| Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 21:43 | |
|
Последната промяна е направена от stefity.1 на Пет Мар 14 2008, 21:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 21:44 | |
| нали съм добро дете... - Beautiful Mind написа:
- stefity.1 написа:
- Явно сега е на мода името ти да преставлява мешаница от Сириус, Снейп,Хари, Хърмаяни, Джини, Белактрис и т.н Колкото по дълго и заплетено, толкова по добре.
O... така ли? Не съм в крак с модата значи, тц тц... Да взема да се прекръстя на Хърмаяни-Джини Сириус Снейп-Лестранж, кво ще кажете - Jane Undead написа:
- А аз ще съм сестра ти Луна-Бела Ремус Лестранж - Снейп. (разместването е щото така по ме кефи пък)
- Beautiful Mind написа:
- Jane Undead написа:
- А аз ще съм сестра ти Луна-Бела Ремус Лестранж - Снейп. (разместването е щото така по ме кефи пък)
Йеййй, ние сме най-фешън сестрите пък =)
Тука май го обърнахме на флууд тема - Jane Undead написа:
- И ще се обличаме в розово и ще слушаме само Камелия. Опа, май се обърках малко.
- Beautiful Mind написа:
- Jane Undead написа:
- И ще се обличаме в розово и ще слушаме само Камелия. Опа, май се обърках малко.
Мда... ще слушаме Камелия, ще си пуснем емо бритон и ще ходим с развлачени тениски на Металика и с розови кецове... - Jane Undead написа:
- И ще се лакираме с брокатен лак и ще се бием за плакати на Джони Деп.
(Някои да ни премести мненията в нова тема - Нещо от сорта на Крейзи систърс) - Beautiful Mind написа:
- Също за плакати на Чад Майкъл Мъри или както се казваше оня... и ще си топираме косата, все едно, че там са се заселили ято врабчета =)
| |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 21:47 | |
| Хей, СиСтЪр, къде ми е плакатчето на БраТ Пит? | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 21:50 | |
| на брат ти Пит не знам къде е...
Стефи, ама защо си ни кръстила темата Crasy sisters, ние искахме Крейзи Систърс... | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 21:56 | |
| Не ме лъжи, ти си ми го свила. Толкова ли не можа да си го купиш, муууцкаааа, та трябваше да ми го вземеш заедно с тапета. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 22:21 | |
| Ем аз кво да направя като тиксото не искаше да се разлепя... опс издадох се... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 22:24 | |
| - Ах, тиии! Върни ми го! - Няма пък. - посяга да я дърпа за косата. След десет-минутен въргал, двете сестри се сдобиват с още по-хубави врабчи прически. | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 22:26 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Пет Мар 14 2008, 22:27 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Чет Мар 27 2008, 00:16 | |
| Хей, Сти, да имаш идея за някое ново СиСтъРско занимание? | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Чет Мар 27 2008, 00:27 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) Чет Мар 27 2008, 01:10 | |
| Дам, може и ти да дадеш някоя идея. Че не ми се бие пак за плакати, омръзна ми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) | |
| |
|
| |
| Крейзи Систърс ( Jane Undead feat Beautiful Mind) | |
|