Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Обсъждане на филми

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой
Описание на героя ви::

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeПон Яну 21 2008, 03:38

Мда... Няма как да минем без доброто старо обсъждане на филми... Искам дълги постове! Поне ПОНЕ 4 реда! Иначе мнението ви ще бъде изтрито... Мда... Изпратено в нищото! Ще сменям филмите... Абе... Няма определен срок... 6-7 дена мисля, че е достатъчно...

И така... Първият филм за обсъждане е "Карибски пирати" поради простата причина, че ми е любимият...
Върнете се в началото Go down
http://bulgaria.ipbfree.com
Аманда Хейлс
Слидерин
Слидерин
Аманда Хейлс

Брой мнения : 13
Registration date : 20.01.2008

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeПон Яну 21 2008, 16:53

Ами доста добри филми.Има добри моменти,дори много добри но си има и лоши.Но като цяло много ми харесват като сюжет и избор на актьори.Най-вече Джони Деп.Има доста комични сцени и доста съм се смяла.Най така ми допадна втора част^^

Стаси: Ама аз не се е*авах за 4те реда Laughing... Хайде ако го видиш това да едитнеш??
Гост
Гост
Anonymous

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeПон Яну 21 2008, 17:28

Аз съм гледала само 3-та част на кино и мога да кажа, че много ме впечатли. Да. Имаше и ситуации, които бяха много смешни. Джони Деп наистина е страхотен актьор. Най-много ми харесва края, когато Калипсо (така ли се наричаше?) беше призована. Последната битка, де. Аз ходех на кино с баща ми и той заспа по време на филма... (поне аз го събуждах 3-4 пъти.. ) lol! което може и да говори нещо но на мен филма много ми хареса. Very Happy
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female

Герой

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeВто Мар 04 2008, 01:01

Новият филм е: Титаник...
Време до: понеделник
Постове: Минимум 3 реда!
И ако искате да предложите следващия филм - ЛС!
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeВто Мар 04 2008, 01:08

Оууу Титаник.Леонардо Ди Кабрио,Кейт Уинслет,кораби,вълни,ледени блокове.Като цяло се оказа доста печеливша комбинация,неочаквано добра ако трябва да сме честни.Ако ще си признавам разни неща ще кажа ,че за пръв път целия го гледах преди 2 години,а филма е на десетина.Немога да отреча че е лигав и че не съм плакала на него.Просто само когато някой спомене Титаник в ума ми нахлува една трагично свършила любов и съжаление за това.Ох,филма е толкова хубав,че чак ми е малко антипатичен.Толкова е тъжен че не ми се иска да го гледам.Но пък ми е толкова интересен(гледала съм го към 10 пъти целия и към 100 съм го започвала или хващала към средата),че ми е грях да не го гледам,макар че не искам да се натъжавам.Оххх,Титаник!!
http://missshine.aha.bg/
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female

Герой

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 13:14

Нов филм - Междузвездни войниии... Един филм, който честно да си призная, ми е много любим... Време - до понеделник... И ако искате следващия филм да е предложен от вас... ЛС... Лек ден =)....
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeСъб Мар 15 2008, 03:58

ъъъ. Ще напиша един ред. Това е много тъп филм... това е. Laughing На мен изобщо не ми хареса. Много са зле ефектите и сценария, тъй да кажа, е много скучен... абе, аз много не си падам по филми за извънземни, за други планети или някакви чудовища...

ПП. Мдам. Не ми прилича много на един ред.
Laughing И хубаво. :)
http://www.norelda.at.ua
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female

Герой

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 02:37

Мемоарите на една гейша до понеделник =)....
Гост
Гост
Anonymous

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 18:27

Записах се преди месец и не знаех за тази тема,но искам да изразя мнението си за трилогията Карибски пирати.
Страхотен филм,пълен с шеги и смешки.Много добро изпълнение на ролята на Джони Деп,страшно му отива.Прекрасни ефекти и въобще е много хубав филм.А и по-принцип обичам да гледам приключенски филми.
Sponsored content

Обсъждане на филми Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на филми   Обсъждане на филми Icon_minitime

Обсъждане на филми
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-