джинни и се обърна към Хагрид. - Харгид ! Искам да те помоля да донесеш една елха в общата ни стая ! Тя все още не е украсена ! - Ами... да.. да. наистина. - засуети се той - нямах много време... нали разбираш... - Рон, Хърмаяни ! А вашата обща стая украсена ли е ? Та скоро е коледа ! - Джинни игнорира отговора на Хагрид.
|
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Колибата на Хагрид | |
| |
| | | | Колибата на Хагрид | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |