Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| |
Гост Гост
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кой има Книга #7? Нед Фев 17 2008, 23:26 | |
| Аз я имам от много време(още от деня в който излезе на бг).Книгата е направо върховна.Никога не съм чела по-добра книга.Имаше много неочакван моменти има и епилог,в който се разказва за героите след 19 години.Имаше страхотни моменти(ще ми отнеме много време ако тръгна да ги изреждам)...Удивена съм!Тя е най-добрата книга от поредицата и който още я няма да побърза,защото изпуска много. | |
|
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кой има Книга #7? Нед Фев 17 2008, 23:39 | |
| И аз имам седмата книга, пък! Купих си я в ДВА часа през нощта в деня (или по точно нощта) на световната премиера. Нъц Нъц. Ходих на национална фен среща от потър-мания и си я купих ля-ля. Още помня как мръзнах с едни къси дънки и една тениска в центъра на София (не съм от София, само да отбележа). Обаче се пак беше супер! И я прочетох седмица след това. Наистина много ми хареса. Щях да си я купувам и на бг, ама ми се досвидяла 40 лева или там колкото е, се пак си я имам, хехе. И все още не съм я чела на бг, хм... | |
|
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кой има Книга #7? Чет Мар 13 2008, 11:59 | |
| | |
|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Кой има Книга #7? Съб Мар 15 2008, 04:57 | |
| Кхъм... аз пък ще направя забележка на админката... в темата не се пита само кой има книгата...
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой има Книга #7? | |
| |
|