Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Второто изпитание Пон Ное 05 2007, 09:30 | |
| Дан Риддъл излезе на трибуната. Насочи пръчката си към гърлото и каза: - Сонорус. - Добър ден на всички - проехтя гласа му на трибуната. - Днес сме се събрали заради второто от трите изпитания за Вътрешния Училищен Тримагически турнир. Участниците, които достигнаха да второто изпитание са: MisS_InDePenDen©e - Слидерин. От редовете на Слидерин се чуха буини и радостни възгласи. Джинни Уизли - Грифиндор Грифиндорци започнаха да скандират името и... и Phoenix - Рейвънклоу Рейвънклоуците бурно изръкопляскаха... Браво на тримата участници, които се справиха отлично в първото изпитание. На това изпитание оценките от миналото нямат нищо общо, затова и силите Ви отново са уравновесени. А ето какво е второто изпитание... Дан Риддъл спря да говори. Участниците тръпнеха в очакване. Скоро Дан Риддъл отново продължи: - Както повечето от вас знаят, аз съм професор по Драконология. Затова и ние - журито - решихме Второто изпитание да е свързано именно със дракони.Всички може би сте чували за Магьосническите дракони или по известни под името Мираконус. Тези дракони са притежание на Министерството на магията. Те бяха оставени в три пещери в планината Дракосар край Хогуортс. Вие трябва да ги намерите. Те бяха освободени от Министерството. Вие трябва да вземете Златните им яйца и така да ги подчините. За всеки участник има по един дракон. Ако не знаете заклинанията, с които можете да зашеметите дракон и да вземете Златното му яйце можете да прочетете Урок №1 и Урок №2 в часовете по Драконология. Там са всички необходими заклинания за взимането на яйцето. Не се допускат измислени, подчертавам измислени заклинания, колкото и да са добри. След като вземете яйцето Вие трябва да се върнете плувайки през езерото. В езерото има много опасни същества. Змийорките и езертяните ще поискат да отнемет яйцето, което сте взели. Внимавайте то да не се счупи. Трябва да го допесете цяло. Имате право само на магическа пръчка. И така...готови...три, две, едно... Участниците тръгнаха към планината... Предайте ми РПтата си до 15 наември. Този път срока е по-голям, тъй като участнците ме помолиха за това. Ако имате въпроси, моля задайте ги тук. | |
|
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| |
Гост Гост
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Второто изпитание Пет Ное 16 2007, 07:22 | |
| Спокойно...имате още 5 дни отпуснати. Тогава само е задължително трябва да предадете работите си...срок до 20 ноември! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Второто изпитание | |
| |
|