Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Мюзик Айдъл vs. Пей с мен

Go down 
+5
(= Smile =)
Prisila
FaTal_SeDucTeD
Beautiful Mind
Стаси
9 posters

Мюзик айдъл или Пей с мен?
Мюзик айдъл
Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_lcap56%Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_rcap
 56% [ 9 ]
Пей с мен
Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_lcap19%Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_rcap
 19% [ 3 ]
Че кой ги гледа тия тъпотии???
Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_lcap25%Мюзик Айдъл vs. Пей с мен I_vote_rcap
 25% [ 4 ]
Общо гласове : 16

АвторСъобщение
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой
Описание на героя ви::

Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Empty
ПисанеЗаглавие: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 02:45

Та тъй като разделът ми вече е съвсем непосещаем... Нова тема =)... И освен това ви моля да поясните какви са причините, поради които харесвате повече едното от другото... И посочете кои са фаворитите ви =) И за Бога хора НЕ ФЛУУДЕТЕ В МОЯ ПОДФОРУМ Laughing...
Върнете се в началото Go down
http://bulgaria.ipbfree.com
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 09:44

Как искаш да не флуудят в твоя раздел като навсякъде другаде се флууди...
Та, както и да е.
Не гледам нито едно от двете. Само в началото гледах кастингите на Мюзик Айдъл и наистина се хилих като побъркана на оная 'либудибудаутю' или на 'Майкъл Джексън на кроасаниете'.
До вчера го гледах, само защото един познат (Дамян) участваше, ама го изритаха и нямам намерение да го гледам повече, освен финала...
В началото гледах и 'Пей с мен', защото се надявах да дадат едни приятели, ама тцъ.
Та... в заключение: е двете така наречени риалита са изключително тъпи и безсмислени.

това не е флууд нали?
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 12:43

Не не е флууд... И за Бога Дамян е толкова сладък!!! Да му пратиш много поздрави от мен Laughing... Всъщност и аз гледах МИ само заради него и тъй като сега вече го махнаха /да ги таковам в таковата/ съм казала, че няма да ги гледам другите смешници... За Бога тоя Иван ми е толкова антипатичен... Див селянин симпатизиран от себеподобни... Или този Денислав, който има средна интелигентност между пепелник и завеса... И Шанел... За Бога как може да се казваш Шанел??? Аз съм Долче, а това е брат ми Габана приятно ми е Rolling Eyes... А Пей с мен е толкова селско... Имаше един адски противен гей... И така... Та вече не гледам нито едното... КРАЙ Laughing...
http://bulgaria.ipbfree.com
FaTal_SeDucTeD
Хафълпаф
Хафълпаф
FaTal_SeDucTeD

Female
Брой мнения : 376
Дом : Хафъплаф
Registration date : 14.03.2008

ПисанеЗаглавие: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 14:01

на мен пък Music Idol ми харесва и редовно го гледам. А и много ми харесват : Пламена,Денислав(той е толкова сладак) и Елена. на мен те са ми фаворитите,а за "Пей с мен" ... ще кажа само 3 думи : Не Ми Харесва! много е тъпо , а пък и журито някакво никакво...много тъпо! Suspect
Prisila
Part of the Game,right?
Part of the Game,right?
Prisila

Female
Брой мнения : 1728
Местожителство : In the midlle of nowere
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 1378
Registration date : 28.10.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeНед Мар 23 2008, 01:42

Ами като цяло,телевизия почти не гледам.Ако гледам то ще е за да гледам или Вероника Марс или Доктор Хаус.Такива работи като Мюзик Идиот и Гей с мен не ме влекът.Немога да се залепя за телевизора и да гледам как някакви си смотли пеят адски фалшиво.Не ми е интересно просто.Писнало ми е от такива още от времето на Popstars,тогава бях на 10 и с интерес си го гледах.Вече са ми направо неприятни предавания от този типаш.
http://missshine.aha.bg/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 18:01

Самия формат повече ме кефи.Нямам си и идея кой ще спечели,но фаворити са ми Нора,Шанел и Деница.Най-много ме дразни Иван.Просто не мога да гледам лигавщини.
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСъб Мар 29 2008, 20:18

Гледах кастингите на айдъла,ся го гледам ако го хвана...не го следя.А на Пей с мен не му разбирам нищо...и 1 път не съм го гледала...поне един път цялото...не ми са интересни такива реалита...а и не само тези а и по принцип.
Но ще излъжа ако кажа,че Мюзик Айдъл е глупост...не мисля така.Все пак това е един прекрасен шанс за нашите таланти Cool
Та-не гледам редовно нито едно от предаванията.
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Дом : Грифиндор
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeНед Мар 30 2008, 13:08

И на мен ми харесва Music Idol и се старая да го следя редовно, не ми допада пей с мен. Просто е доста по- зле и е едва ли не нещо като имитация на мюзик айдола....
vikos
~Префект на Слидерин~
~Префект на Слидерин~
vikos

Male
Брой мнения : 251
Местожителство : На луната
Дом : Слидерин
Registration date : 22.04.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 18:29

На мен ми харесва Пей с мен защото ония от Мюзик айдъл само се излагат, а иначе моите фаворити са Каролина Гочева и Павел Михов.
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 18:40

Пей с мен' още си е много тъп, ама последно време почнах да гледам МИ по фокса... Тома цепи мрака с джобно ножче, кърти мивки и теракоти. Просто е върха. Изкефих му се каксимално на песента на Азис (нямам предства как се казваше). Изпя я просто... Всеки път вкарва нещо... метълско =)
А пък оная Деница не мога да я понасям. Всички я превъзнасят там, пък на мен гласа й изобщо не ми харесва. Особено песните, които пее. В смисъл гласа й не е лош, ама е по-скоро за джаз, а песните, които й дават изобщо не са за нейния тембър...
Бил Дейвис
~Професор по Аритмантика~
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:45

Music Idol според мен е по - яко. Пей с мен за мен е чисто плагятстване от Мюзик Айдъл... За нищо не става... все пак го е правил Слави... На него само шоуто му става, ама и то запада... добре че са понеделниците да го гледам...
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:47

Аз щоуто на Слави го гледам предимно заради комиците в понеделник и 'Таланти за Слава'

И, за да нее флууд
Тома руллз =)

не, че пак не е флууд, ама...
Бил Дейвис
Бил Дейвис

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 21.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 20:49

Понеделник е Актьорска вечер, а четвъртъък и петък е.. КАНТИДАТИ за слава... малка поправка не се сърди Wink
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Дом : Слидерин
Registration date : 21.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitimeСря Апр 30 2008, 09:40

Пей с мен със сигурност е създадено,защото Слави не получи правата за Music idol 2.Сценрия му не е много добре измислен,но въпреки това аз следя песните и класиранетона участниците в интернет.Вечер гледам Music idol.Просто ми е много по-интересно и водещите са по-добри.Онези на Пей с мен са много зле.
http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Мюзик Айдъл vs. Пей с мен   Мюзик Айдъл vs. Пей с мен Icon_minitime

Мюзик Айдъл vs. Пей с мен
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: