Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Второто изпитание

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Второто изпитание Empty
ПисанеЗаглавие: Второто изпитание   Второто изпитание Icon_minitimeПон Ное 05 2007, 09:30

Дан Риддъл излезе на трибуната. Насочи пръчката си към гърлото и каза:
- Сонорус.
- Добър ден на всички
- проехтя гласа му на трибуната. - Днес сме се събрали заради второто от трите изпитания за Вътрешния Училищен Тримагически турнир. Участниците, които достигнаха да второто изпитание са: MisS_InDePenDen©e - Слидерин. От редовете на Слидерин се чуха буини и радостни възгласи. Джинни Уизли - Грифиндор Грифиндорци започнаха да скандират името и... и Phoenix - Рейвънклоу Рейвънклоуците бурно изръкопляскаха...
Браво на тримата участници, които се справиха отлично в първото изпитание. На това изпитание оценките от миналото нямат нищо общо, затова и силите Ви отново са уравновесени. А ето какво е второто изпитание...
Дан Риддъл спря да говори. Участниците тръпнеха в очакване. Скоро Дан Риддъл отново продължи:
- Както повечето от вас знаят, аз съм професор по Драконология. Затова и ние - журито - решихме Второто изпитание да е свързано именно със дракони.Всички може би сте чували за Магьосническите дракони или по известни под името Мираконус. Тези дракони са притежание на Министерството на магията. Те бяха оставени в три пещери в планината Дракосар край Хогуортс. Вие трябва да ги намерите. Те бяха освободени от Министерството. Вие трябва да вземете Златните им яйца и така да ги подчините. За всеки участник има по един дракон. Ако не знаете заклинанията, с които можете да зашеметите дракон и да вземете Златното му яйце можете да прочетете Урок №1 и Урок №2 в часовете по Драконология. Там са всички необходими заклинания за взимането на яйцето. Не се допускат измислени, подчертавам измислени заклинания, колкото и да са добри. След като вземете яйцето Вие трябва да се върнете плувайки през езерото. В езерото има много опасни същества. Змийорките и езертяните ще поискат да отнемет яйцето, което сте взели. Внимавайте то да не се счупи. Трябва да го допесете цяло. Имате право само на магическа пръчка. И така...готови...три, две, едно...
Участниците тръгнаха към планината...
Предайте ми РПтата си до 15 наември. Този път срока е по-голям, тъй като участнците ме помолиха за това. Ако имате въпроси, моля задайте ги тук.
Върнете се в началото Go down
http://zoom.bg/Love92maker
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female
Брой мнения : 809
Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤
Дом : Слидерин
Registration date : 09.10.2007

Второто изпитание Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Второто изпитание   Второто изпитание Icon_minitimeЧет Ное 15 2007, 21:31

Ами аз не съм готова с Рпто причина... Question ами може би защото Arrow имам мн за учене или просто,щото не ми се занимаваше Laughing Laughing Laughing нз ако искате ме дисквалифицирайте,ама ни см готова и няма да бъда в близките 2-3 дни scratch
http://www.sweet-britney-spears.piczo.com
Гост
Гост
Anonymous

Второто изпитание Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Второто изпитание   Второто изпитание Icon_minitimeПет Ное 16 2007, 00:33

Laughing Не си единствена. Явно автоматично Phoenix ще спечели. На мен ми свършиха изпитите, ама ме хвана такъв мързел... нужни са ми 2-3 дни за да ми мине...
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Второто изпитание Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Второто изпитание   Второто изпитание Icon_minitimeПет Ное 16 2007, 07:22

Спокойно...имате още 5 дни отпуснати. Тогава само е задължително трябва да предадете работите си...срок до 20 ноември!
http://zoom.bg/Love92maker
Sponsored content

Второто изпитание Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Второто изпитание   Второто изпитание Icon_minitime

Второто изпитание
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите