| Кандидатури за учители | |
|
+27Jane Undead stefity.1 Beautiful Mind Ri_CoveR_Baby *Rikki*Chadwick* Shaiya puple Ема Уотсън harmaqni_666 Елфида (= Smile =) Nec Roto360$$@ Hermione Granger Dark_Angel Prisila Хърмаяни Грейнджър ™•KaSsi0peA•™ Daniel {RiRi_FoReVaR} Лили Евънс Аластор Муди Phoenix sisi_super Bellatrix Belladora emma Made_in_paradise™ 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Пет Фев 08 2008, 23:51 | |
| Абе ей пикло тука си от два месеца,а мислиш,че знаеш цялата история на форума.Аз съм тука още от преди да те заебът.Имаш ли изобщо представа кои по-точно са "лиглите",че употребяваш този термин?А имаш ли представата,че ако не бях тук,когато никой не влизаше,нямаше и да чуеш за тоя форум.Няма да се учудя даже ако аз съм ти довлякла мършавия задник тук с някое ЛС в Потър Мания.Аз не съм обсебена като теб и поне осъзнавам кога е удачно да си затворя устата и преценявам пред кого да си я отварям`неслучайно казах,че си недорасла за годините си.Стига си изкарвала комплексите си тук,защото вече почваш да ме нервиш.И ти ква си,че ще държиш такъв тон на choko_girl ?Дееба пиклата | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 12:31 | |
| - Heru_EldA написа:
- Като си нова тук, недей да спориш! Ти нищо не знаеш какво е било та да си изказваш мнението! Админския труд... ти просто не знаеш кой го съсипва. Този форум е имал много админи, всеки е вложил нещо, но никой не го е развалял повече от нея и другите лиглички. Без тях форума щеше да е Номер 1 !
Абе ти знаеш ли от кога наблюдавам действията в този форум?!?! Знам за всичките админи за караниците обидите,пиянските истории смените и всичко останало ,за което ти дори не подозираш!Не исках да се регна тук по време на караниците,но след като всичко премина форумът се пооправи и вече всичко е на ред!Така ,че не си месли,че като имам 4-5 мнения незнам нищо за форума!ПП:И не дей да си позволяваш да говориш така на "лиглите" както ти ги наричаш,защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!Това,че не одобряваш по-острият им тон не означава ,че можеш да им държиш сметка! *Рики* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 12:33 | |
| - choko_girl написа:
- Heru_EldA написа:
- Като си нова тук, недей да спориш! Ти нищо не знаеш какво е било та да си изказваш мнението! Админския труд... ти просто не знаеш кой го съсипва. Този форум е имал много админи, всеки е вложил нещо, но никой не го е развалял повече от нея и другите лиглички. Без тях форума щеше да е Номер 1 !
Абе ти знаеш ли от кога наблюдавам действията в този форум?!?! Знам за всичките админи за караниците обидите,пиянските истории смените и всичко останало ,за което ти дори не подозираш!Не исках да се регна тук по време на караниците,но след като всичко премина форумът се пооправи и вече всичко е наред!Така ,че не си месли,че като имам 4-5 мнения незнам нищо за форума! ПП:И недей да си позволяваш да говориш така на "лиглите" както ти ги наричаш,защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!Това,че не одобряваш по-острият им тон не означава ,че можеш да им държиш сметка!
Едит:Дайте да си направим отделна тема,защото само цапаме тази!
*Рики*
Последната промяна е направена от на Съб Фев 09 2008, 13:04; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 13:11 | |
| Тук си права за двете мнения-грешката е моя,че съм натиснала quote а не edit.И за грешките си права,попринцип няма дума дей,че да се пише отделно,но сега няма да се оправдавам.Попринцип знам как се пишат,но целта ми не беше да се показжа колко знам и колко не просто исках да изясним въпроса относно флууда! *Рикки* | |
|
| |
Heru_Eld Гост
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 17:46 | |
| - choko_girl написа:
... защото първо ти препоръчвам да погледнеш себе си!
Едит:Дайте да си направим отделна тема,защото само цапаме тази!
*Рики* Ти не ме познаваш за да говориш нещо за мен.Нова тема... За този тъп спор ?! Според мен няма какво да изясняваме. Ама вие от всяка дреболия правите пожар... Дори да напиша мнение с една буква, пак ще се нахвърлите. Повод не липсва, но според мен, този смахнат спор трябва да спре. Ако ми прочетеш мненията като си представиш, че не знаеш кой ги пише и, че на ничия страна не си, чак тогава ще ги разбереш и няма да ги наричаш просто "флууд". Не мога да гледам как тук за мен говорят всякакви неща, които не са истина и някой да ме мрази за нищо, то сори. Защитавам се и ще се защитавам докрай. |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 18:22 | |
| А ти как ме определи набързо като как беше..."най-гадния човек на земята" или нещо от сорта като дори не си ме виждала?Мислиш мн повърхностно~в случая~и не само,но това е отделен въпрос.На мен пък още по-малко ми се спори с теб,защото дори не си интересна,така чеок на темата | |
|
| |
Heru_Eld Гост
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 20:38 | |
| Не. Аз не те определих веднага. Дори имах положително мнение за теб, преди да започнеш да се заяждаш за дреболии.
Последната промяна е направена от на Нед Фев 10 2008, 06:16; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 09 2008, 21:59 | |
| Тиии нещо против "лиглите" ли имаш?!?!?!? Чуй к`во ше ти кажа сега аз!Да не ти знае много устата,по която още имаш мляко,щото ше стане по-лошо от колкото очакваш!Не те заплашвам,просто те предопреждавам... | |
|
| |
Heru_Eld Гост
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 06:17 | |
| Оу! Страх ме е! Просто не знаеш какво вече да кажеш... и щом не знаеш - млъкни! Млъкнеш ли, и аз ще млъкна ! |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 16:09 | |
| | |
|
| |
Heru_Eld Гост
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 16:39 | |
| хаха. Нерви те текста в подписа ми, не цвета, защото знаеш за какво се отнася! И бтв, аз вече исках да си го изтрия, но не получих писмо в пощата за да подтвърдя...
ПП. И сега вече разбирам какви песни слушаш... което още повече говори за теб...
|
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| |
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 17:55 | |
| именно,Heru_EldA,мн си прозорлива ама ти и сама си го зн бтв мн як подпис~Присила де | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 18:22 | |
| не се чудете защо херу елда ви излиза като гост!страшно много ме изнерви и не се сдържах да й изтрия потребителя! | |
|
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 19:07 | |
| за кво се занимаваш с глупости?Тя ще се регне пак Паразитите само с Райд можеш да ги утепеш~собственоръчно-твърдо ние | |
|
| |
Shaiya ~Професор по Древни руни~
Брой мнения : 256 Age : 33 Местожителство : София, България Registration date : 01.02.2008
| |
| |
Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Нед Фев 10 2008, 20:53 | |
| аз не съм админка,така че мен можеш да ме псуваш свободно Колкото до предложението~готино е,но не ми се занимава с детски шеги,пък и не си заслужава заради нея | |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Вто Фев 12 2008, 21:32 | |
| да ри,права си!пък и за к`во ли въобще се занимавам с вчерашни л*йна!?! | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Пет Фев 15 2008, 21:27 | |
| То ще бъде интересно ако форума се разработи в общи линии ,но проблема е там ,че админките са супер несериозни и нередовни и от там тръгва всичко...Ето сама виждаш,че чакаш от 1-2 дена да те разпределят и т.н.Абе както си решиш... *Рикки* | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Пет Фев 15 2008, 22:48 | |
| - *Rikki*Chadwick* написа:
- То ще бъде интересно ако форума се разработи в общи линии ,но проблема е там ,че админките са супер несериозни и нередовни и от там тръгва всичко...
Ето сама виждаш,че чакаш от 1-2 дена да те разпределят и т.н.Абе както си решиш...
*Рикки* Ами за мен няма да кой знае какъв проблем като пускам урока там, да го поствам и тука. Само дето ще проверявам повече домашни, ама и това не е проблем, пък и като гледам активността на потребителите, надали ще проверявам много... Пък за админките... като са си направили форум да си го гледат. Не ги познавам и нищо не мога да кажа, но... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 23 2008, 13:01 | |
| След малко ще проверя по какво има свободни места и по кои предмети са заети, ще изкарам един списък и ще можете да си изберете, че така все още без да съм проверила не искам да ви назначавам, за да не се сърди някой. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 23 2008, 13:05 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 23 2008, 13:11 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за учители Съб Фев 23 2008, 13:16 | |
| Днес не е ли събота *Рикки* | |
|
| |