Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Учебните предмети

Go down 
+3
(= Smile =)
nati_fenche
Beautiful Mind
7 posters
АвторСъобщение
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 22:51

Тук можете да споделите кои са любимите ви часове (в Хогуортс), защо са ви любими. Кои мразите, защо? На кои сте се записали, какво очаквате от предметите... =)
Върнете се в началото Go down
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Дом : Грифиндор
Registration date : 17.02.2008

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeВто Фев 26 2008, 22:11

Попринцип аз най- много харесвам Бълшевството и Трансфирурацията, но според геройнята ми най- вълнуващ е Отвари.За най- заспал предмет мисля че трябва да е История на магията, поне според гледната точна на Хари.Но иначе едва ли е толкова зле, като се изключи учителя който преподава в книгата.

Стаси: "Бълшевство"?... Явно трябва пак да препрочитам книгите, 'щото все си мислех, че е Вълшебство Laughing...
Гост
Гост
Anonymous

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 18:12

Любими часове(в "Хогуортс")са грижа за магическите създания(ГЗМС)и защите срещу черните изкуства(ЗСЧИ).В първия харесвам митични създания,а във втория магиите.Записах се на ГЗМС,ЗСЧИ,отвари,билкология,вълшебство и трансфигурация.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 20:10

Харесвам Транссфигурацията....и всички останали БЕЗ Аритмантика и Астрономия....нз защо.
Записана съм само на елфология Very Happy
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female
Брой мнения : 887
Местожителство : София
Дом : Домът на лудите и учените
Registration date : 07.02.2008

Герой

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeВто Апр 01 2008, 00:37

Харесва ми Защита срещу Черните изкуства, също и Отвари. Записана съм на почти всички, преподавам по Астрономия и Вълшебство. И ученето, и преподаването са много забавни. Когато си готвя уроците по Астрономия пък научавам много нови неща и се запалвам все повече.
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeВто Апр 01 2008, 09:27

От Хогуортс най-интересен предмет ми е Пророкуването. Много ми харесва идеята да можеш да предскажеш какво ще се случи. Също така Трансфигурацията ми е интересна, защото е яко да можеш да превърнеш едно нещо в друго или даже сам да се превърнеш в животно. Обичам животните и предполагам, че ГЗМС би бил също от любимите ми предмети, особено ако преподава Хагрид. Laughing И... това са любимите ми предмети. А за Елфологията... разглеждах един руски "Хогуортс" и гледах какви предмети има. И виждам - Елфология. Ми не съм чувала за такъв предмет. Отворих го. Зачетох уроците и ми стана много интересно. Тогава още не знаех за Елфи. Не бях чела произведенията на Толкин. И незнам защо, но реших да събера инфо за Елфите от руския нет, тук-там и да... преподавам на БГ :) В онзи форум, в който исках да преподавам нещо всички прдмети бяха заети, затова се бях кандидатирала за Елфология и Драконология. (ама за Елфите ми беше по-интересно ) После започнах да си колекционирам картинки на Елфи. Музика даже... Всичко. Ей сега инсталирах играта Lineage, а там има Елфи. Хах. Нямам търпение да я включа. И сега колкото повече чета за Елфите, толкова ми е по-интересно. Даже имам учебници и речници по Елфическия език.
http://www.norelda.at.ua
vikos
~Префект на Слидерин~
~Префект на Слидерин~
vikos

Male
Брой мнения : 251
Местожителство : На луната
Дом : Слидерин
Registration date : 22.04.2008

Герой

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 18:25

На мен ми харесват Билкологията и ГЗМС. В първия ми харесват растенията, а във втория животните.
Бил Дейвис
~Професор по Аритмантика~
~Професор по Аритмантика~
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:56

Любимите ми предмети са отвари, гзмс, билкология, зсчи, аритмантика, куидич и летене, елфология, драконология и древни руни ии вълшебство... Мразя пророкуване и мъгълознание.. както и история...
Sponsored content

Учебните предмети Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Учебните предмети   Учебните предмети Icon_minitime

Учебните предмети
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: