| Мисленик | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Мисленик Сря Дек 26 2007, 21:51 | |
| Аз съм първа:) (= Smile =)-другите ще кажат Dark_Angel-мноу готинъ Джинни Уизли-супер яка MisS_InDePenDen©e-ммм нз... Prisila-плюшен идиот,кво повече да кажа мноу е гооотина и тя LoLiPoPkA=]-супер яка {RiRi_FoReVaR}-и тя е готина Nadetyy-и тя toni92-и тя Ron Weasley-абе...нм Хърмаяни Грейнджър-и тя е готина Лисана-и тя MoRkOfKiRi_CoVeR_BaBy ver4etoo-и тя Абе всичките сте готини | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Мисленик Чет Дек 27 2007, 00:27 | |
| хаха. Сложила си се първа . Ми просто да кажа, че Хърмаяни Грейнджър отдавна напусна форума, освен ако не става въпрос за H.Granger (Луна Лъвгуд)
(= Smile =) - мисля, че това е страхотен човек. Dark_Angel - прави ми добро впечатление. Джинни Уизли - Ами... трудно е да кажа. MisS_InDePenDen©e - малко ме нерви. Честно. Prisila - това е много готин и хумористичен човек ! В това съм сигурна ! LoLiPoPkA=] - харесва ми и като админ и като човек, макар и да не я познавам. Мисля, че това също е един много готин човек ! ~{CrAzY~DiVaNe}~ - нямам определено мнение. Nadetyy - като Мис Индипендънс toni92 - също не я познавам, но имам положително мнение. Ron Weasley - знаете ли ? Много се влияя от профилите. Поне той си беше сложил Рон, където има много идиотско лице, което ма навежда на мисълта, че е същия. Ест, че не е. Ама пък що и той не влиза ?! Хърмаяни Грейнджър - ако е Хърмаяни Грейнджър, то мога за нея да пиша страници. Ту сме приятелки, ту се караме... мързи ме да пиша, а ако е H.Granger (която играе РП като Луна Лъвгуд) то мога и за нея да кажа положително мнение. Харесва ми като човек. Лисана - нямам мнение. 0 (нито +, нито -) MoRkOfKi - влиза към не съвсем приятната ми група с MisS_InDePenDen©e и Nadetyy ver4etoo - нямам мнение. Май все пак е +.
Последната промяна е направена от на Вто Яну 01 2008, 18:19; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| |
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Мисленик Чет Дек 27 2007, 15:41 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
| Заглавие: Re: Мисленик Чет Дек 27 2007, 20:15 | |
| хЪхЪ сори че съм писала "заДравила",ама аз съм неграмотна | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Мисленик Вто Мар 04 2008, 00:46 | |
| Мисля, че темата е излишна, защото има тема за обсъждане на потребители, а от там ще мине всеки един по един =)
Стаси: И аз съм на същото мнение... Лок =)... Е да ама потребителя ми е дефектен, така че лок ще има... След време... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мисленик | |
| |
|
| |
| Мисленик | |
|