| Кандидатури за отбора по куидич | |
|
+4Prisila Phoenix Daniel Made_in_paradise™ 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Нед Апр 06 2008, 10:18 | |
| Добре тогава,за да запълним и последното място за гончия-аз ще добавя Джини Уизли,от Рейвънклоу в отбора ни(също е измислена моя нова героиня,както твоята Джейн Ъндед). |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Нед Апр 06 2008, 10:46 | |
| ъм..и вие ще играете с няколко героя?ще сте в няколко роли? тъпо....по-добре да изчакаме...напоследък има много нови ученици... | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Нед Апр 06 2008, 12:35 | |
| И аз съм на това мнение(макар че вече прибавих героя на Джейн към списъка).Мисля че ще почнем да се объркваме с толкова много герои.Ще почакаме. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Нед Апр 06 2008, 12:59 | |
| Добавили сме само двама. Хайде да потренираме. Пояснявам. Измислените герои са само за тази тренировка. | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Пет Апр 18 2008, 17:08 | |
| Ох и Лисица94 се отказа от поста си!Трябват ни 1 търсач и 1 гончия.. /Джейн не става въпрос за твоя герои,а за Рейвън...нередовен е и мисля че ще пропусне тренировка :(/ | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Вто Апр 22 2008, 13:11 | |
| Бил Дейвис Която и да е без БИЯЧ.. | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Вто Апр 22 2008, 15:41 | |
| Ама ти сериозно не четеш предните мнения. Поне да се беше поинтересувал малко... Та аз и Присила вече сме заели постовете биячи, та и да искаше няма да можеш. Свободни места са 1 търсач и 1 гончия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Вто Апр 22 2008, 19:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Сря Апр 23 2008, 11:37 | |
| Ам вие ме ядосахте ! Вие се правихте на важни не аз ! Давате ли ми пост или не ? | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Сря Апр 23 2008, 12:31 | |
| Хайде, не се карайте тук. После ще ви изтрия мненията, а сега по-добре се разберете мирно и тихо. Смайл и Бил, недейте да си викате един на други, че ще отнемам точки, колкото и да ми е неприятно. Бил, по-добре прочети предните постове, няма да ти отнеме много време. Казаха ти, че има свободни постове гончия и търсач, избери си един от тях и бъди редовен. А ти, Смайл, не му се нахвърляй така, съмнявам се да го е заслужил. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Сря Апр 23 2008, 12:48 | |
| Защо ли си мисля, че сте се скарали в някой друг форум и тук просто продължавате започнатото?! За пръв път виждам Рейвънклоуци така да се карат. Хайде, без повече дърляници, че ще отнемам точки. Бил, позволено ти е да си мислиш кой е свестен и кой - не, но не и да го пишеш във форума. (освен ако не искаш да се караш с някого) Особено когато не съм съгласна с изказванията ти. П.С. Предполагам, че можеш да вземеш търсачеството, но първо е добре да се сдобриш със заместник-капитана ни (Смайл), която одобрява кандидатурите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Сря Апр 23 2008, 12:49 | |
| Значи няма шанс да вляза... както и да е... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Чет Апр 24 2008, 19:30 | |
| - Бил Дейвис написа:
- Един свестен в тоя форум ! Не знам кво съм направил че да подразня тези " принцески " с държанието си. Искам търсачеството, ако може.
Чакай малко. като за начало ти забранявам да ОБИЖДАШ или ДА СЕ ДЪРЖИШ ГАДНО по какъвто и да е било начин. Мисля че с теб се разбрахме. Не ме интересува нито какво мислиш,нито защо го мислиш,но все пак сме от един дом и трябва да се примирим един с друг.Дразниш ме и то много,но не мисля че е нужно да се занимавам с теб... Така...освен че съм заместник капитан съм и префект и също мога да отнемам точки.Дори на себе ще отнемам за да съм честна. Не искам да се правиш на интересен,защото не си и няма смисъл да си хабиш думите и нервите. Както и да е. Имаме нужда от играчи тъй че ти давам поста,но ако ме подразниш (а аз съм доста раздразнителна) може и да ти го отнема. Така...не се прави на по-умен,защото също няма смисъл.Няма смисъл и да пишеш сега,защото ще е флууд и аз или Джейн ще го изтрием... Мисля че си на ясно вече... | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич Чет Апр 24 2008, 22:16 | |
| - Бил Дейвис написа:
- Един свестен в тоя форум ! Не знам кво съм направил че да подразня тези " принцески " с държанието си. Искам търсачеството, ако може.
Такам, първо аз не съм принцеска. Ако го кажеш на някой от моя клас ще ти се изхили и ще ти каже че не ме познаваш, щом ми казваш принцеска. Точно пък ние с Аня сме принцески. Опитвам се да бъда по - дружелюбна към теб, но ако ти не искаш ще се държа гадно, а ако съм в комбинка с Аня мн. гадно за теб. Второ, Не си показвай предпочитанията за хората по този начин. Да ти кажа, че е много грубо от твоя страна. Дори и на мен /на която не ми пука каво си мислят вчерашни форумци за мен/ ми стана гадно. Да ти кажа честно, мислех си че можем да изгладим работата и да почнем от начало, но ми стана много гадно. Да, ще продължавам да ти го натяквам. Опитах се като нормален човек да ти обясня с какво си подразнил нас "принцеските". И ако още не си разбрал: не четеш мненията преди твоето. Нито първото на темата в която пишеш. разправяш че не сме свестни(така излиза) правиш се на много по - умен от колкото си и това те прави идиот(с извинение от твоя страна)
Последното мисля че ти е най - големия проблем. Правиш се на остроумен, тъй като някои хора във форума са по - нахакани и ти искаш да си като тях, но просто е невъзможно да станеш такъв от петото си мнение. И имаш твърде високи самочувствие и самомнение.
Предлагам да престанеш да ни наричаш принцески, да не изтъкваш предпочитанията си(и това кой е смахнат и кой не) да не ни разправяш че се заяждаме, за да не го правим и да започнем наново.
И за да не е такъв грамаден флууд: За мен всеки е добре дошъл в отбора, защото имаме празни места. Но трябва да си редовен и да проверяваш за тренировките. И да пишеш добри РПта на тренировките. Джейн: И сега, след като се изяснихте, заключвам темата и правя нова. И само някой пак да я е офлудил. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич | |
| |
|
| |
| Кандидатури за отбора по куидич | |
|