| Мюзик Айдъл vs. Пей с мен | |
|
+5(= Smile =) Prisila FaTal_SeDucTeD Beautiful Mind Стаси 9 posters |
Мюзик айдъл или Пей с мен? | Мюзик айдъл | | 56% | [ 9 ] | Пей с мен | | 19% | [ 3 ] | Че кой ги гледа тия тъпотии??? | | 25% | [ 4 ] |
| Общо гласове : 16 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| |
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Сря Мар 19 2008, 09:44 | |
| Как искаш да не флуудят в твоя раздел като навсякъде другаде се флууди... Та, както и да е. Не гледам нито едно от двете. Само в началото гледах кастингите на Мюзик Айдъл и наистина се хилих като побъркана на оная 'либудибудаутю' или на 'Майкъл Джексън на кроасаниете'. До вчера го гледах, само защото един познат (Дамян) участваше, ама го изритаха и нямам намерение да го гледам повече, освен финала... В началото гледах и 'Пей с мен', защото се надявах да дадат едни приятели, ама тцъ. Та... в заключение: е двете така наречени риалита са изключително тъпи и безсмислени.
това не е флууд нали? | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Сря Мар 19 2008, 12:43 | |
| | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Нед Мар 23 2008, 01:42 | |
| Ами като цяло,телевизия почти не гледам.Ако гледам то ще е за да гледам или Вероника Марс или Доктор Хаус.Такива работи като Мюзик Идиот и Гей с мен не ме влекът.Немога да се залепя за телевизора и да гледам как някакви си смотли пеят адски фалшиво.Не ми е интересно просто.Писнало ми е от такива още от времето на Popstars,тогава бях на 10 и с интерес си го гледах.Вече са ми направо неприятни предавания от този типаш. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Съб Мар 29 2008, 18:01 | |
| Самия формат повече ме кефи.Нямам си и идея кой ще спечели,но фаворити са ми Нора,Шанел и Деница.Най-много ме дразни Иван.Просто не мога да гледам лигавщини. |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Съб Мар 29 2008, 20:18 | |
| Гледах кастингите на айдъла,ся го гледам ако го хвана...не го следя.А на Пей с мен не му разбирам нищо...и 1 път не съм го гледала...поне един път цялото...не ми са интересни такива реалита...а и не само тези а и по принцип. Но ще излъжа ако кажа,че Мюзик Айдъл е глупост...не мисля така.Все пак това е един прекрасен шанс за нашите таланти Та-не гледам редовно нито едно от предаванията. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Нед Мар 30 2008, 13:08 | |
| И на мен ми харесва Music Idol и се старая да го следя редовно, не ми допада пей с мен. Просто е доста по- зле и е едва ли не нещо като имитация на мюзик айдола.... | |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Вто Апр 29 2008, 18:29 | |
| На мен ми харесва Пей с мен защото ония от Мюзик айдъл само се излагат, а иначе моите фаворити са Каролина Гочева и Павел Михов. | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Вто Апр 29 2008, 18:40 | |
| Пей с мен' още си е много тъп, ама последно време почнах да гледам МИ по фокса... Тома цепи мрака с джобно ножче, кърти мивки и теракоти. Просто е върха. Изкефих му се каксимално на песента на Азис (нямам предства как се казваше). Изпя я просто... Всеки път вкарва нещо... метълско =) А пък оная Деница не мога да я понасям. Всички я превъзнасят там, пък на мен гласа й изобщо не ми харесва. Особено песните, които пее. В смисъл гласа й не е лош, ама е по-скоро за джаз, а песните, които й дават изобщо не са за нейния тембър... | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Вто Апр 29 2008, 20:45 | |
| Music Idol според мен е по - яко. Пей с мен за мен е чисто плагятстване от Мюзик Айдъл... За нищо не става... все пак го е правил Слави... На него само шоуто му става, ама и то запада... добре че са понеделниците да го гледам... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Вто Апр 29 2008, 20:47 | |
| Аз щоуто на Слави го гледам предимно заради комиците в понеделник и 'Таланти за Слава'
И, за да нее флууд Тома руллз =)
не, че пак не е флууд, ама... | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Вто Апр 29 2008, 20:49 | |
| Понеделник е Актьорска вечер, а четвъртъък и петък е.. КАНТИДАТИ за слава... малка поправка не се сърди | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Сря Апр 30 2008, 09:40 | |
| Пей с мен със сигурност е създадено,защото Слави не получи правата за Music idol 2.Сценрия му не е много добре измислен,но въпреки това аз следя песните и класиранетона участниците в интернет.Вечер гледам Music idol.Просто ми е много по-интересно и водещите са по-добри.Онези на Пей с мен са много зле. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен | |
| |
|
| |
| Мюзик Айдъл vs. Пей с мен | |
|