| Кандидатстване за учители | |
|
+13Хърмаяни *Rikki*Chadwick* FaTal_SeDucTeD Princess_of_the_elfs... Стаси lintyyy (= Smile =) Heru_EldA GoGoMaNa stefity.1 Prisila puple Beautiful Mind 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Пет Апр 11 2008, 16:30 | |
| Бих желала да ми кажете кои предмети са свободни и все още нямат учители.Може да се кандидатирам за някой. |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Пет Апр 11 2008, 16:33 | |
| Нямаш ли си очи та да попрегледаш предните постове и да видиш ? Или за по - лесно да погледнеш подфорумите на предметите. Там пише учител и мод. Мода е учителя. Където няма написан учител, значи предмета е свободен. А и нямаш 250 мнения. | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Пет Апр 11 2008, 17:56 | |
| Няма свободни предмети мисля... а и ако имаше щяха да са някои сериозни, по които няма много желаещи и не вярвам Юлето да ти го даде... | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Нед Апр 13 2008, 14:00 | |
| Може ли да взема мястото на Гогомана по История на магията и Хогуортс, защото той не влиза и не е пускал урок?А и то учебната година почти свърши затова няма време да го чакаме. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Нед Апр 13 2008, 14:12 | |
| Съгласна съм с мненито на Ginny-Lunna Granger, от както забелязахме че е копирал не се е появявал в форума...според мен трябва да се смени...
П.П.сори за флууда. | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Нед Апр 13 2008, 14:15 | |
| Ами Пейтън беше кандидатка за този пост... Иначе, май ще имаме нужда от учители по билкология и трансфигурация, пък аритмантиката е свободна... | |
|
| |
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Нед Апр 13 2008, 14:30 | |
| Оу, да. Ами аз вас грифиндорците ви бъркам... само тебе и нати фенче съм запомнила, хах... Иначе наистина по-добре някой да заеме мястото му, защото ако тая година се остави да не се учи, догодина, тези, които са втори курс ще трябва да изучават за първи и ще стане много объркано...
П.П. малеее, как ми иде да ги хвана всичките свободни предмети за ушите и да ги изкараме набързо за една седмица, ама... | |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 13:54 | |
| Виждам че аритмантиката е свободна. Щом учителя не влиза. Та, мога да преподавам по предмета. И имам по - различен подход към нещата. Да се дават задачи преди да е разяснено какво е аритмантиката, да да. Шантава работа. А и материала може би е за към два или три урока най - много. Според моите изчисления. Може ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 14:28 | |
| И аз искам да преподавам Аритмантика, ама ако тя много държи ще се откажа...Иначе аз имам готовност да проведа 4-5 урока... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 15:32 | |
| Я пиши по ЛС да ми кажеш какво толкоз ще преподаваш? За мен по Аритмантиката еее мн малко за учене. А и държа да преподавам, защото предмета да не се изучава от втори курс и защото имам време да направя уроците. Няма да чакам, ще оставя записаните освен тези които не са влизали от 2 седмици. Но, както се реши. | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 18:21 | |
| Е как ще предавате аритмантика само 1ви курс-мене ако питате трябва да се предава и 7те курса?!? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 19:08 | |
| Добре аз съм съгласна нека тя да го взима...Щом толкова държи.Всмисъл то нито има време да се уговаряме нито нищо, защото годината почти свърши...Аз нямам нищо против тя да го вземе, то не е чак толкова голяма работа! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 22:14 | |
| Хах, че то не го определяш само ти. Някой - мод, админ да каже. Аз или тя? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 22:21 | |
| Ох, момиче просто ти се чудя.Аз ти го предлагам на тепсия ти тука само се заяждаш.Може ли да си отменя кандидатурата? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Сря Апр 16 2008, 22:47 | |
| Мне, извинявай ако е прозвучало така. А и ми стана гадно, защото видях че в библиотеката директорката е преписала от Магьосническия наръчник за аритмантиката и просто му се губи смисъла да пиша уроци,като тя го е написала. И само да отбележа във връзка с библиотеката, че е в темата за Драконите видях част от урока ми. Не съм преписвала, защото днес бях приета в групата на библиотеката. А и съм изказала противоречие. | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Чет Апр 17 2008, 06:12 | |
| сега ще взимаш ли аринтментиката?Но за 7те години. | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 09:58 | |
| Извинявам се но бих искала да се откажа от предмета древни руни вече не мога да пиша уроците имим много работа,затова предмета се освобождава. | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 11:37 | |
| Тц... честно казано, Стеф, нямам си представа каква работа имаш. Училището е едно. И аз го имам. И всички го имаме. От всички учебни предмети си отписана. По Харопотърфанс нищо не вършиш... ми тогава ? Друготе форуми са ти проблема. Където ти предложат админ, ти навсякъде се сгласяваш без да си мислиш дали ще имаш време за това. Ти щом си админ тук, поне не изоставяй форума. Аз как успявам да преподавам и да правя всичко ? Ми някак. И ти успявай. Можеше поне да си задържиш древните руни още една седмица за да свърши първи курс, а ти го изостави. Бъди по-постоянна и ако се захващаш с нещо, дръж го до край. Сега вече е късно да се търси нов учител. Като си админ на harrypotterfans, поддтржай го така, че да е дъ бест, вместо да се захващаш с хиляда неща, които даже не знаеш как да ги вършиш. Мисли преди да действаш. На мен са ми предлагали да преподавам Елфология в други форуми, но аз отказвам, защото знам, че няма да имам време. И ти се ориентирай във времето малко.
| |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 11:55 | |
| Искам да поема Билкологията за 1 и 2 курс както и древните руни за 1 курс за сега.
| |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 12:08 | |
| Ами... по-добре да ги поемеш направо за следващия срок, защото срока свърщва след няколко дни и няма да успее да свърши курса. Иначе добре. Ще те направя модератор на билкологията, но да започваш с уроците си е късничко... а за древните руни - незнам. Ако предната учителка се опомни и намери малко време, може тя да довърши тази учебна година.
| |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 12:15 | |
| Направо за следващия срок ме сложи сега няма смисъл...Апък и съм наказан и ми дават мн малко на компа на ден!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 12:25 | |
| Добре, ама аз сега те направих мод и ти сложих ранг, защото скоро ще имам изпити и няма да имам време за това... колкото и да ви се струва "бързо". Пък и по-късно ще забравя или другата админка ще даде поста на някой друг.
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 17:01 | |
| | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители Вто Апр 22 2008, 17:06 | |
| КАКВО СТАВА БИЛКОЛОГИЯТА СИ Е МОЯ! БЯХ СИ ПУСНАЛА 2 УРОКА НАПИСАЛА СЪМ СИ И ТРЕТИ! АКО НЕ СИ ПОЛУЧА ПРЕДМЕТА НАПУСКАМ ФОРУМА!ВЕДНАГА! КАК ТАКА ЩЕ МИ ДАВАТЕ ПРЕДМЕТА НА ПЪРВОЯ С 30 МНЕНИЯ!??!??!?!?!?!?!?! ИЗВИНЯВАЙТЕ,НОЖЕ ДА НЕ СЪМ МНОГО СЕРИОЗНА,НО ВСЕ ПАК ТОВА СИ БЕШЕ МОЯ ПРЕДМЕТ! НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЗАЩО СТЕ МИ ГО ВЗЕЛИ!ПРОСТО НЕ МОГА!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учители | |
| |
|
| |
| Кандидатстване за учители | |
|