| Напуснали | |
|
+7Ginny-Lunna Granger (= Smile =) FaTal_SeDucTeD Хърмаяни Heru_EldA ~Bellatrix~ stefity.1 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:27 | |
| Абе какви са тия глупости бе?!?! Изпитателен срок-миспитателен срок?И без това нищо не върши и без това само се заяжда и задава тъпи въпроси,и без това не се е мяркала от 2 дена(и май никой не е забелязал,че отсъства).Направо я сваляйте от поста и... | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:29 | |
| | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:30 | |
| - *Rikki*Chadwick* написа:
- Абе какви са тия глупости бе?!?! Изпитателен срок-миспитателен срок?И без това нищо не върши и без това само се заяжда и задава тъпи въпроси,и без това не се е мяркала от 2 дена(и май никой не е забелязал,че отсъства).Направо я сваляйте от поста и...
*кима одобрително* | |
|
| |
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:33 | |
| Хах и на мен ми е странно. Но чувството е яко. Тъ,не знам дали някой освен Вели,може да отнеме администраторски права? Ама пък от дуга страна,Стефи беше тази,която даде правата на Юлете,следователно не само Форум-Криейтъра(тва го знам от Юлето)може да дава и отнема права... | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:34 | |
| Ммм, аз мисля, че Вели даде правата на Юлето... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:40 | |
| Ами... аз не съм съгласна Стефи да се сваля от поста Ако искате ме тепайте за мнението, ама... ама вижте сa. Даже ако й дадем изпитателен срок, вие ако не си прoмените мнението за нея, тя няма как да се промени. Т.е тя ако се промени, вие чрез вашите мнения даже няма да забележите това. Пък и нали уж я оставихме тия две седмици за да видим какво ще направи... да, ама аз също нещо не я виждам тук. Но... ох... не знааам. Жал ми за Стефи... ок. Тя... тя не умее да бъде като админ... (хах. Като, че ли това е някакво умение), но пък и да стане обикновен потребител ще бъде някак... гадно. А да я изгоним - още по-гадно. Стефи сега има два варианта - да се постарае да докаже, че може добре да си върши задълженията (ако вие не й пречите) и другия вариант е сама да подаде отставка от админски задължения... като така ще остане по-начисто от колкото насила да й се отнемат правата.
ПП. Вели ми даде права. А за правене на админи и за сваляне от този пост... ние, обикновенните админи нямаме "власт" над Вели (форум крейтър) Само тя може да променя каквото и да било от профила й и да се отписва от групи... , ама ние можеме да сваляме и да даваме права на другите админи между нас и на обикновенните потребители.
ПП2. Ще взема и аз да си направя ника светло син еее. Няма да съм по-назад от другите
Последната промяна е направена от Heru_EldA на Пон Май 05 2008, 19:44; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:44 | |
| Не,сигурна съм,че всички админи могат да дават и отнемат права на потребителите.Та нали Юлето даде правата на...Еммма.КАкто и да е,всичко е възможноо,но мисля,че би трябвало първо да известим Стефи за решението ни(каквото и да е то)и после да отнемаме права или да даваме срокове.Така е правилно(боже,коя съм аз-първо с Присила,сега и честнота...) | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 19:52 | |
| ако я премахнете тя ще си помисли,че аз съм виновна и после.... ще излезне,че съм я настройла срещу вас... :( Сти знае защо.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Напуснали Пон Май 05 2008, 20:06 | |
| Абе да-тя сама си го направи,това че това е довело до премахването и не означава,че ти си причината,това са глупости.... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Напуснали | |
| |
|
| |
| Напуснали | |
|