Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

От къде разбрахте за форума ?

Go down 
4 posters

Видях банер
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap18%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 18% [ 2 ]
От друг форум
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap9%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 9% [ 1 ]
От приятел
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap36%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 36% [ 4 ]
Намерих го в търсачка
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap27%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 27% [ 3 ]
От класациите на БГ Топ или други класации
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap9%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 9% [ 1 ]
Друго (задължително напишете)
От къде разбрахте за форума ? I_vote_lcap0%От къде разбрахте за форума ? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 11

АвторСъобщение
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

От къде разбрахте за форума ? Empty
ПисанеЗаглавие: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeСря Мар 19 2008, 23:54

Е ? Кажете как разбрахте за него и какво най-много ви харесва в него? (не пишете - "всичко" или "нищо". ) Напишете нещо точно, което ви привлече във форума и ви задържа тук. И какво не ви харесва във форума ? Това ще помогне да направляваме форума в нужната посока и за привличането на нови потребители.
Върнете се в началото Go down
http://www.norelda.at.ua
Jane Undead
~~Доцент по Вълшебство~~
~~Доцент по Вълшебство~~
Jane Undead

Female
Брой мнения : 887
Местожителство : София
Дом : Домът на лудите и учените
Registration date : 07.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeЧет Мар 20 2008, 00:31

Намерих го в Гугъл по време на сесията. Нещо бях изтрещяла и си търсех да прочета някой интересен фен-фикшън. Мисля че най-напред попаднах на този на Шая, после изчетох и другите. Следващото, което ми направи впечатление, бяха учебните предмети. Видяха ми се доста интересни и реших да се регистрирам във форума, за да мога да участвам в тях.
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeЧет Мар 20 2008, 21:30

От Юлето /hug/... Общо взето ме нави да се регна... За задържането основно тя е виновна... Всъщност заради нея се върнах =)... Определено много ми харесва, че тук се е наблегнало на РПто, което не е толкова честно срещано и предизвиква интерес =)... А за нехаресването... Може би, че е твърде малка активността във форума... Иначе потребителите са печени, но малко... За Бога никой форум няма да преуспее с 10 редовни потребителя... И... За финал много ми харесва тук и се надявам да се развиваме все повече и повече =)...
http://bulgaria.ipbfree.com
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeЧет Мар 20 2008, 21:44

Ами първо видях банера в 'Приятели' във форума на Виктор. Ама не се регнах... После търсех инфо за някво животно май и в Гугъл ми излезе библиотеката на сайта, много ми хареса и реших да се регна...
Heru_EldA
Heru_EldA

Female

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeПет Мар 21 2008, 10:33

Beautiful Mind написа:
Ами първо видях банера в 'Приятели' във форума на Виктор. Ама не се регнах... После търсех инфо за някво животно май и в Гугъл ми излезе библиотеката на сайта, много ми хареса и реших да се регна...

Хм... библиотеката... Значи все пак да не я правим недостъпна за нерегистрирали се ? Но така много ще копират, пък и в тази библиотека ще има неща, които няма да ги има другаде. sunny Ок. За да не флуудим тук, нека се пренесем ТУК за да решим какво да правим с библиотеката.
Heru_EldA
Heru_EldA

Female

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitimeВто Апр 29 2008, 21:49

А аз научих от ЛС в хекса от Вели. Доста гадно ми беше да получа реклама по ЛС и не отговорих много дружелюбно на "изпратилия с ник vellyyy:) (или нещо такова)". Даже не отворих форума. После получих отговор "поне го разгледай". И като го разгледах... видях, че е много по-различен от хекса и ми стана интересно. Това ми беше втория форум, в който се регнах. (Първия беше хекса) и за това ми беше много интересно тук, макар, че точно като се регнах форума беше на предела на западането, защото точно в тези дни старите админи и потребители, допринесли много за форума напуснаха... и Вели се справяше сама. Най-вече ме задържа тук това, че не бях виждала други РП форуми досега. Много се привързах за форума и помагах колкото мога. Не знам дали за това трябва да благодаря на Вели (или тя да ми благодари Laughing), ама напълно не одобрявам рекламирането по ЛС, за това моля, не рекламирайте harrypotterfans по ЛС. Според мен това е унизително за форума и понижава нивото му. Рекламирайте по скайп =) Ама само на хора, за окито сте сигурни, че няма да ви се изсмеят за това, че форума е за Хари Потър Laughing И се забавлявайте, за да бъде забавно на всички :)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: От къде разбрахте за форума ?   От къде разбрахте за форума ? Icon_minitime

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Добре дошли :: Обсъждалня-
Идете на: