Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Кой има Книга #7?

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeСъб Дек 22 2007, 14:50

Предполагам че вече някои имат новата(и последна книга Crying or Very sad ).
Споделета как сте я получили или как ще я получите?Защо все още я нямате и кога ще си я вземете?
Върнете се в началото Go down
http://missshine.aha.bg/
Гост
Гост
Anonymous

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeСъб Дек 22 2007, 15:44

Ами аз моята си я чакам от повече от 2 месеца Laughing. Ама на руски. Онзи ден получих радостната новина, че сестра ми я е купила... оф.. но още не я е пратила... Сигурно ще я имам чак другата година... Напук за чакането. Можех отдавна да си я купя в руския център в София... Като я прочета... ще изчакам да мине месец, два и ще си я взема от библиотеката на БГ. :) Ако я има. Laughing
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female
Брой мнения : 496
Местожителство : Лондон
Дом : Griffyndor
Registration date : 17.02.2008

Герой

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeНед Фев 17 2008, 23:26

Аз я имам от много време(още от деня в който излезе на бг).Книгата е направо върховна.Никога не съм чела по-добра книга.Имаше много неочакван моменти има и епилог,в който се разказва за героите след 19 години.Имаше страхотни моменти(ще ми отнеме много време ако тръгна да ги изреждам)...Удивена съм!Тя е най-добрата книга от поредицата и който още я няма да побърза,защото изпуска много. lol!
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeНед Фев 17 2008, 23:39

И аз имам седмата книга, пък! Купих си я в ДВА часа през нощта в деня (или по точно нощта) на световната премиера. Нъц Нъц. Ходих на национална фен среща от потър-мания и си я купих ля-ля. Още помня как мръзнах с едни къси дънки и една тениска в центъра на София (не съм от София, само да отбележа). Обаче се пак беше супер! И я прочетох седмица след това. Наистина много ми хареса.
Щях да си я купувам и на бг, ама ми се досвидяла 40 лева или там колкото е, се пак си я имам, хехе. И все още не съм я чела на бг, хм...
stefity.1
Админче
stefity.1

Female
Брой мнения : 1256
Местожителство : Dont know..
Дом : Хапълпаф
Галеони : Достатъчно (:
Registration date : 17.02.2008

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeЧет Мар 13 2008, 11:59

Аз я имам
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitimeСъб Мар 15 2008, 04:57

Кхъм... аз пък ще направя забележка на админката... в темата не се пита само кой има книгата...
http://www.norelda.at.ua
Sponsored content

Кой има Книга #7? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой има Книга #7?   Кой има Книга #7? Icon_minitime

Кой има Книга #7?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите