| От къде разбрахте за форума ? | |
|
|
От къде разбрахте за форума ? | Видях банер | | 18% | [ 2 ] | От друг форум | | 9% | [ 1 ] | От приятел | | 36% | [ 4 ] | Намерих го в търсачка | | 27% | [ 3 ] | От класациите на БГ Топ или други класации | | 9% | [ 1 ] | Друго (задължително напишете) | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 11 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: От къде разбрахте за форума ? Сря Мар 19 2008, 23:54 | |
| Е ? Кажете как разбрахте за него и какво най-много ви харесва в него? (не пишете - "всичко" или "нищо". ) Напишете нещо точно, което ви привлече във форума и ви задържа тук. И какво не ви харесва във форума ? Това ще помогне да направляваме форума в нужната посока и за привличането на нови потребители.
| |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: От къде разбрахте за форума ? Чет Мар 20 2008, 00:31 | |
| Намерих го в Гугъл по време на сесията. Нещо бях изтрещяла и си търсех да прочета някой интересен фен-фикшън. Мисля че най-напред попаднах на този на Шая, после изчетох и другите. Следващото, което ми направи впечатление, бяха учебните предмети. Видяха ми се доста интересни и реших да се регистрирам във форума, за да мога да участвам в тях. | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: От къде разбрахте за форума ? Чет Мар 20 2008, 21:30 | |
| От Юлето /hug/... Общо взето ме нави да се регна... За задържането основно тя е виновна... Всъщност заради нея се върнах =)... Определено много ми харесва, че тук се е наблегнало на РПто, което не е толкова честно срещано и предизвиква интерес =)... А за нехаресването... Може би, че е твърде малка активността във форума... Иначе потребителите са печени, но малко... За Бога никой форум няма да преуспее с 10 редовни потребителя... И... За финал много ми харесва тук и се надявам да се развиваме все повече и повече =)... | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: От къде разбрахте за форума ? Чет Мар 20 2008, 21:44 | |
| Ами първо видях банера в 'Приятели' във форума на Виктор. Ама не се регнах... После търсех инфо за някво животно май и в Гугъл ми излезе библиотеката на сайта, много ми хареса и реших да се регна... | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: От къде разбрахте за форума ? Вто Апр 29 2008, 21:49 | |
| А аз научих от ЛС в хекса от Вели. Доста гадно ми беше да получа реклама по ЛС и не отговорих много дружелюбно на "изпратилия с ник vellyyy:) (или нещо такова)". Даже не отворих форума. После получих отговор "поне го разгледай". И като го разгледах... видях, че е много по-различен от хекса и ми стана интересно. Това ми беше втория форум, в който се регнах. (Първия беше хекса) и за това ми беше много интересно тук, макар, че точно като се регнах форума беше на предела на западането, защото точно в тези дни старите админи и потребители, допринесли много за форума напуснаха... и Вели се справяше сама. Най-вече ме задържа тук това, че не бях виждала други РП форуми досега. Много се привързах за форума и помагах колкото мога. Не знам дали за това трябва да благодаря на Вели (или тя да ми благодари ), ама напълно не одобрявам рекламирането по ЛС, за това моля, не рекламирайте harrypotterfans по ЛС. Според мен това е унизително за форума и понижава нивото му. Рекламирайте по скайп =) Ама само на хора, за окито сте сигурни, че няма да ви се изсмеят за това, че форума е за Хари Потър И се забавлявайте, за да бъде забавно на всички :)
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От къде разбрахте за форума ? | |
| |
|
| |
| От къде разбрахте за форума ? | |
|