Еквамери Гост
| Заглавие: Трезорът на Еквамерила Сря Окт 24 2007, 15:51 | |
| |
|
Еквамери Гост
| Заглавие: Re: Трезорът на Еквамерила Сря Окт 24 2007, 17:14 | |
| ПОКУПКИ: -28 г. за пръчка -200г за дрехи -30 г за принадлежности за отвари -323 за мантий -142 галеона за учебници ОБЩО ИЗРАСХОДВАНИ: 723г. ОСТАВАТ: -23 галеона |
|
Еквамери Гост
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Трезорът на Еквамерила Чет Окт 25 2007, 14:23 | |
| Първо - никога в трезора ти не може да има минусова сума - дори и за две минути. Второ - аз начислявам галеоните, а не ти - така всеки може да си пише по колкото иска. Трето - заключвам ти трезора, защото не ми оправда доверието ти да си го водиш. Четвърто - Вели не ти е разрашила трезора ти да е отворен - не лъжи Пето - вадя от твоите галеони 80 галеона - наказание за неспазване на правила и добавяне на галеони, за които не е ясно от къде са се появили
P.S. Не спори с мен повече за трезора си - няма да го отворя, докато не реша да отворя трезорите на всички - имам разрешението на Вели да ти го заключа отново. Не създавай тъпи теми - втори трезори и безмислени въпроси от рода на искате ли трезора Ви да е отключен, в които никой не пише...
307 ГАЛЕОНА | |
|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Трезорът на Еквамерила Пон Окт 29 2007, 12:43 | |
| Прехвърлям ти го в коша защото влизаш като гост... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Трезорът на Еквамерила | |
| |
|