Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Песента на 31 СУЧЕМ и още мн | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн Чет Окт 25 2007, 23:14 | |
| Ай ве не се сдържах скивайте любимите ми даскали от любимото ми училище Бастилията кво направиха-->дето сме ний,там е и купона вееее.... Ето я песента:
1. Здравей, как си министъра? Как, добре ли я караш? Хапна ли днеска във някой скъп ресторант? Кажи ми? Здравей, карам я някак си, даже страхотно я карам! С толкоз бюджетни излишъци ям на корем, нямам проблем!
Припев: Уви, така стоят нещата, бедни мой учителю, стачкувай месец, два и три, до Коледа почти! Дори да имаме пари, ти за стоте процента забрави, нали ти дадох стълба три иди се обеси! Скандирай всеки ден безспир, пред моите заключени врати аз съм си купил нови тапи, тапи за уши!
2.Здравей, глухи Министре, как си добре ли я караш? Нашта седенка проточи се няма да спрем! Да знаеш! Здравей, скъпи учителю, още ли тук се мотаеш? Аз съм по наглост отличник, а ти си за мен финансов проблем! Припев:
3.Здравей, европейски учителю, празни са класните стаи, днес ти изпитваш министри и даваш урок - ОСТАВКА! здравей, ти ново Възраждане, с Паисиев глас призоваваме: -Не срами се, народе, от даскала!Учи те днес на достойнство и чест!
Наще рулззз ве пеят двете по музика,а на китарата ми е тая по математика в седми клас.Ето тук можете да видите клипа.С доста лош звук е,на моменти много пращи,но въпреки всичко песента кърти,наще къртят,31 кърти и се местяяяяя пп:не ми обръщайте внимание лудичка съм си... | |
| | | ver4etooo Слидерин
Брой мнения : 576 Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз Registration date : 09.10.2007
| | | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн Съб Окт 27 2007, 00:34 | |
| ахах,много са луди ваште даскали ве!!! :xax28: :xax16: | |
| | | Phoenix Лошо перверзно зайче
Брой мнения : 328 Age : 30 Местожителство : В сърцето на пламаците ! Дом : Рейвънклоу Галеони : Колкото толкова Registration date : 03.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн Съб Окт 27 2007, 13:06 | |
| ХАХахахха наште даскали са много по тъпи от ваще напрао ви се кефя ! ! ! | |
| | | Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн Съб Окт 27 2007, 23:28 | |
| аааай мн си ги бичкам ве утре ша сложа снимки на даскалото сега като го асвалтираха,очертаха и напр специални волейбоното и баскет игрищата,след като сложиха изкуствена трева на футболното и тн,но тряя да ги кача на фотобъкета,а за целта тряя да съм в нас....( всъщност вас надали ви греее това,но аз все пак ша ги сложа 31 РУЛЗЗЗЗЗЗ | |
| | | (= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн Вто Мар 25 2008, 19:58 | |
| Флууда е забранен /Боже,кой го казва / Темата отива в архивчето. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Песента на 31 СУЧЕМ и още мн | |
| |
| | | | Песента на 31 СУЧЕМ и още мн | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите