| Първото изпитание | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 11:41 | |
| Дан Риддъл излезе на трибуната. Насочи пръчката си към гърлото и каза: - Сонорус. - Добър ден на всички - проехтя гласа му на трибуната. - Днес сме се събрали заради първото от трите изпитания за Вътрешния Училищен Тримагически турнир. Избраните участници от домовете са както следва: MisS_InDePenDen©e - Слидерин. От редовете на слидерин се чуха буини и радостни възгласи. Джинни Уизли - Грифиндор Грифиндорци започнаха да скандират името и... Phoenix - Рейвънклоу Рейвънклоуците бурно изръкопляскаха и засвириха с уста... Ron Weasley - Хафълпаф. Хафълпафците станаха и викнаха задружно: Рон! Рон! Рон! - Да, да поздравления за всички - каза Дан Риддъл - но сега е времето на първото изпитание, а ето какво е то: Забранената гора е разделена на четири части. Всеки един он Вас, участници, ще тръгне от обозначеното му място. Имате право да вземете с вас само и единствено магическата си пръчка. Във гората всеки един от вас ще срещне кентавър, огнемет и еднорог. Трябва да отблъснете огнемета и кентавъра, защото те ще искат да ви нападнат и отстранят от играта. От еднорога трябва да вземете косъм от опашката му. Някъде в средата на всяка от четирите части има пещера, пред която има сфинкс. Той ще Ви зададе гатанка, на която трябва да отговорите правилно, за да Ви бъде оключена пещерата. Вътре има около хиляда златни и сребърни пеперуди. Трябва да намерите тази от тях, която има лек лилав оттенък на крилата и да я уловите, без да я убиете. После трябва да излезете от пещерата като намерите втория изход и го отключете като увиете косъма от еднорога на камъка до нея. Върнете се като минете отново през гората. Върнете се тук, на тази трибуна и донесете пеперудата. Това е изпитанието, през което трябва да минете. Имате право да използвате всички магии, за които се сетите освен трите забранени магии. Изпратете ми РП на това изпитание като лично съобщение и журито ще оцени работата Ви. Помнете че работата с най-малко точки отпада, затова се постарайте много добре. Това е...а сега заемете местата си. Участниците заеха местата си, пистолета гръмна и те тръгнаха...
Последната промяна е направена от на Вто Окт 30 2007, 12:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 11:53 | |
| Загадката на сфинкса: Три пъти се ражда, веднъж умира! Трябва да отговорите на загадката, включите отговора в РПтата си. Не е много трудно, като се има в предвид коя е най-важната част от първото изпитание... ПП Ако не можете - не се отказвайте. Пак ми пратете РПтата си и те ще бъдат оценени... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 13:00 | |
| Имам въпрос относно гатанката. Например, ако не знаем отговора (аз го знам, де), то ще се получи нещо такова: Давате предположението си и за да преминте, Сфинкса трябва да каже, че е си дал верен отговор, нали ? А от къде да сме сигурни, че отговора е верен за да продължим ? |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 13:13 | |
| Правиш РП, така че какъвто и отговор да си дал, сфинкса ти го е зачел и продължаваш напред. Отговора е само за отваряне на пещерата и нищо друго...ако не си отговорила правилно може би ще ти се отнеме там една или две точки, което няма да е фатално... Важно е да имаш интересно РП. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 13:16 | |
| И как може да има огнемет в гората ?! Та той ще запали всичко ! Ще стане пожар ! Дан Риддъл: Огнемета е поставен в гората за изпитанието и изобщо нищо няма да запали - но всичко е оставено на въображението ти... Като цяло се радвам че се интересуваш от всичко това, но ти можеш и сама да развиеш РП с въображението си...имай впредвид срока е до петък и вече двама са ми ги пратили... |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 13:39 | |
| | |
|
| |
Phoenix Лошо перверзно зайче
Брой мнения : 328 Age : 30 Местожителство : В сърцето на пламаците ! Дом : Рейвънклоу Галеони : Колкото толкова Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 14:30 | |
|
Последната промяна е направена от на Пон Окт 29 2007, 14:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 14:30 | |
| Да...удоволствието ще е мое да го прочета. Вече двама ми пратиха и бяха също бая дългички...затова ще ми е огромно удоволствие да прочета и твоето... А относно как да ги пращаш - да по ЛС на мен... ПП Това го пише и по - горе... | |
|
| |
Брой мнения : 328 Age : 30 Местожителство : В сърцето на пламаците ! Дом : Рейвънклоу Галеони : Колкото толкова Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 14:35 | |
| | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 14:43 | |
| Когато всички РП дойдат...засега имам само две и още две трябва да пристигнат от Джинни и MisS_InDePenDen©e... Когато пристигнат веднага ги пускам в отделна тема и журито си дава оценките. Средната оценка, на който е най-ниска няма да отиде на второто изпитание. | |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 14:53 | |
| а нещо против да ти го пратя в петък в 11 и 59 pm | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 15:00 | |
| Ами не...срока е до края на петък...ама хората са се блъскали и са ми го пратили още днес...затова няма да е лоялно...но всичко си има срокове и се надявам д ми го пратиш в определения срок...записал си се все пак... | |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 15:14 | |
| е аз ша ти го пратя в определения срок аре от мен да мие петък сутринта...просто не ми се занимава сериозно в момента.... и си е съвсем лоялно,щото не съм ги карала да пращат веднага | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 17:27 | |
| | |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Пон Окт 29 2007, 18:10 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Първото изпитание Вто Окт 30 2007, 02:29 | |
| А кентаврите знаят ли, че появяването ни се дължи заради изпитанието, или на тях нищо не им е казано, а те са случайно там. Т.е пътя минава през територията им ? Защото не мисля, че кентаврите ще се подчинят на хората за да стоят там, но поне знаят ли за изпитанието ?
И... ...за да Ви бъде оключена пещерата... Има грешка Дан Риддъл: Мерси, че ми каза за грешката. Кентаврите бяха учтиво помолени да пазят пътя от участниците и те се съгласиха.Май много бързо пишеш на клавиатурата и не препрочиташ написаното... Не се пише "КентаФър", а "КентаВър" ! И не се пише "Очтиво", а "Учтиво". Или наистина не знаеш как да пишеш тези думи, или незнам. Много се радвам че почна да се заяждаш, но наистина не проверявам писаното... |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Сря Окт 31 2007, 23:35 | |
| джини,това да не ти е конкурс за правопис?като ти пуснат РПто във форума и аз ще ти изкопам поне 10 тъпи правописни грешки,така че няма смисъл да се заяждаш.Може да си мн умна,но запомни,че ще се намерят и по-умни от теб А и Дан,аз ти пуснах най-сетне Рпто си и тъй като доколкото зн вс други са ти го пуснали,ще може ли по-скоро да научим оценките си? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Първото изпитание Чет Ное 01 2007, 00:22 | |
| Не се заяждам, но много ме дразнят такива елементарни грешки. Не съм учила български език вече цяла година, но знам правилата ! И между другото, може и наистина да имам грешки, защото нямах време да го препрочитам. Постоянно ме гонят от компютъра и се старая да побързам ! А пък това е само едно изречение ! То РП-то ми е супер дълго и нямах време да го препрочета. Може да имам и други грешки, освен правописни, но това е едно изречение!
|
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Първото изпитание Чет Ное 01 2007, 23:30 | |
| Стига сте се заяждали и спорели...съжалявам за правописните си грешки... А сега по важното:
Честито на продължилите към второто изпитание на турнира: Phoenix Джинни Уизли MisS_InDePenDen©e Второто изпитание ще Ви бъде дадено в понеделник на 5 ноември 2007...
Тази тема се затваря... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Първото изпитание | |
| |
|
| |
| Първото изпитание | |
|