Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Кандидатури за учители

Go down 
+27
Jane Undead
stefity.1
Beautiful Mind
Ri_CoveR_Baby
*Rikki*Chadwick*
Shaiya
puple
Ема Уотсън
harmaqni_666
Елфида
(= Smile =)
Nec Roto360$$@
Hermione Granger
Dark_Angel
Prisila
Хърмаяни Грейнджър
™•KaSsi0peA•™
Daniel
{RiRi_FoReVaR}
Лили Евънс
Аластор Муди
Phoenix
sisi_super
Bellatrix
Belladora
emma
Made_in_paradise™
31 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female
Брой мнения : 809
Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤
Дом : Слидерин
Registration date : 09.10.2007

Кандидатури за учители - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeПет Фев 08 2008, 23:51

Абе ей пикло тука си от два месеца,а мислиш,че знаеш цялата история на форума.Аз съм тука още от преди да те заебът.Имаш ли изобщо представа кои по-точно са "лиглите",че употребяваш този термин?А имаш ли представата,че ако не бях тук,когато никой не влизаше,нямаше и да чуеш за тоя форум.Няма да се учудя даже ако аз съм ти довлякла мършавия задник тук с някое ЛС в Потър Мания.Аз не съм обсебена като теб и поне осъзнавам кога е удачно да си затворя устата и преценявам пред кого да си я отварям`неслучайно казах,че си недорасла за годините си.Стига си изкарвала комплексите си тук,защото вече почваш да ме нервиш.И ти ква си,че ще държиш такъв тон на choko_girl ?Дееба пиклата
Върнете се в началото Go down
http://www.sweet-britney-spears.piczo.com
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Брой мнения : 421
Registration date : 22.01.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 12:31

Heru_EldA написа:
Като си нова тук, недей да спориш! Ти нищо не знаеш какво е било та да си изказваш мнението! Админския труд... ти просто не знаеш кой го съсипва. Този форум е имал много админи, всеки е вложил нещо, но никой не го е развалял повече от нея и другите лиглички. Без тях форума щеше да е Номер 1 !

Абе ти знаеш ли от кога наблюдавам действията в този форум?!?! Знам за всичките админи за караниците обидите,пиянските истории смените и всичко останало ,за което ти дори не подозираш!Не исках да се регна тук по време на караниците,но след като всичко премина форумът се пооправи и вече всичко е на ред!Така ,че не си месли,че като имам 4-5 мнения незнам нищо за форума!
ПП:И не дей да си позволяваш да говориш така на "лиглите" както ти ги наричаш,защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!Това,че не одобряваш по-острият им тон не означава ,че можеш да им държиш сметка!
*Рики*
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 12:33

choko_girl написа:
Heru_EldA написа:
Като си нова тук, недей да спориш! Ти нищо не знаеш какво е било та да си изказваш мнението! Админския труд... ти просто не знаеш кой го съсипва. Този форум е имал много админи, всеки е вложил нещо, но никой не го е развалял повече от нея и другите лиглички. Без тях форума щеше да е Номер 1 !

Абе ти знаеш ли от кога наблюдавам действията в този форум?!?! Знам за всичките админи за караниците обидите,пиянските истории смените и всичко останало ,за което ти дори не подозираш!Не исках да се регна тук по време на караниците,но след като всичко премина форумът се пооправи и вече всичко е наред!Така ,че не си месли,че като имам 4-5 мнения незнам нищо за форума!
ПП:И недей да си позволяваш да говориш така на "лиглите" както ти ги наричаш,защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!Това,че не одобряваш по-острият им тон не означава ,че можеш да им държиш сметка!

Едит:Дайте да си направим отделна тема,защото само цапаме тази!

*Рики*

Последната промяна е направена от на Съб Фев 09 2008, 13:04; мнението е било променяно общо 1 път
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 13:11

Тук си права за двете мнения-грешката е моя,че съм натиснала quote а не edit.И за грешките си права,попринцип няма дума дей,че да се пише отделно,но сега няма да се оправдавам.Попринцип знам как се пишат,но целта ми не беше да се показжа колко знам и колко не просто исках да изясним въпроса относно флууда!
*Рикки*
Heru_Eld
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 17:46

choko_girl написа:

... защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!

Едит:Дайте да си направим отделна тема,защото само цапаме тази!

*Рики*

Ти не ме познаваш за да говориш нещо за мен.

Нова тема... Rolling Eyes За този тъп спор ?! Според мен няма какво да изясняваме. Ама вие от всяка дреболия правите пожар... Дори да напиша мнение с една буква, пак ще се нахвърлите. Повод не липсва, но според мен, този смахнат спор трябва да спре. Ако ми прочетеш мненията като си представиш, че не знаеш кой ги пише и, че на ничия страна не си, чак тогава ще ги разбереш и няма да ги наричаш просто "флууд". Не мога да гледам как тук за мен говорят всякакви неща, които не са истина и някой да ме мрази за нищо, то сори. Защитавам се и ще се защитавам докрай.

Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 18:22

А ти как ме определи набързо като как беше..."най-гадния човек на земята" или нещо от сорта като дори не си ме виждала?Мислиш мн повърхностно~в случая~и не само,но това е отделен въпрос.На мен пък още по-малко ми се спори с теб,защото дори не си интересна,така чеок на темата
Heru_Eld
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 20:38

Не. Аз не те определих веднага. Дори имах положително мнение за теб, преди да започнеш да се заяждаш за дреболии.

Последната промяна е направена от на Нед Фев 10 2008, 06:16; мнението е било променяно общо 1 път
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female
Брой мнения : 1272
Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’
Registration date : 14.07.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 09 2008, 21:59

Тиии нещо против "лиглите" ли имаш?!?!?!?Suspect Чуй к`во ше ти кажа сега аз!Да не ти знае много устата,по която още имаш мляко,щото ше стане по-лошо от колкото очакваш!Не те заплашвам,просто те предопреждавам...
http://www.siqn4etyyyy.piczo.com
Heru_Eld
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 06:17

Оу! Страх ме е! Просто не знаеш какво вече да кажеш... и щом не знаеш - млъкни! Млъкнеш ли, и аз ще млъкна !
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 16:09

:funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: продължавай,че колкото повече си отваряш устата,толкова по-смешно ми става :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon: :funny-emoticon:.За теб ще използвам само 1 цитат от псен: "Големата глава ти пръцка,защото в нея има ако" funny-10 Сиянче я дел профила й,че червеното мн ме нерви
Heru_Eld
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 16:39

хаха. Нерви те текста в подписа ми, не цвета, защото знаеш за какво се отнася! И бтв, аз вече исках да си го изтрия, но не получих писмо в пощата за да подтвърдя...

ПП. И сега вече разбирам какви песни слушаш... което още повече говори за теб...
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 17:23

Добре,ако и двете страни престанат ще има ли мир?
Айде стига.Знаете ли колко е кофти да гледаш на други караниците.А и вие се карате за глупости.Не ви ли омръзна? Neutral Crying or Very sad
http://missshine.aha.bg/
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 17:55

именно,Heru_EldA,мн си прозорлива Wink ама ти и сама си го зн Wink
бтв мн як подпис~Присила де
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 18:22

не се чудете защо херу елда ви излиза като гост!страшно много ме изнерви и не се сдържах да й изтрия потребителя!
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 19:07

за кво се занимаваш с глупости?Тя ще се регне пак Wink Паразитите само с Райд можеш да ги утепеш~собственоръчно-твърдо ние
Shaiya
~Професор по Древни руни~
~Професор по Древни руни~
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 20:39

Very Happy Можехте да й направите някой гаден номер - примерно да й смените подписа на "бъркам си в носа" или ника или нещо подобно...

Никаква обида към херу елда, не я познавам, ама съм на страната на админите...
http://www.magicschool.forumup.com
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 20:53

аз не съм админка,така че мен можеш да ме псуваш свободно Wink
Колкото до предложението~готино е,но не ми се занимава с детски шеги,пък и не си заслужава заради нея affraid
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeВто Фев 12 2008, 21:32

да ри,права си!пък и за к`во ли въобще се занимавам с вчерашни л*йна!?!
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeПет Фев 15 2008, 20:43

Ами, аз искам да попитам има ли свободни предмети освен Вълшебството. И също видях, че учителката по ГЗМС не е влизала вече от половин месец... И (вече ставам нахална нали Rolling Eyes ) ако все пак учителката по ГЗМС ще си преподава и занапред, бих искала да преподавам нещо като Теория на Куидича или просто Куидич. В един друг форум го преподавам и мисля, че е наистина интересно...
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeПет Фев 15 2008, 21:27

То ще бъде интересно ако форума се разработи в общи линии ,но проблема е там ,че админките са супер несериозни и нередовни и от там тръгва всичко...
Ето сама виждаш,че чакаш от 1-2 дена да те разпределят и т.н.Абе както си решиш...
*Рикки*
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeПет Фев 15 2008, 22:48

*Rikki*Chadwick* написа:
То ще бъде интересно ако форума се разработи в общи линии ,но проблема е там ,че админките са супер несериозни и нередовни и от там тръгва всичко...
Ето сама виждаш,че чакаш от 1-2 дена да те разпределят и т.н.Абе както си решиш...

*Рикки*

Ами за мен няма да кой знае какъв проблем като пускам урока там, да го поствам и тука. Само дето ще проверявам повече домашни, ама и това не е проблем, пък и като гледам активността на потребителите, надали ще проверявам много... Пък за админките... като са си направили форум да си го гледат. Не ги познавам и нищо не мога да кажа, но...
stefity.1
Админче
stefity.1

Female
Брой мнения : 1256
Местожителство : Dont know..
Дом : Хапълпаф
Галеони : Достатъчно (:
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 13:01

След малко ще проверя по какво има свободни места и по кои предмети са заети, ще изкарам един списък и ще можете да си изберете, че така все още без да съм проверила не искам да ви назначавам, за да не се сърди някой. Very Happy
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 13:05

Би ми се искало да поема няколко предмета ако може cheers по -късно ще ви кажа кои като видя списъка Razz

ПП:Днес съм много активна-чак се чудя на себе си Laughing
*Рикки*
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 13:11

*Rikki*Chadwick* написа:
Би ми се искало да поема няколко предмета ако може cheers по -късно ще ви кажа кои като видя списъка Razz

ПП:Днес съм много активна-чак се чудя на себе си Laughing
*Рикки*

Ем неделя е все пак... Very Happy

Иначе, аз да си 'резервирам' ГЗМС, ЗСЧИ и Куидич (не Летене, куидич, нещо като теория на куидича, ама за това трябва да се направи нов раздел, хм...)
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 13:16

Днес не е ли събота scratch Laughing
*Рикки*
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за учители   Кандидатури за учители - Page 5 Icon_minitime

Кандидатури за учители
Върнете се в началото 
Страница 5 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: