Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Ема Уотсън

Go down 
+2
sunshine
emma
6 posters
АвторСъобщение
emma
Админче
emma

Female
Брой мнения : 1090
Registration date : 03.06.2007

Герой
Описание на героя ви::

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeЧет Юни 21 2007, 22:45

Какво мислите за нашата любима Ема?
Ема Уотсън 297111288
Върнете се в началото Go down
http://abv.bg
sunshine
Грифиндор
Грифиндор
sunshine

Брой мнения : 31
Registration date : 01.07.2007

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeВто Юли 03 2007, 09:53

Супер си е момичето..Много е хубава,но на фотосесиите не ми харесва много.по-хубава е когато я снимат просто така,не с определени пози там и тъй нататък..

П.П. В началото пише, че ще намерим информация за тях и подобни,а няма такова нещо.
http://debito.piczo.com
sunshine
Грифиндор
Грифиндор
sunshine

Брой мнения : 31
Registration date : 01.07.2007

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeВто Юли 03 2007, 11:28

Ема Карлоте Дуере

Уотсън

Хърмаяни Грейнджър

Рождена дата – 15 април 1990 г.

Родена в Оксфордшир, Англия

Зодия – овен

Зодия според китайския хороскоп – кон

Коса – руса

Очи – кафяви

Прякори – Ем, Емс

Семейство – майка – Жаклин, баща – Крис Уотсън (разведени), има по-малък брат (Алекс)

Домашни любимци – 2 котки – Бъбълс и Домино

Любим цвят – светло синьо

Любимо животно – котка

Хобита – играе хокей, тенис, лека атлетика, пише стихове, участвала е в училищния театър ("Дори съм играла главни роли!")

Любима музика – Dido, Bryan Adams, Suzanne Vega, Samantha Mumba

Любими книги – много са

Любим учебен предмет – физкултура, рисуване и евентуално музика

Любими актриси – Джулия Робъртс, Сандра Бълок, Голди Хоун

Мрази – математика, география и латински език ("Мразя ги, мразя ги, мразя ги!")

Любима Хари Потър книга – 3та ("Защото е като компромис между всичките книги.")

Любим герой от книгите за Хари Потър – Хагрид ("Мисля, че е просто готин и смешен...")

Какво не харесва в Хърмаяни – "Малко в повече спазва правилата, освен това е абсолютна зубърка и ще направи всичко, за да получи отлични оценки."

Любима реплика от Хари Потър – "Ако нямате нищо против, аз отивам да си легна преди на някой от вас да е дошла още някоя умна идея и да ни убият или по-лошо – изключат!"

Любима сцена от "Философският камък" – сцената с трола ("Трябваше да направя цял куп каскади – да пълзя и да се крия...")

Магическа способност, която иска да притежава – да може да лети

Как се справя със славата – "Опитвам се да живея нормално – още се карам с брат ми, трябва да си оправям леглото сама, виждам се с приятелите си..."

Едни от най-лошите неща в славата – дългото отсъствие от къщи, премиерите и "цялата медийна шумотевица"

ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ САЙТА
www.potter-mania.com
http://debito.piczo.com
Хърмаяни
Северно сияние
Северно сияние
Хърмаяни

Female
Брой мнения : 1608
Местожителство : Северно сияние
Дом : Слидерин
Registration date : 21.05.2007

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeСря Юли 04 2007, 15:30

Ето информация ,която аз намерих:

Ема Уотсън е родена на 15 април 1990 г. И двамата й родители - Жаклин Дюер и Крис Уотсън са адвокати. Те са разведени. Ема е кръстена на баба си. Живяла е във Франция до петгодишна възраст, след което се мести в Англия, където живее и до сега. Има брат (Алекс), който е роден през 1993 г.

Като дете Уотсън учи в училището „Дрейгън“ (The Dragon School), прочуто частно училище в Оксфорд. Учи в девическото училище „Хедингтън“ в града. Преди да бъде избрана за ролята в филмите за Хари Потър, участията й са ограничени до водещи роли в училищни спектакли като „Младостта на Артур“ и „Щастливият принц“. Между другите и училищни изяви е поетическият конкурс „Дейзи Прат“, в който печели първото място за випуска си на 7-годишна възраст.

Дебютът на Ема в света на професионалното актьорство е когато кастинг-екип идва в училището й. Директорът избира нея и още две момичета, за да се явят на прослушване и да се състезават с още много кандидатки за на Хърмаяни Грейнджър във филма „Хари Потър и Философският камък“. В началото, за Ема всичко е само като на шега, но на колкото повече прослушвания се явява, толкова по-сериозни стават нещата. Тя се състезава с хиляди други актриси, повечето от които с много по-голям опит в актьорското майсторство от нея. Въпреки това, след многото прослушвания получава ролята.

По време на снимките на „Хари Потър и Стаята на тайните“ получава прякора "One Take Watson", защото прави повечето си сцени само с един дубъл.

Когато не е на снимачната площадка, Ема посещава училището „Хедингтън“, където учи изобразително изкуство, история и английски език. Актрисата обича спорта и играе хокей, тенис на корт и тенис на маса. Далеч от света на киното обича да прекарва времето си с приятелки, да пазарува и да ходи на кино. Сред любимите й филми са „Гладиатор“, „Смело сърце“, „Гордост и предразсъдъци“ и „Шрек“. Любимите й актьори са Джулия Робъртс, Брад Пит и Рене Зелуегър.

Филмография

Хари Потър и философският камък - Хърмаяни Грейнджър
Хари Потър и Стаята на тайните - Хърмаяни Грейнджър
Хари Потър и затворникът от Азкабан - Хърмаяни Грейнджър
Хари Потър и Огненият бокал - Хърмаяни Грейнджър
Хари Потър и Орденът на феникса - Хърмаяни Грейнджър

http://potter-school.nice-forums.com/index.htm
Daniel
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Daniel

Male
Брой мнения : 1019
Местожителство : Пловдив, Майнатаун
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 330
Registration date : 18.10.2007

Герой

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeПет Окт 19 2007, 19:36

Защо сички тук дават инфо - та ако ползвате гугъл ще намерите всичко. Аз лично ще напиша мнението си - а то е положително разбира се. Само Ема...според мен тя и Алън Рикман са най-добрите актьори от филмите Хари Потър. А и актрисата която играе Бела...Тя също играе превъзхадно.
Ема също е много красива и усмивката и е една от най-хубавите които съм виждал...
http://zoom.bg/Love92maker
Dark_Angel
~~ Професор по Трансфигурация ~~
~~ Професор по Трансфигурация ~~
Dark_Angel

Female
Брой мнения : 426
Registration date : 27.11.2007

Герой

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: ЗДР   Ема Уотсън Icon_minitimeВто Дек 04 2007, 23:06

На мен Ема , много ми харесва! Отлична актриса е! Много добре се справя с образа на Хърмаяни! Супер Е!!! iamfirst
http://zoom.bg/DarkRose
Lily Evans
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Lily Evans

Брой мнения : 9
Registration date : 03.03.2008

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitimeПон Мар 03 2008, 11:58

Ема е страхотна.Справя се отлично с ролята на Хърмаяни.Тя е просто невероятна!Very Happy

Ема Уотсън 1
Ема Уотсън 2
Sponsored content

Ема Уотсън Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ема Уотсън   Ема Уотсън Icon_minitime

Ема Уотсън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-