| Кабинета на Проф.Ривъроу | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Яну 19 2008, 16:15 | |
| Това е кабинета ми.Ако имате въпроси относно билкологията-тук! :) | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Чет Мар 20 2008, 16:05 | |
| Кога ще пуснете първия урок по билкология.Записана съм от няколко дни и още не сте ме включила в списъка на класа,както и много други ученици. |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Чет Мар 20 2008, 20:29 | |
| Ами учителката не е влизала от няколко дни и затова не те е записала. Хората имат работа и не влизат във форума. Като влезе, ще те запише. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Мар 29 2008, 19:39 | |
| Искам да кажа на преподавателката,че ми е трудно да оправям с другите си уроци,така че желая да бъда отписана от класа.Бих искала да уча вашия предмет,но за съжаление,няма да успявам и е по-добре да се отпиша. |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Нед Апр 13 2008, 15:50 | |
| - Здравейте, професор Ривъроу! - бодро поздрави Джейн, след като затвори вратата на кабинета след себе си. - Може ли да ни кажете няколко магически растения, за които можем да пишем в домашното си? Въпреки че майка ми е магьосница, аз например нямам много широко понятие за магическите растения, а пък вие не ни обяснихте много... Сигурно всички много се чудят. | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Нед Апр 13 2008, 16:36 | |
| В същия момент в стаята нахлу смеещата се Сти, която щом видя професор Ривъроу смени физиономията си със сериозна: - Професоре, чудех се, можем ли да намерим повече информация за мандрагората, а не за някое друго растение... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Пон Апр 14 2008, 16:47 | |
| -Така,първо-здравейте :Д.Ами не съм обърнала много време на домашното тъй като бързах да предам урока си.Да,Сти,може и за мандрагората...може дори картинки да намерите.Исках просто да се поинтересувате и да намерите нещо.За да научите повече тъй като ясно се вижда че нямаме време.
П.П.Може за магически растения които не са включени в ХП...макар че форума е за това де :Д Аз не съм много запозната с книгите и като цяло с ХП... Може и растения използвани в древността и смятани за чудодейни. (: | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Пон Апр 14 2008, 23:37 | |
| Добре де, ама може ли да получим няколко примерни? Аз по астрономия как давам насоки (не че някой ги чете). Откъде да ги знам тия растения, студент съм по физика дявол ме взел? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Вто Апр 15 2008, 07:32 | |
| Пишеш в гугъла "Магически растения" и все нещо ще излезе... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Вто Апр 15 2008, 09:20 | |
| Aми понеже в гугъл нищо не излиза аз да предложа няколко на Джейн... =)
буботуби драка вероломка асфодел отровна пипокула плашещата върба (предполагам, че може и за нея...) кактус тарикатикус
за тия само се сещам сега... ъм... може да питате Рикки, може да ви каже някое растение, което се използав в отварите... | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Вто Апр 15 2008, 14:12 | |
| Ако имате нужда,нямате проблеми,който иска да пита в кабинета ми,но не сега всички да ми се изсипят на главата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Пет Апр 18 2008, 18:54 | |
| Имате 2 дни да ми предадете домашните си работи...
Утре пускам 2 урок... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Апр 19 2008, 11:08 | |
| Къде да пускаме РП постовете от новия урок. В самата тема ли или на лично? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Апр 19 2008, 13:08 | |
| Ако говориш за домашната на лично...иначе нз за какво говориш... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Апр 19 2008, 13:10 | |
| Мда, за домашното говорех =) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу Съб Апр 19 2008, 13:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на Проф.Ривъроу | |
| |
|
| |
| Кабинета на Проф.Ривъроу | |
|