Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Разпределителната церемония | |
|
+54Сабрина Лиза Грейнджър Hermione_Weasley Lily Evans kameliya crisity_fenka Heru_EldA Free LeDy jonityyy stefity.1 nati_fenche Ginny-Lunna Granger Beautiful Mind Emma_Watson Jane Undead Shaiya avril_thebest_4ever vladimir97 puple *Rikki*Chadwick* susumigata zorito Аманда Хейлс hermione Стаси Ема Уотсън harmaqni_666 Vesito Анджелина Джонсън Possessed Хърмаяни_84 Nec Roto360$$@ Dark_Angel Лилиан Вон Улф iavor4o Prisila Елфида ™•KaSsi0peA•™ Тинг Тинг Hermione Granger Ron Weasley Daniel Jessica Potter Хърмаяни Грейнджър Ri_CoveR_Baby ver4etooo sisi_super Tom Експирианс Силвърстайн Phoenix Real angel Christian (= Smile =) Made_in_paradise™ 58 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Разпределителната церемония Съб Май 05 2007, 21:01 | |
| На малкото четирикрако столче стой разпределителната шапка.Какво ли ще ви попита тя?Е нека видим къде ще ви прати!!!
1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог б.сфинкс в.базилиск г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. б.Ще си играя с приятелите си. в.Ще се закачам с някой. г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство б.билкология в.трансфигурация г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите б.Компания,в която всички са честни и добри в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. б.Светло син и сив в.жълто и черно г.зелено и сребристо
ПП:Ще изтрия част от мненията за да няма копиране! За да бъде разпределянето ви по-правилно е желателно първо да сте си направили герой. | |
| | | (= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Съб Сеп 22 2007, 21:11 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката.
4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри
6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо Рейвънклоу!!!Честито!!!
П.П.Пиша в зелено не защото искам да съм в слидерин,а защото това е любимият ви цвят.:)Казвам ви да знаете | |
| | | Christian Хафълпаф
Брой мнения : 30 Registration date : 23.09.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Сеп 23 2007, 22:32 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто.
Хафълпаф!!!Честито!!! Добре дошъл във форума!!! | |
| | | Real angel Рейвънклоу
Брой мнения : 17 Age : 31 Местожителство : in the castle Дом : Рейвънклоу Registration date : 24.09.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пон Сеп 24 2007, 14:36 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.?
г.феникс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите?
б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени?
а.Ще си чета книга от библиотеката.
4.Кой е любимият ви учебен час?
в.трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания...
б.Компания,в която всички са честни и добри
6.Кои са любимите ви цветове?
б.Светло син и сив Рейвънклоу!!!Честито!!! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пон Сеп 24 2007, 22:31 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. 4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Слидерин!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Сеп 25 2007, 14:49 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче.
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. . 4.Кой е любимият ви учебен час? б.билкология
5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Хафълпаф!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Сеп 26 2007, 00:58 | |
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче.
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? г.Ще направя нещо,няма значение какво
4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство
5.Аз принадлежа към следната компания... в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен
6.Кои са любимите ви цветове? в.жълто и черно
Слидерин!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Сеп 27 2007, 17:25 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог б.сфинкс в.базилиск г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. б.Ще си играя с приятелите си. в.Ще се закачам с някой. г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство б.билкология в.трансфигурация г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите б.Компания,в която всички са честни и добри в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. б.Светло син и сив в.жълто и черно г.зелено и сребристо Слидерин!!!Честито |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Сеп 28 2007, 20:13 | |
| - Velly:) написа:
- На малкото четирикрако столче стой разпределителната шапка.Какво ли ще ви попита тя?Е нека видим къде ще ви прати!!!
1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог б.сфинкс в.базилиск г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. б.Ще си играя с приятелите си. в.Ще се закачам с някой. г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство б.билкология в.трансфигурация г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите б.Компания,в която всички са честни и добри в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. б.Светло син и сив в.жълто и черно г.зелено и сребристо
ПП:Ще изтрия част от мненията за да няма копиране! 1. а - еднорог. 2.б - ще му приложа кракозаключващо заклинание. 3.а - ще си чета книга в библиотеката. 4.а - вълшебство. 5.г - компания от честни и доблестни хора. 6.б - светлосин и сив. Емма:Рейвънклоу!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Сеп 28 2007, 21:22 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? б.Светло син и сив
Емма:Хафълпаф!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Сеп 30 2007, 01:01 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
Вели:Хафълпаф!Честито! |
| | | Phoenix Лошо перверзно зайче
Брой мнения : 328 Age : 30 Местожителство : В сърцето на пламаците ! Дом : Рейвънклоу Галеони : Колкото толкова Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Окт 03 2007, 21:40 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация 5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри 6.Кои са любимите ви цветове? г:червено и златисто
Рейвънкоу!!!Честито!!! | |
| | | Експирианс Силвърстайн ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 49 Age : 34 Дом : Грифиндор Галеони : 381 Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Окт 03 2007, 21:50 | |
г.феникс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба
г.Ще направя нещо,няма значение какво.
в.трансфигурация
6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Грифиндор!!!Честито!!! | |
| | | Tom Слидерин
Брой мнения : 18 Registration date : 04.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Окт 04 2007, 14:16 | |
| .Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо Слидерин!!!Честито!!! | |
| | | sisi_super Хафълпаф
Брой мнения : 32 Registration date : 05.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Окт 05 2007, 10:42 | |
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си.
5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора.
6.Кои са любимите ви цветове? а.Червено и златисто. Хафълпаф!!!Честито!!! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Съб Окт 06 2007, 20:59 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? б.сфинкс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си.
5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо Хафълпаф!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Окт 09 2007, 01:36 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? в.Ще се закачам с някой. 4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
Вели:Слидерин!!!Честито!!! |
| | | ver4etooo Слидерин
Брой мнения : 576 Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Окт 09 2007, 18:52 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? в.Ще се закачам с някой. 4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
Вели:Слидерин!Честито!
| |
| | | Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Окт 09 2007, 19:03 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? b.базилиск 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? в.Ще се закачам с някой. 4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
г.зелено и сребристо
Вели:Слидерин!!Честито!!! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Окт 09 2007, 19:10 | |
в.базилиск
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба
в.Ще се закачам с някой.
4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
6.Кои са любимите ви цветове?
г.зелено и сребристо
Вели:Още един Слидеринец в сечйството!!!Честито!!! |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Окт 12 2007, 03:01 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. 4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Не в слидерин ! Не в слидерин ! Рейвънклоу!Честито! Не съм зубарка ! Като чета книга по време на свободен час, не означава, че искам да науча нещо ново. Просто ми е скучно... Просто с книгата се потапям в нови приключения и премеждия... P.S. Колко галеона струва да си сменим дома ? Досега никоя разпределителна шапка не ме е слагала в рейвънклоу... и не съм свикнала. |
| | | Хърмаяни Грейнджър Лудата жаба
Брой мнения : 236 Age : 28 Дом : Хафелпаф Галеони : 575 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Съб Окт 13 2007, 18:33 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
Хафълпаф!!!Честито!!! | |
| | | Jessica Potter Грифиндор
Брой мнения : 5 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Съб Окт 13 2007, 18:59 | |
г.феникс
г.Ще направя нещо,няма значение какво.
в.трансфигурация
6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто.
Грифиндор!!!Честито!!! | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Окт 14 2007, 18:26 | |
| Джини Уизли,какво толкова недоволстваш!250 галеона струва сменянето на дома!Ако искаш да го смениш...по ЛС!!! | |
| | | Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Окт 18 2007, 19:38 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? Светло син и сив
Рейвънклоу!!!Честито! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония | |
| |
| | | | Разпределителната церемония | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |