Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Кандидатури за отбора по куидич

Go down 
+4
Prisila
Phoenix
Daniel
Made_in_paradise™
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 06 2008, 10:18

Добре тогава,за да запълним и последното място за гончия-аз ще добавя Джини Уизли,от Рейвънклоу в отбора ни(също е измислена моя нова героиня,както твоята Джейн Ъндед).
Върнете се в началото Go down
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 06 2008, 10:46

ъм..и вие ще играете с няколко героя?ще сте в няколко роли? Suspect тъпо....по-добре да изчакаме...напоследък има много нови ученици...
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 06 2008, 12:35

И аз съм на това мнение(макар че вече прибавих героя на Джейн към списъка).Мисля че ще почнем да се объркваме с толкова много герои.Ще почакаме.
http://missshine.aha.bg/
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female
Брой мнения : 887
Местожителство : София
Дом : Домът на лудите и учените
Registration date : 07.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 06 2008, 12:59

Добавили сме само двама. Хайде да потренираме.
Пояснявам. Измислените герои са само за тази тренировка.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 18 2008, 17:08

Ох и Лисица94 се отказа от поста си!Трябват ни 1 търсач и 1 гончия.. /Джейн не става въпрос за твоя герои,а за Рейвън...нередовен е и мисля че ще пропусне тренировка :(/
Бил Дейвис
~Професор по Аритмантика~
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeВто Апр 22 2008, 13:11

Бил Дейвис
Която и да е без БИЯЧ..
Princess_of_the_elfs...
Smile in the darkness
Smile in the darkness
Princess_of_the_elfs...

Female
Брой мнения : 787
Местожителство : .:in your dreams:.
Галеони : виж в трезора ми ^-^
Registration date : 03.04.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeВто Апр 22 2008, 15:41

Ама ти сериозно не четеш предните мнения. Поне да се беше поинтересувал малко...
Та аз и Присила вече сме заели постовете биячи, та и да искаше няма да можеш. Свободни места са 1 търсач и 1 гончия.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeВто Апр 22 2008, 19:53

не може :Д
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeСря Апр 23 2008, 11:37

Ам вие ме ядосахте ! Вие се правихте на важни не аз ! Давате ли ми пост или не ?
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeСря Апр 23 2008, 12:31

Хайде, не се карайте тук. После ще ви изтрия мненията, а сега по-добре се разберете мирно и тихо. Смайл и Бил, недейте да си викате един на други, че ще отнемам точки, колкото и да ми е неприятно. Бил, по-добре прочети предните постове, няма да ти отнеме много време. Казаха ти, че има свободни постове гончия и търсач, избери си един от тях и бъди редовен. А ти, Смайл, не му се нахвърляй така, съмнявам се да го е заслужил.
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeСря Апр 23 2008, 12:48

Защо ли си мисля, че сте се скарали в някой друг форум и тук просто продължавате започнатото?! За пръв път виждам Рейвънклоуци така да се карат. Хайде, без повече дърляници, че ще отнемам точки. Бил, позволено ти е да си мислиш кой е свестен и кой - не, но не и да го пишеш във форума. (освен ако не искаш да се караш с някого) Особено когато не съм съгласна с изказванията ти. sunny

П.С. Предполагам, че можеш да вземеш търсачеството, но първо е добре да се сдобриш със заместник-капитана ни (Смайл), която одобрява кандидатурите.
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeСря Апр 23 2008, 12:49

Значи няма шанс да вляза... както и да е...
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeЧет Апр 24 2008, 19:30

Бил Дейвис написа:
Един свестен в тоя форум ! Не знам кво съм направил че да подразня тези " принцески " с държанието си. Искам търсачеството, ако може.

Чакай малко.
като за начало ти забранявам да ОБИЖДАШ или ДА СЕ ДЪРЖИШ ГАДНО по какъвто и да е било начин.
Мисля че с теб се разбрахме.
Не ме интересува нито какво мислиш,нито защо го мислиш,но все пак сме от един дом и трябва да се примирим един с друг.Дразниш ме и то много,но не мисля че е нужно да се занимавам с теб...
Така...освен че съм заместник капитан съм и префект и също мога да отнемам точки.Дори на себе ще отнемам за да съм честна.
Не искам да се правиш на интересен,защото не си и няма смисъл да си хабиш думите и нервите.
Както и да е.
Имаме нужда от играчи тъй че ти давам поста,но ако ме подразниш (а аз съм доста раздразнителна) може и да ти го отнема.
Така...не се прави на по-умен,защото също няма смисъл.Няма смисъл и да пишеш сега,защото ще е флууд и аз или Джейн ще го изтрием...
Мисля че си на ясно вече...
Princess_of_the_elfs...
Smile in the darkness
Smile in the darkness
Princess_of_the_elfs...

Female
Брой мнения : 787
Местожителство : .:in your dreams:.
Галеони : виж в трезора ми ^-^
Registration date : 03.04.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitimeЧет Апр 24 2008, 22:16

Бил Дейвис написа:
Един свестен в тоя форум ! Не знам кво съм направил че да подразня тези " принцески " с държанието си. Искам търсачеството, ако може.

Такам, първо аз не съм принцеска. Ако го кажеш на някой от моя клас ще ти се изхили и ще ти каже че не ме познаваш, щом ми казваш принцеска. Точно пък ние с Аня сме принцески. Опитвам се да бъда по - дружелюбна към теб, но ако ти не искаш ще се държа гадно, а ако съм в комбинка с Аня мн. гадно за теб.
Второ, Не си показвай предпочитанията за хората по този начин. Да ти кажа, че е много грубо от твоя страна. Дори и на мен /на която не ми пука каво си мислят вчерашни форумци за мен/ ми стана гадно. Да ти кажа честно, мислех си че можем да изгладим работата и да почнем от начало, но ми стана много гадно. Да, ще продължавам да ти го натяквам. Опитах се като нормален човек да ти обясня с какво си подразнил нас "принцеските". И ако още не си разбрал:
Like a Star @ heaven не четеш мненията преди твоето. Нито първото на темата в която пишеш.
Like a Star @ heaven разправяш че не сме свестни(така излиза)
Like a Star @ heaven правиш се на много по - умен от колкото си и това те прави идиот(с извинение от твоя страна)

Последното мисля че ти е най - големия проблем. Правиш се на остроумен, тъй като някои хора във форума са по - нахакани и ти искаш да си като тях, но просто е невъзможно да станеш такъв от петото си мнение. И имаш твърде високи самочувствие и самомнение.

Предлагам да престанеш да ни наричаш принцески, да не изтъкваш предпочитанията си(и това кой е смахнат и кой не) да не ни разправяш че се заяждаме, за да не го правим и да започнем наново.

И за да не е такъв грамаден флууд:
За мен всеки е добре дошъл в отбора, защото имаме празни места. Но трябва да си редовен и да проверяваш за тренировките. И да пишеш добри РПта на тренировките.

Джейн: И сега, след като се изяснихте, заключвам темата и правя нова. И само някой пак да я е офлудил.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за отбора по куидич   Кандидатури за отбора по куидич - Page 2 Icon_minitime

Кандидатури за отбора по куидич
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: