Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?

Go down 
+5
AnItYyYy
Dark_Angel
Shaiya
Аманда Хейлс
Prisila
9 posters
АвторСъобщение
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой
Описание на героя ви::

Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Empty
ПисанеЗаглавие: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСъб Яну 19 2008, 10:15

Филма "21 грама" описва как душата напуска тялото след неговата смърт. Тялото олеква с 21 грама точно в момента на физическата смърт. Възможно ли е душата сама да бяга от тялото? Има ли някакво специално предназначение след това "бягство"? И най-важното, къде отива?
Върнете се в началото Go down
http://missshine.aha.bg/
Аманда Хейлс
Слидерин
Слидерин
Аманда Хейлс

Брой мнения : 13
Registration date : 20.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeНед Яну 20 2008, 18:18

Ъм според азиатците след като умре човекът се преражда,и аз вярвам на това,колкото и нелепо да звучи.Незнам това за Рая и Ада немога да го приема:?
Shaiya
~Професор по Древни руни~
~Професор по Древни руни~
Shaiya

Female
Брой мнения : 256
Местожителство : София, България
Registration date : 01.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСъб Фев 02 2008, 15:03

Принципно съм християнка, но не вярвам в тези неща за душата...
http://www.magicschool.forumup.com
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: ЗДР   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeВто Фев 05 2008, 22:10

Аз пък вярвам, че след смъртта душата наистина напуска тялото. Вярвам в прераждането... така ми е по-лесно да приема смъртта.
http://zoom.bg/DarkRose
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 18:50

Никой не знае,но не ти вреди да вярваш.Има неща,които не са доказани с абсолютна сигурност,че не съществуват.
AnItYyYy
Хафълпаф
Хафълпаф
AnItYyYy

Female
Брой мнения : 37
Registration date : 26.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 19:24

Аз мисля че има прераждане, но след години докато душата си намери тяло.. А дотогава не знам къде е..
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 20:05

Нямам представа.Интересно ми е,но не мисля за това...не важно какво ще стане след като умрем,важното е какво ще направим докато сме живи :)
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Бил Дейвис
~Професор по Аритмантика~
~Професор по Аритмантика~
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:55

Като умре човек душата му отива или в ада или в рая.. Аз вярвам на тези неща, както и в Бог и избавлението /или там както е/ ... След време може би пак слиза на земята и се преражда в друг човек.. започва на чисто...
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:59

Аз не съм много набожна... не вярвам в Ада и Рая, въпреки че понякога ми се иска да вярвам...
Мисля, че след като умрем душата отива... някъде. Не знам точно къде. После някой ден тя се вселява в друго тяло, така нареченото прераждане. Затова имаме deja vu понякога...
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Дом : Слидерин
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСря Апр 30 2008, 09:37

Ами...честно казано незнам в кое вярвам повече.В Ада и Рая или в прераждането.Според мен обаче душата на човека се отделя от тялото му,когато той умре.Всеки има по няколко живота и до три годишна възраст малките деца бъркат животите и затова говорят малко несвързано.Смисъл,те на всякъде са били и т.н.
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСря Апр 30 2008, 10:54

Хърмаяни написа:
Ами...честно казано незнам в кое вярвам повече.В Ада и Рая или в прераждането.Според мен обаче душата на човека се отделя от тялото му,когато той умре.Всеки има по няколко живота и до три годишна възраст малките деца бъркат животите и затова говорят малко несвързано.Смисъл,те на всякъде са били и т.н.

Мда... имаше един филм 'Бебета гении' или нещо такова, където участваше Джон от Али Макбийл... И та той си мислеше, че бебетата до една годинка са гениални и знаят всички тайни на света... може да има нещо вярно в тва =)
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Дом : Слидерин
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitimeСря Апр 30 2008, 11:17

Beautiful Mind написа:
Хърмаяни написа:

Мда... имаше един филм 'Бебета гении' или нещо такова, където участваше Джон от Али Макбийл... И та той си мислеше, че бебетата до една годинка са гениални и знаят всички тайни на света... може да има нещо вярно в тва =)

Може и да е така.Една приятелка на майка ми,която е на 35 вярва в това,а пък малкия ми брат казва,че е бил в Рилския манастир,ходил е в Канада и на всякакви такива неща,а когато беше на три все едно е обиколил целия свят.
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?   Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра? Icon_minitime

Има ли живот след смъртта или къде отивам след като умра?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: