Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Домашните любимци

Go down 
+8
*Rikki*Chadwick*
Dark_Angel
Shaiya
susumigata
Аманда Хейлс
(* NaDэ7y *)
harmaqni_666
Prisila
12 posters

Кои животни са ви най-симпатични ?
Котки
Домашните любимци I_vote_lcap47%Домашните любимци I_vote_rcap
 47% [ 9 ]
Кучета
Домашните любимци I_vote_lcap26%Домашните любимци I_vote_rcap
 26% [ 5 ]
Птици
Домашните любимци I_vote_lcap0%Домашните любимци I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Змии
 0% [ 0 ]
Костенурки
 0% [ 0 ]
Хамстери
 0% [ 0 ]
Зайци
 0% [ 0 ]
Коне
Домашните любимци I_vote_lcap16%Домашните любимци I_vote_rcap
 16% [ 3 ]
Други
Домашните любимци I_vote_lcap11%Домашните любимци I_vote_rcap
 11% [ 2 ]
Общо гласове : 19

АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Яну 19 2008, 05:59

Имате ли си малко пухкаво котенце, или голяма немска овчарка ? Може би предпочитате да отглеждате екзотични животни ? Споделете какво животни имате вкъщи или какво искате да имате.
Върнете се в началото Go down
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Яну 19 2008, 10:19

Аз имам куче.Преди бяха две,но реших да дам едното на дядо,защото му трябва на село.Сега си останах с едничко,но то е много голямо и това компенсира липсата на другото.Имам си каракачанка,коята вече е на 3 години.Казва се Мечо(колкото и банално да е) и обича да седи на открито когато вали сняг.Иначе съм имала и много морски свинчето.Спомням си че в един период имах 6 морски свинчета и два хамстера.Беше много забно вкъщи. :mechka: :bobyr: Лисица Подскачащо зайче
http://missshine.aha.bg/
Гост
Гост
Anonymous

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Яну 19 2008, 17:35

И аз имах един период, когато вкъщи беше зоопарк. Тогава аз имах 2 котки, 1 кучи и сестра ми отглеждаше хамстер. И ако считаме катеричките, които скачаха по борчетата в двора... Подскачащо зайче Беше страхотно. Жалко, че се наложи да се местим... кучето го дадох през сълзи... много си го обичках. Едната котка си я взехме. Т.е и двете ги взехме, ама едната избяга, защото явно много й харесваше на старото място. Града е малък. Не й е проблем да се върне Laughing. И... не я намерихме. А хамстера... сестра ми не можа да го издържи повече от 2 седмици Laughing Минаха вече 2-3 години... и аз незнам колко. Сега имам само едно малко коте. На 4 месеца някъде. Свикнала съм да имам по 2 котки, но това е толкова красиво, толкова умно и игриво, че едничко ми стига. Не мога без котка вкъщи !
harmaqni_666
Рейвънклоу
Рейвънклоу

Female
Брой мнения : 49
Registration date : 10.01.2008

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Яну 19 2008, 18:54

Аз си нямам домашен любимец,но бих искала да имам едно пухкаво зайче и един голям,хубав,строен,бърз кон,който да яздя в свободното си време.
(* NaDэ7y *)
(* SLyThErIn *)
(* SLyThErIn *)
(* NaDэ7y *)

Female
Брой мнения : 1346
Дом : Слидерин
Registration date : 20.06.2007

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeНед Яну 20 2008, 00:27

ем в анкетата пише най-симпатични .. аз гласувах за други -- имам предвид пингвините :]] не съм казала, че имам домашен любимец
http://www.harrypotterfans.yourme.net
Аманда Хейлс
Слидерин
Слидерин
Аманда Хейлс

Брой мнения : 13
Registration date : 20.01.2008

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeНед Яну 20 2008, 18:49

И аз като малка бях събрала цял зоопарк,ма сега съм само с едно мишле и мисля да взимам второ ^^
susumigata
Рейвънклоу
Рейвънклоу
susumigata

Брой мнения : 5
Registration date : 20.01.2008

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeВто Яну 22 2008, 17:19

Аз имам куче...ама и то едно куче...Само ме бута да го галя,чеша и т.н.Адски много се дърпа,когато го извеждам,ако успея да го изкарам де...Като се запъне пред вратата,въобще не си правя илюзии да го извеждам.Казва се Спарки и е английски сетер.Много е упорит и само иска да яде.Сигурно сънува кренвирши,надинички...
Shaiya
~Професор по Древни руни~
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Фев 02 2008, 14:49

О, имам си котенце....тоест, котище! Но не живее у нас, заради брат ми, живее в съседката...
http://www.magicschool.forumup.com
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: ЗДР   Домашните любимци Icon_minitimeСря Фев 06 2008, 17:52

Аз най-много бих искала да имам кон. Обожавам тези конете. страшно красиви животни са. Но иначе в къщи си имам котка. Коте
http://zoom.bg/DarkRose
Shaiya
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСря Фев 06 2008, 20:48

Dark_Angel написа:
Аз най-много бих искала да имам кон. Обожавам тези конете. страшно красиви животни са. Но иначе в къщи си имам котка. Коте

О, да, и аз много обичам конете! Но е доста трудно да си осигуриш условия за отглеждането им, не мислите ли... Neutral
http://www.magicschool.forumup.com
Dark_Angel
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: ЗДР   Домашните любимци Icon_minitimeЧет Фев 07 2008, 19:08

Shaiya написа:
Dark_Angel написа:

О, да, и аз много обичам конете! Но е доста трудно да си осигуриш условия за отглеждането им, не мислите ли... Neutral

На пълно съм съгласна! Те са живини на които им трябва много просранство.... Но пък са върховни....
http://zoom.bg/DarkRose
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Брой мнения : 421
Registration date : 22.01.2008

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeНед Фев 10 2008, 12:26

Ооо и аз вкъщи съм имала най-различни животни:две котки,риби,папагал и костенурка.Най-трудно се разделих с папагалчето си,защото много си го обичах,но брат ми беше алергичен и нямаше как...Едната ми котка избяга,а другата я занесохме на село,а костенурката ми се свари в аквариума в един летен горещ ден (беше станало нещо като двойна лупа-праз прозореца и аквариума и водата беше станала много гореща и...така)
Сега в нас имам само един домашен любимец...брат ми Laughing
*Рикки*
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeПет Фев 15 2008, 21:16

Аз обожавам кучета, просто като видя някое сладко кокершпаньолче или някое друго такова пухкавичко и се разтапям. Вкъщи сега имам два папагала и канарче (което в момента си дере гърлото и ми лази по нервната система...). По едно време и у нас беше станало зоопарк. Имах куче кокерщпаньолче, котка, няква улична превъзходна, двата папагала и мишка. Е мишката май не се водеше домашен любимец, щото тя сама си се настани в килера, ама...
Гост
Гост
Anonymous

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСря Фев 20 2008, 17:32

Аз най-много харесвам котките.Много са пухкави и сладки.Аз преди съм имала 5кучета 1 таралеж 1 заек 1 една костенурка и 3 котета едното от тях роди.Сега имам едно кучи Рекс и едно коте Хари. cat
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 23:52

Хм... Аз си имам куче... Голден ретрийвър, на 3 години и се казва Джуди... Но при всички полоцения, ако трябва да избирам от посочените в анкетата ще избера кон /аз всъщност и кон си имам, но е на Боровец и с малко късмет го виждам 2 пъти годишно... Така че него го отписваме.../... А ако трябва да избирам м/у всички животни на света бих искала слонче... Много ме радват тия животни... Единственият проблем ще бъде къде да го сложа и с какво ще го храня Laughing... Нищо работа...
http://bulgaria.ipbfree.com
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 00:09

ъъъ... само да питам.: Защо може да се избере само един отговор ? Не го ли бях направила да може да се избира по повече от един отговор ? Suspect
http://www.norelda.at.ua
Гост
Гост
Anonymous

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 18:33

Котките и зайците са много сладки,но аз имам кученце което много обичам и затова гласувах за кучета.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 20:07

Коткиииииииииииииииииииииииии,обожавам ги!
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Sponsored content

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Icon_minitime

Домашните любимци
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите