| Спалнята на момичетата | |
|
+10zorito Vesito Експирианс Силвърстайн emma (* NaDэ7y *) Lacey Edeline {RiRi_FoReVaR} black sky sunshine Аластор Муди 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 21:32 | |
| -О,спокойно няма нищо трудно!Ако искаш вземи записките ми за по-бързо.-и Джини-Луна извади много папки.-Ето,надписали съм ги кое по какъв предмет е. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 21:37 | |
| о..толкова си добра!- Бела стана от леглото си и даде прегръдка на Джини- Луна-О..тук пише доста работи благодаря все пак :) | |
|
| |
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 21:40 | |
| -Заповядай!-Каза Джини и подаде на Бела един красив медальон със пепруда.-Това е мое произведение, дано ти харесва.Носи късмет и прогонва луписеците.Имам още такива ако ти потрябват. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 21:45 | |
| -Да много е хубав- Бела взе медаьона и го разгледа след това вообще не се замисли и го сложи на врата си.След това отвори шшкафчето си и извади странна гривна- виждам че си падаш по такива работи, ето заповядай аз имам същата.Плюс това те са от Египет баща ми ги донесе когато беше ходил там . И между другото може да ти прозвучи странно че не зная, но какво всъчщност са луписеците? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 22:17 | |
| -Оооо, много ти благодаря!Прекрасна е!-Джини-Луна посегна към гривната и я сложи на ръката си.-И луписуците са магически същества, които крадат нещата ти и ти носят много голямо нещастие.Чела съм за тях в една книга от библиотеката вкъщи.Нещо като болтъргайст, но много по-лошо!Не ти пожелавам да си имаш работа с такива създания...Една моя приятелка я бяха нападнали цяла глутница. Всичките и вещи бяха изчезнали и след една седмица дядо и умря.Тя много страдаше и от тогава решихме да вземем мерки и започнахме да изработвам бижута, които ги прогонват.От тогава нямаме никакви проблеми.-Каза весело Джини. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 22:33 | |
| -Ооо,това е много тъжно, но мерси че се погрижи за мен и ми даде медальона.Моята грижна няма толкова голяма история, но лично на мен много ми харесва и за това ти я подарявам ....ъмм...Ти харесваш ли куидичът? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Фев 23 2008, 22:39 | |
| -Ооооо!Аз не просто го харесвам, аз го обожавам.Винаги гледам братята си как играят, но за съжаление те не ми позволяват да участвам в игрите им-каза унило Джини-Ама, с нетърпение очаквам първия час по летене, сигурно ще бъде прекрасно.Малко е странно, че след като съм израснала в магьосническо семейство никога не съм летяла с метла, но мисля, че ще се справя, защото все пак всички от семейството ми умеят да летят...Ще бъде много лошо ако не успея да се справя добре...Все пак ще дам всичко от себе си! А ти, харесваш ли куидичът? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 14:20 | |
| Да и на мен много ми допада, не знам вкъщи сестрите ми не играят само на Миневра и харесва, но няма как да играе само тя, а на мен не ми дават защото съм била "прекалено малка", но относно летенето вендръж когато татко беше на работа се качих на метлата и направих няколко кръкчета около къщата, е за малко не се убих защото една птица летеше във въздуха и щях да я блъсна, но общо взето всичко мина добре. На теб кой ти е любимият отбор по куидич? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 14:26 | |
| -Любимият ми куидичен отбор е "Холихедските харпии".Много са добри.Печелили са три пъти купата.Иначе коя е твоята любима група?На мен ми харесват "Орисниците"-каза Джини весело.-Имат супер музика. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 14:45 | |
| Ами не знам различно зависи от песента, но и на мен "Орисниците" ми харесват .Ти харесваш ли музиката на мъгълите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 15:02 | |
| -Не съм слушала.-каза Джини малко засрамена,защото явно всички са слушали освен нея...-Трбява да подредя багажа си...Ох защо ли ми беше да взимам толкова много неща? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 15:08 | |
| -Е, да няма да е лошо и аз малко да пообправя че около леглото само мой работи има разпръснати...Ох- Бела се опитваше да се наведе под леглото за да извади няколко книги които беше бутнала по рано в бързината, но се подхлъзна и падна.- Ох, ама и аз колко съм добре още не съм дошла и вече започнах да се издънвам, съжелявам за безпорядъка които цари около мен но не мога да съм по- подредена... Я какво е това- тя извади една тетрадка която приличаше на дневник- не е мое, сигорно сестра ми погрешно го е сложила в моя куфар...не не откривам ключето...може да е с магия, ти разбираш ли от тези работи?-обърна се към Джини- Луна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 15:19 | |
| -Спокойно и аз съм така.Разбира се, че разбирам.Чела съм много книги затакива дневници.Има най-различни заклинания, с които може да се отворят.Може ли?-и Джини-Луна пое книгата.-Отвори се, а не става,чакай ще пробвам с друго: Алохомора!Ето, заповядай. Отвори се. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 15:24 | |
| -Мерси, дали е редно да го разлгедам...е какво пък толкова после ще си го затворим и ще и го дам като се качи- Бела отвори дневника.-Оле сестра ми е луда колко много работи е изписала- разгръщаше страниците бързо и се спираше само на местата където виждаше името си.-Ох, не знам дали трябва да го чета...Айде затварям го пък....в краен случей ще го взема пак, сега поне знам заклинанието, мерси. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 18:54 | |
| Моля,но да ти кажа аз не бих изпуснала такава възможност. Решението е твое.Помисли си и щом решиш ми кажи.Става ли?-каза Джини-Луна,много заинтригувана.-Ако не го направиш, ще си много добра сестра наистина,защо ли не съм и аз като теб? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 21:13 | |
| -Еми...не знам мисля да се възползвам от това че сега е в мен дневника и ако не иска да ми разкаже нещо от нещата които намекнаха Хари и Рон днес на закуска ще го видя иначе...не знам може някой път "случайно" пак да попадне в мен-каза Бела замечтана като гледаше към прозореца, срещу тях.-Ох..и все пак...добре де добре няма да гледам само....ох, како да правя...не знам малко що помисля...Ти какво би ме посъветвала казваш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Фев 24 2008, 21:39 | |
| -Незнам аз бих го отворила ама нали знаеш, че аз съм се метнала на братята си и...как да кажа...не взимам винаги правилните решения.Ох, хайде да оставим това!Утре ще мислим за него...Макар че това е отговор на всичко, което тя не иска да ти кажа.По-добре да го оставим...Хайде да лягаме, че стана много късно.Лека нощ!Приятни сънища...-каза Джини-Луна и си легна,мигновено заспа... | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:21 | |
| -Лека...-каза Белатрикс и затвори очи, изморена от тешкия ден. На другата сутрин Бела стана много рано и тъй като всички спаха тя се реши най- после да разгледа дневника на сестра си. По- късно двете момичета си говореха: -Казвам ти Джини, вера го гледах днес е празен и една написана страничка няма!На какво може да се дължи това?Има ли такова мастило или магия или не знам ти ги разбираш кажи! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:29 | |
| -Ами чела съм, че има такива дневници, които познават собственика си, но незнам те са много ценни, продават се само в антикварни магазини и са изключително скъпи...Но може да е писано със безцветно мастило...Може ли?-и Джини-Луна пое дневника-Покажи се!...Не не става.Хмм..Може би...незнам нямам идея.Спомням си , че съм чела за едни такива, но според мен този не е такъв.Пък и за тях се знае, че са само 5 в целия свят.А и 3 са унищожени.Единият е на Хари Потър, а другия е изчезнал безследно...Ако сестра ти притежава този дневник вие сте милионери...Книга от този вид има сили да мисли, а това означава, че моеж да го използваш за всичко...Но е почти напълно невъзможно да има такова нещо...Ти как мислиш? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:34 | |
| -Доста информация наведнъж, но не ми се вярва това да е толкова ценен дневник, знам ли....по- вероятното е да е това за собственика, но както и да мисля да и го върна...но все пак си остава загадка защо в началото се появи всичко, а днес е бял като...е не се сещам като какво, но ти сама видя, когато го отключваше, че пишеше доста работи...Странно...дяволски странно.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:38 | |
| -О,незнам най-добре и го върни, а аз ще потърся информация и ако г намеря може някак си...случайно да попадне пак при нас.-каза лукаво Джини-Луна.-Последно ще и го връщаш ли? | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:44 | |
| Ох, не знам какво да правя...Добре де ще и го върна пък ако нещо стане...ох не знам ще измислим, писна ми да се притеснвам за този дневник постоянно...а? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:47 | |
| -Върни и го!Пък после ще мислим за това!Дали да направя една гривна на Седрик...Все пак не искам да му изчезнат нещата.-каза Джини и се изчерви толкова силно, че кожата и се сливаше с косата.- Кой би повярвал Виктор и Хърмаяни, а?-попита неловко Джини като се опитваше да избегне темата. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Вто Фев 26 2008, 22:51 | |
| -Да, да Виктор и Хърмаяни, но да не говорим за тях сега.Да поговорим за Седрик.Нали беше притеснена че няма да те харесат и т.н., но да ти кажа любовта се вижда от далече, не мислиш ли.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Сря Фев 27 2008, 20:28 | |
| -Любов ли?Какви си ги измисляш...Той наистина е симпатичен, но само като приятел.Без това ти е братовчед и няма да се получу нищо, не че искам да се получи, просто отбелязах...-каза замечтано Джини-Луна.-Ти пък защо имаш такива...приятни братовчеди?Разбира се, нямам предвид като момчета, а ката приятел.Ти да не си помислиш нещо?Защо не си ми казала, че има такива сини очи...-каза замечтано Джини и въздиша леко.-Ох,май ще ми направя гривна...Не трябва да се бавя, ще отида да провера отново какви цветове на какво бяха символ, защото все пак не трябва да му я объркам.Нали не мислиш, че прекалявам? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата | |
| |
|
| |
| Спалнята на момичетата | |
|