vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Prisila Вто Апр 29 2008, 13:18 | |
| Харесваш ли коли? И ако да коя ти е любимата? | |
|
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Prisila Вто Апр 29 2008, 14:36 | |
| Мн ясно,че обичам коли!Амикато цяло си падам по BMW-та.То,май всички си падат по БеЕмВе.Инче ми харесват и Нисаните.Хубави коли са.
PP:Аз имам Форд Фиеста!! | |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Prisila Сря Апр 30 2008, 11:53 | |
| Сори ако се повтарят:
Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно?
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум | |
|
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Prisila Чет Май 01 2008, 12:37 | |
| Как би се описала? Забавна,разсеяна,влюбена. Имаш ли прякори? Prisila,Банкова,Мишка. А навик,който дразни другите? Обичам да закъснявам. Какво има в момента по джбовете ти? 4,70 лв. Без какво не оставаш в хладилника? Не оставам без сиренцееееее <3 С какво се отличаваш от останалите? С мисленето си. Внимаваш да не...? Кажа твърде много истини. Добра ли си? Може да се каже. Неща без които не можеш? Без плюшената ми панда и сребърните ми пръстени,а и без телефон. Грешки които си правила? В повечето случаи с някои приятели... Разочарования,които си изживяла? От родителите ми,от приятеля ми и от самата мен. Какво е за теб изневярата? Веднъж простих.Втори път няма да простя. Има ли любов завинаги? Не. Запомняща се случка от живота ти? Не си струват споменаването. Какво те вдъхновява? Нямам си муза. Къде търсиш тръпката? Може би в колите?..Незнам. Ако беше животно щеше да си..? Вероятно някакво мекотело. В какво искаш да се преродиш? В човек. Вземаш ли се насериозно? Винаги.
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум Няма лошо. | |
|