Free Слидерин
Брой мнения : 22 Age : 32 Местожителство : на стола пред компа Дом : Slytherin Registration date : 20.02.2008
| Заглавие: Джон Доу Сря Фев 20 2008, 23:56 | |
| Казвам се Джон Доу на 15 години. Външен вид: Високо слабо момче с дълга до раменете катранено черна коса и небесно сини очи, в които се вижда тайнственост. С чипо носле и нежна кожа светла на цвят. Характер: Особен тип. Любознателен, но същевременно разумен. Затворен в себеси, търсещ приключения и верни приятели.История: От бедно Финладско семейство живеещо до езерото Нюк. Има по-малка сестра Милдрет и родители смесени - майка мъгъл и баща магьосник. Баба Вивиан и дядо му Маркус са загинали в сражение с група мъгли през далечната 1956г, когато са се опитвали за запазят жив единствения им син Саломон. Той бива спасен от родителите си, но остава сирак, завършва Хогуортс и се връща във Финладния да опазва магьосническото общество живеещо там. Възпитава сина си Джон Доу по забележителен начин. Учи го да бъде винаго себе си и да не се предава! Май т'ва беше всичко за МЕН! | |
|
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Джон Доу Чет Фев 21 2008, 01:01 | |
| Интересен герой. Наистина ли си на 20г.? | |
|
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Джон Доу Чет Фев 21 2008, 10:54 | |
| Не трябва ли гороите да са първокурсници? о.О | |
|
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Джон Доу Чет Фев 21 2008, 12:35 | |
| Ми незнам ,но и аз мисля така . | |
|
Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Джон Доу Чет Фев 21 2008, 18:41 | |
| Героят ти е одобрен,само си поправи възрастта-някъде до 15 години. | |
|