| Разпределителната церемония | |
|
+54Сабрина Лиза Грейнджър Hermione_Weasley Lily Evans kameliya crisity_fenka Heru_EldA Free LeDy jonityyy stefity.1 nati_fenche Ginny-Lunna Granger Beautiful Mind Emma_Watson Jane Undead Shaiya avril_thebest_4ever vladimir97 puple *Rikki*Chadwick* susumigata zorito Аманда Хейлс hermione Стаси Ема Уотсън harmaqni_666 Vesito Анджелина Джонсън Possessed Хърмаяни_84 Nec Roto360$$@ Dark_Angel Лилиан Вон Улф iavor4o Prisila Елфида ™•KaSsi0peA•™ Тинг Тинг Hermione Granger Ron Weasley Daniel Jessica Potter Хърмаяни Грейнджър Ri_CoveR_Baby ver4etooo sisi_super Tom Експирианс Силвърстайн Phoenix Real angel Christian (= Smile =) Made_in_paradise™ 58 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
harmaqni_666 Рейвънклоу
Брой мнения : 49 Age : 28 Registration date : 10.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Яну 10 2008, 21:51 | |
| 1.Кое е любимото Ви маг.създ.? а)еднорог б)свинкс в)базилиск г)феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с ва и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а)Ще го превърна в жаба. б)Ще му приложа кракозаключващо заклинание. в)Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г)Ще му капна една капка от моята смаляваща отвара. 3.Какво ще направите,ако всички часове са ви отменени? а)Ще си чета книга в библиотеката. б)Ще си играя с приятели. в)Ще се закачам с някой. г)Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен предмет? а)Вълшебство б)Билкология в)Трансфигурация г)Отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а)Компания в която аз съм най-важен. б)Компания в която всички са честни и добри в)Компания в която не е важно кой си,а колко си умен. г)Компания от честни и добри хора.
Рейвънклоу ! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Яну 10 2008, 21:56 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си.
4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания...
г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове?
г.зелено и сребристо
Твоя дом е Грифиндор ! Честито ! |
|
| |
Ема Уотсън PrInCeSs Of ThE DaRkNeSs
Брой мнения : 39 Age : 31 Registration date : 11.01.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Съб Яну 12 2008, 11:04 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто.
Грифиндор ! Честито !
| |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| |
| |
hermione Рейвънклоу
Брой мнения : 45 Registration date : 20.01.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Яну 20 2008, 16:42 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог б.сфинкс в.базилиск г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. б.Ще си играя с приятелите си. в.Ще се закачам с някой. г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство б.билкология в.трансфигурация г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите б.Компания,в която всички са честни и добри в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. б.Светло син и сив в.жълто и черно г.зелено и сребристо
1.а 2.б 3.а 4.а 5.б 6.г
Рейвънклоу ! Честито ! | |
|
| |
Аманда Хейлс Слидерин
Брой мнения : 13 Registration date : 20.01.2008
| |
| |
zorito Грифиндор
Брой мнения : 12 Age : 32 Местожителство : Лондон Галеони : 610 Registration date : 20.01.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Яну 20 2008, 22:18 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени?
б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час?
в.трансфигурация
б.Компания,в която всички са честни и добри 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто.
Хм... къде ли да те пратя ? Ти си много честно и трудолюбиво момиче, и смелост имаш... ГРИФИНДОР ! | |
|
| |
susumigata Рейвънклоу
Брой мнения : 5 Registration date : 20.01.2008
| Заглавие: :) Нед Яну 20 2008, 22:37 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката.
4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансгигурация
5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри
6.Кои са любимите ви цветове? б.Светло син и сив
Отговорите на теста се пишат в тази тема ! А не като нова ! Рейвънклоу ! | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Яну 23 2008, 12:53 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? б.сфинкс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? в.Ще се закачам с някой. 4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите 6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
Слидерин! | |
|
| |
puple Слидерин
Брой мнения : 15 Age : 26 Дом : Слидерин Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пон Яну 28 2008, 10:26 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.?
г.феникс
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени?
в.Ще се закачам с някой. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство
б.Компания,в която всички са честни и добри
6.Кои са любимите ви цветове?
г.зелено и сребристо
Слидерин! | |
|
| |
vladimir97 Грифиндор
Брой мнения : 18 Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: d Пет Фев 01 2008, 01:49 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог б.сфинкс в.базилиск г.феникс
Г 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие в.Ще му сложа опасно растение на нощното шкафче. г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова
В 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. б.Ще си играя с приятелите си. в.Ще се закачам с някой. г.Ще направя нещо,няма значение какво.
Б 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство б.билкология в.трансфигурация г.отвари
Б 5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите б.Компания,в която всички са честни и добри в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен г.Компания от честни и доблестни хора.
Б 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. б.Светло син и сив в.жълто и черно г.зелено и сребристо
Б
Грифиндор!Честито! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Фев 01 2008, 16:08 | |
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката.
4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо
СЛИДЕРИН!ЧЕСТИТО! |
|
| |
avril_thebest_4ever Слидерин
Брой мнения : 4 Age : 30 Галеони : 700 Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Фев 01 2008, 19:42 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще пъхна в нощното му шкафче отровно растение 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? г.ще правя нещо няма значение какво 4.Кой е любимият ви учебен час? в.отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... г.Компания от която аз съм най-важния 6.Кои са любимите ви цветове? в.зелено и сребристо слидерин!честито мишенцеее ! | |
|
| |
Shaiya ~Професор по Древни руни~
Брой мнения : 256 Age : 33 Местожителство : София, България Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Фев 01 2008, 22:27 | |
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите?
б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си.
4.Кой е любимият ви учебен час? в. трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри
6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. ГРИФИНДОР!ЧеСТиТо! | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Чет Фев 07 2008, 04:14 | |
| Хайде и аз да се включа. :)
1.Кое е любимото ви маг.създ.? а.еднорог
4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство
6.Кои са любимите ви цветове? б.Светло син и сив
Ммм Рейвънклоу!Честито!Забавлявай се! | |
|
| |
Emma_Watson Хафълпаф
Брой мнения : 5 Age : 30 Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Фев 13 2008, 23:08 | |
2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите?
б.Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. 4.Кой е любимият ви учебен час? в.трансфигурация
5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Хафълпаф
Последната промяна е направена от Made_in_paradise™ на Сря Фев 20 2008, 15:58; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пет Фев 15 2008, 13:16 | |
3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? г.Ще направя нещо,няма значение какво.
4.Кой е любимият ви учебен час? г.отвари
5.Аз принадлежа към следната компания... а.Компания,в която аз съм най-важния,а не другите
6.Кои са любимите ви цветове? г.зелено и сребристо Рейвънклоу
Последната промяна е направена от Made_in_paradise™ на Сря Фев 20 2008, 15:58; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Фев 17 2008, 15:55 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.?
г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите?
г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени?
г.Ще направя нещо,няма значение какво. 4.Кой е любимият ви учебен час?
в.трансфигурация 5.Аз принадлежа към следната компания...
г.Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове?
а.Черно и златисто. Грифиндор
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Фев 17 2008, 16:12 | |
| 1.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? Ще му приложа кракозаклюващо заклинаие 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час? отвари 5.Аз принадлежа към следната компания... Компания от честни и доблестни хора. 6.Кои са любимите ви цветове? Светло син и сив Грифиндор
Последната промяна е направена от Made_in_paradise™ на Сря Фев 20 2008, 15:59; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Фев 17 2008, 18:53 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? г.Ще му капна една капка от моята смаляваща отрова 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? а.Ще си чета книга от библиотеката. 4.Кой е любимият ви учебен час? а.Вълшебство 5.Аз принадлежа към следната компания... в.Компания,в която не е важно кой си,а колко си умен 6.Кои са любимите ви цветове? а.Черно и златисто. Рейвънклоу
Последната промяна е направена от Made_in_paradise™ на Сря Фев 20 2008, 16:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Фев 17 2008, 20:40 | |
| 1.Кое е любимото ви маг.създ.? г.феникс 2.Ако някой ученик се заяжда с вас и виждате,че ще ви нападне,какво ще направите? а.Ще го превърна в жаба 3.Какво ще правите,ако всички часове са ви отменени? б.Ще си играя с приятелите си. 4.Кой е любимият ви учебен час в.трансфигурация 5.Аз принадлежа към следната компания... б.Компания,в която всички са честни и добри 6.Кои са любимите ви цветове? б.Светло син и сив Хафълпаф
Последната промяна е направена от Made_in_paradise™ на Сря Фев 20 2008, 16:00; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Нед Фев 17 2008, 23:26 | |
| Аре бе хора, шест човека чакаме да седнете за две минути и да ни разпределите, пффф. | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| |
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пон Фев 18 2008, 01:47 | |
| | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония | |
| |
|
| |
| Разпределителната церемония | |
|