| Сабрина-Лиза Грейнджър | |
|
+4Beautiful Mind nati_fenche stefity.1 Сабрина Лиза Грейнджър 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Сабрина Лиза Грейнджър Грифиндор
Брой мнения : 20 Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Сабрина-Лиза Грейнджър Чет Мар 13 2008, 17:25 | |
| Сабрина-Лиза Грейнджър е висока, слаба, с дълга и гъста черна коса, сини очи и дълги, гъсти мигли.Тя е с бронзов тен. Сабрина е учтива, възпитана и забавна. Принципна е и спазва правилата. Стреми се да се издига все по-нагоре. Държи се като себе си и не се прави на такава, каквато не е. В характера и е заложена искриност, честност и любов. Учи мното, но и се забавлява много. Госпожица Грейнджър има 14 годишна сестра на име Ник и 9 годишен брат Джон.Майка и се кзва Анжела, а баща и Майк. Живее в Хогсмийт. Най-добрата и приятелка Мариса също е с магьоснически произход. Детството на Лиза е изпълнено със странности. Още от малка тя притежавала дарбата да мести предмети с поглед. В последствие това умение се доразвило. Любимият цвят на Сабрина е розовият. Домашният и любимец е зайче. С най-добрата и приятелка имат еднакви гривни, които носят винаги със себе си.
Последната промяна е направена от Сабрина Лиза Грейнджър на Съб Мар 15 2008, 17:17; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Чет Мар 13 2008, 18:25 | |
| | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Чет Мар 13 2008, 19:05 | |
| | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Чет Мар 13 2008, 20:48 | |
| Ъм... вече за кой ли път си задавам един и същи въпрос... толкова ли нямате въображение да си измислите друга фамилия за героя? Има вече три (или поне аз за толкова се сещам) Госпожици Грейнджър. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 08:50 | |
| Пък и ако е дъщеря на Хърмаяни или нещо такова, не трябва ли да е Уизли? | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 15:03 | |
| Че кой е казал, че е дъщеря на Хъмаяни.Момичето просто и е взела фамилията.Нищо лошо.Иначе героят е много добър. | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 20:10 | |
| Че какъв е смисъла да й взема фамилията като няма да има нищо общо? Грейнджър не е кой знае каква фамилия. | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 20:11 | |
| - Jane Undead написа:
- Че какъв е смисъла да й взема фамилията като няма да има нищо общо? Грейнджър не е кой знае каква фамилия.
Да ти кажа то и аз в героя си нямам никва връзка ама...Аз на мен съм го сложила, защото тя е по характер такава. | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 20:19 | |
| Много готин герой имаш ! | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 20:56 | |
| - Jane Undead написа:
- Че какъв е смисъла да й взема фамилията като няма да има нищо общо? Грейнджър не е кой знае каква фамилия.
Джейн не се нерв за глупости... Сега така ще бъде явно... Около 1 милион Джини и Хърмаяни или нещо Грейнджър/Уизли... Навсякъде е така и така и ще бъде... Просто не си хаби нервите за глупости =)... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 20:58 | |
| Права си, просто понякога наистина се изнервям, като мерна някъде 19456-тата Хърмаяни. | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Пет Мар 14 2008, 21:03 | |
| Явно сега е на мода името ти да преставлява мешаница от Сириус, Снейп,Хари, Хърмаяни, Джини, Белактрис и т.н Колкото по дълго и заплетено, толкова по добре. | |
|
| |
Сабрина Лиза Грейнджър Грифиндор
Брой мнения : 20 Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър Съб Мар 15 2008, 13:35 | |
| Първо- героинята ми не се казва Хърмаяни. Второ не смятам, че фамилията Грейнджър е лоша. И трето- според мен като е сайт на Хари Потър, то тогова нека има нещо общо с книгата. Аз така си представям моята героиня. Просто всеки има различно мнение. Благодаря ви, че дадохте своето! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сабрина-Лиза Грейнджър | |
| |
|
| |
| Сабрина-Лиза Грейнджър | |
|