Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Перспективи за Форума

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Перспективи за Форума Empty
ПисанеЗаглавие: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeВто Дек 18 2007, 01:25

Хах. Изведнъж ми хрумна тази тема. Напишете какво щяхте да направите с форума, ако той беше ваш ! Ако вие бяхте админи ! А аз ще си напиша мнението друг път. Първо вие !

Последната промяна е направена от на Вто Яну 01 2008, 18:00; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female
Брой мнения : 809
Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤
Дом : Слидерин
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeСря Дек 19 2007, 22:16

щях да го зарежа сд 5 дена?! scratch
http://www.sweet-britney-spears.piczo.com
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeЧет Дек 20 2007, 18:31

MisS_InDePenDen©e написа:
щях да го зарежа сд 5 дена?! scratch

Laughing

A,аз какво бих направила....например първо ще сменя стила,защото този ме изнервя..гадно е,бъркам форума с Алдинор...бих регистрирала форума във БГтоп,БГчарт и т.н. (Сори ако е регистриран)Друго не знам какво :) Форума е супер(като се изключи стила) само че му липсват редовни потребители...
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeСъб Дек 22 2007, 14:25

Може би и аз бих сменила скина.Иначе бих определила за всеки форум модератор.Така на мен нямаше да ми се налага да оправям всичко самичка.Щеше да сме затворено общество "супер гений"! lol!
http://missshine.aha.bg/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeЧет Дек 27 2007, 16:38

Така... аз.
Аз ако бъда админ няма да сменям скина. Незнам. Ако има опция за добавяне на скинове, ще добавя. Виждала съм по други форуми, че от профила може да се смени скина, стига да е инсталнат от админа.
Ще прегледам всичко тема по тема във всеки подфорум и ще почистя от флуудърски мнения. Ще измисля много нови конкурси и състезания с награди, а не просто с точки и галеони. Така смятам да оживя и "Лично творчество". Ще оправя всички картинки, защото са прекалено различни. Ще измисля нов тест за влизане в дом, защото този изобщо не ми се струвя верен. В пощенската си кутия имам мноооого.. ъм. Как да го кажа. Писма, на които се "подписвам" да си ги получавам. Като всетници. И всяка седмица получавам как да се разпространява форум, сайт и т.н и смятам да ги почета, че изобщо нямах време и да приложа наученото за распространяване на този форум.
ПП. За малко да забравя. Ако стана админ, задължително ще направя smiles 3 ! cheers Мда. Ако намеря от къде, бих разрешила и html, защото искам да направя нещо... Добре де. Ще си призная. Искам да сложа скрипт на страниците с предметите, за да не могат да се копират уроците.
scratch Е, и да не стана админ все пак ще се постарая да направя повечето неща, ако мога. Или поне ще уговарям и ще умолявам админа да ги направи. Laughing

Абе, на мен ми се струва, че длъжността "администратор" е прокълната. Laughing Поне май никой не се е задържал дълго... Laughing
Shaiya
~Професор по Древни руни~
~Професор по Древни руни~
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitimeНед Фев 03 2008, 22:13

Не знам дали тук му е мястото да кажа това, но форумът е много як и ме е яд, че повечето потребители пишат само в игрите!

Би било добре да се "възродят" уроците, разните там тестове и особено РПГ! Когато става дума за РП, "Хари Потър" е може би най-подходящата и плодовита...тема!
http://www.magicschool.forumup.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Перспективи за Форума   Перспективи за Форума Icon_minitime

Перспективи за Форума
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите