Гост Гост
| Заглавие: Перспективи за Форума Вто Дек 18 2007, 01:25 | |
| Хах. Изведнъж ми хрумна тази тема. Напишете какво щяхте да направите с форума, ако той беше ваш ! Ако вие бяхте админи ! А аз ще си напиша мнението друг път. Първо вие !
Последната промяна е направена от на Вто Яну 01 2008, 18:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Перспективи за Форума Сря Дек 19 2007, 22:16 | |
| щях да го зарежа сд 5 дена?! | |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Перспективи за Форума Чет Дек 27 2007, 16:38 | |
| Така... аз. Аз ако бъда админ няма да сменям скина. Незнам. Ако има опция за добавяне на скинове, ще добавя. Виждала съм по други форуми, че от профила може да се смени скина, стига да е инсталнат от админа. Ще прегледам всичко тема по тема във всеки подфорум и ще почистя от флуудърски мнения. Ще измисля много нови конкурси и състезания с награди, а не просто с точки и галеони. Така смятам да оживя и "Лично творчество". Ще оправя всички картинки, защото са прекалено различни. Ще измисля нов тест за влизане в дом, защото този изобщо не ми се струвя верен. В пощенската си кутия имам мноооого.. ъм. Как да го кажа. Писма, на които се "подписвам" да си ги получавам. Като всетници. И всяка седмица получавам как да се разпространява форум, сайт и т.н и смятам да ги почета, че изобщо нямах време и да приложа наученото за распространяване на този форум. ПП. За малко да забравя. Ако стана админ, задължително ще направя smiles 3 ! Мда. Ако намеря от къде, бих разрешила и html, защото искам да направя нещо... Добре де. Ще си призная. Искам да сложа скрипт на страниците с предметите, за да не могат да се копират уроците. Е, и да не стана админ все пак ще се постарая да направя повечето неща, ако мога. Или поне ще уговарям и ще умолявам админа да ги направи. Абе, на мен ми се струва, че длъжността "администратор" е прокълната. Поне май никой не се е задържал дълго... |
|
Shaiya ~Професор по Древни руни~
Брой мнения : 256 Age : 33 Местожителство : София, България Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: Перспективи за Форума Нед Фев 03 2008, 22:13 | |
| Не знам дали тук му е мястото да кажа това, но форумът е много як и ме е яд, че повечето потребители пишат само в игрите!
Би било добре да се "възродят" уроците, разните там тестове и особено РПГ! Когато става дума за РП, "Хари Потър" е може би най-подходящата и плодовита...тема! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Перспективи за Форума | |
| |
|