Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Обсъждане на потребители

Go down 
+8
Heru_EldA
stefity.1
(= Smile =)
{RiRi_FoReVaR}
Елфида
Shaiya
Prisila
Стаси
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2

Какво мислите за потребителя?
Харесвам го
Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_lcap100%Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_rcap
 100% [ 7 ]
Нямам мнение
Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_lcap0%Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Не го харесвам
Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_lcap0%Обсъждане на потребители - Page 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 7

АвторСъобщение
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

Обсъждане на потребители - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 05 2008, 14:32

Юлето е супер пичка!Ужасно печено и готино гърлче!Добра,отговорна,умна,весела и всичко както трябва Laughing Юлее дай гуш!
Върнете се в началото Go down
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 05 2008, 16:24

Хъг За Стииии ! Тееееенкс =) И на Стефи тенкс :)
http://www.norelda.at.ua
GoGoMaNa
Грифиндор
Грифиндор
GoGoMaNa

Male
Брой мнения : 179
Местожителство : Sofia
Registration date : 21.03.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 05 2008, 20:39

Сериозен и готин човек!
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 05 2008, 20:45

Оооо Юлето е страхотен човек.ВИнаги е отзивчива и много си харесва работата.Обича да се труди във форума и винаги изскача с няк'ви нови и фреш идеи.Много я харесвам.Даже си спомням,че когато я нямаше тука и аз не обичах да влизам.Просто ми липсваше.И как няма да ми липсва.Тя си е едно малкосладко слънце.Някак си тя ми е представата за перфектния Грифиндорец.От където и да го погледнеш си е един лъв!Бичам те Юле!!! cheers
http://missshine.aha.bg/
Heru_EldA
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 05 2008, 22:36

Мерси Присила! И аз те обичам! Мерси Гого и на теб. Ми... май всички ме смятат за сериозна... По-принцип не съм такъв човек, но ако ми се положи нещо много важно, се старая да го осъвършенствам :) Иначе съм доста мързелива... както повечето забелязаха, но пък съм и доста активен човек. Аз самата дори не мога да кажа каква съм. Прекалено съм променлива и все още не мога да разбера какво ми действа. Laughing Хем съм доста банален човек, хем пък ми харесват всякакви необикновенни неща и имам идеи... хем съм много общителна, хем съм много мълчалива... аз не мога да кажа нищичко за себе си. Когато ме нямаше, се регнах в милиони други форуми сигурно, но в никой не ми беше толкова хубаво колкото тук. Липсваше ми. Влизах си ей така да го видя... да видя кой е онлайн... незнам. Повече ми липсвахте вие отколкото форума и най-вече Присила и Смайл, защото тях ги познавам от по-отдавна. Гадно ми беше и като видях, че форума е наистина в ужасен вид, все пак реших да се регистрирам и да се опитам да забравя за случилото се =) Единственно ми е гадно за дето ме изтриха, че със стария акаунт имах почти 2000 мнения. Laughing И хубавите ни профили със Смайл. Laughing
http://www.norelda.at.ua
*Rikki*Chadwick*
~Учител по Отвари~
~Учител по Отвари~
*Rikki*Chadwick*

Брой мнения : 421
Registration date : 22.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeПон Апр 14 2008, 20:12

Хмм...темичката малко западна,но нека и аз да се изкажа
Юлето е много готин човек,не я познавам лично (в снисъл да сме си чатили или писали по-дълго),но знам,че е сериозна,с чувство за отговорност и държаща на думата си... Rolling Eyes ДАМА.Мисля,че ако не беше Юлето форума в никакъв случай нямаше да е на това ниво.Освен това тя е сериозна и към учебния материал и,въпреки че е заета тя е записана на предмети и предава сности,реовни и много добри домашни работи...Ами това е.
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 27 2008, 15:42

Новият потребител, който ще обсъждате е Сти...
http://bulgaria.ipbfree.com
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 27 2008, 16:42

Йей...Сти е мноу весело човече...
По характер не я познавам много =(
Иначе е страшно готина и лигава и яка :Д:Д
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 27 2008, 17:17

Сти е много готин човек.Точната дума наистина е готин.Тя винаги е някак си оригиналнаи винаги каквото го каже ме кара или да се заливам от смях или поне да се усмихна.Начина,по който иронизира нещата е убийствен.Много и се радвам.Стига да има за какво да се говори,със Сти човек винаги ше си направи ебаси якия и развлекателен разговор.Понякога ми изглежда зла.Направо ивъл.Не го казвам,че да я обидя.Просто лошочата за мен си е направо качество.Все си е по-друго да знаеш какво те дразни.Тя го умее това.
http://missshine.aha.bg/
Peyton
Лунен Елф

Брой мнения : 197
Registration date : 24.03.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 27 2008, 17:17

Оу Сти,Сти тя е много весела и откачена..поклон!
Тя е супер..направо жестока!
(=.=)
Елфида
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Елфида

Female
Брой мнения : 230
Местожителство : Летя из София.....
Registration date : 30.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 27 2008, 19:12

Не я познавам толкова добре,че да говоря,но нямам нищо лошо намислено за нея.По начина,който пише за сега се очертава готин човек в очичките ми Rolling Eyes
http://roltirirang.hightoxic.com/index.htm
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на потребители   Обсъждане на потребители - Page 2 Icon_minitime

Обсъждане на потребители
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: