| Обсъждане на филми | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Обсъждане на филми Пон Яну 21 2008, 03:38 | |
| Мда... Няма как да минем без доброто старо обсъждане на филми... Искам дълги постове! Поне ПОНЕ 4 реда! Иначе мнението ви ще бъде изтрито... Мда... Изпратено в нищото! Ще сменям филмите... Абе... Няма определен срок... 6-7 дена мисля, че е достатъчно...
И така... Първият филм за обсъждане е "Карибски пирати" поради простата причина, че ми е любимият... | |
|
| |
Аманда Хейлс Слидерин
Брой мнения : 13 Registration date : 20.01.2008
| |
| |
Гост Гост
| |
| |
Стаси Луда за връзване
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми Вто Мар 04 2008, 01:01 | |
| Новият филм е: Титаник... Време до: понеделник Постове: Минимум 3 реда! И ако искате да предложите следващия филм - ЛС! | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми Вто Мар 04 2008, 01:08 | |
| Оууу Титаник.Леонардо Ди Кабрио,Кейт Уинслет,кораби,вълни,ледени блокове.Като цяло се оказа доста печеливша комбинация,неочаквано добра ако трябва да сме честни.Ако ще си признавам разни неща ще кажа ,че за пръв път целия го гледах преди 2 години,а филма е на десетина.Немога да отреча че е лигав и че не съм плакала на него.Просто само когато някой спомене Титаник в ума ми нахлува една трагично свършила любов и съжаление за това.Ох,филма е толкова хубав,че чак ми е малко антипатичен.Толкова е тъжен че не ми се иска да го гледам.Но пък ми е толкова интересен(гледала съм го към 10 пъти целия и към 100 съм го започвала или хващала към средата),че ми е грях да не го гледам,макар че не искам да се натъжавам.Оххх,Титаник!! | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми Вто Мар 11 2008, 13:14 | |
| Нов филм - Междузвездни войниии... Един филм, който честно да си призная, ми е много любим... Време - до понеделник... И ако искате следващия филм да е предложен от вас... ЛС... Лек ден =).... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Стаси Луда за връзване
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми Сря Мар 19 2008, 02:37 | |
| Мемоарите на една гейша до понеделник =).... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми Съб Мар 29 2008, 18:27 | |
| Записах се преди месец и не знаех за тази тема,но искам да изразя мнението си за трилогията Карибски пирати. Страхотен филм,пълен с шеги и смешки.Много добро изпълнение на ролята на Джони Деп,страшно му отива.Прекрасни ефекти и въобще е много хубав филм.А и по-принцип обичам да гледам приключенски филми. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на филми | |
| |
|
| |
| Обсъждане на филми | |
|