AHTPAKC ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 115 Age : 33 Местожителство : AHTPAKC Дом : Грифиндор Галеони : 4 000 000 млн Registration date : 04.11.2010
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Пон Дек 05 2011, 22:17 | |
| - smile_girl.1 написа:
- 1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия?
а) Какво ?! *вади магическата си пръчка* СЕКТУМСЕМПРА! АВАДА КЕДАВРА! б) Не може да бъде! *гръмко плаче* в) Аз?! Мътнород ?! Вие да не сте луди, ве ? г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.
2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира? а) смел б) умен в) хитър г) трудолюбив
3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един) а) Вълшебство б) Билкология в) ЗСЧИ (защита срещу тъмните изкуства) г) Отвари д) Мъгълознание е) Пророкуване ж) Трансфигурация з) Аритмантика и) ГЗМС (грижа за магическите същества/създания) к) Допълнително изучаване на тъмна магия
4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.) а) Грифиндор б) Рейвънклоу в) Хафълпаф г) Слидерин
5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ? а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си. б) Нееднократно ще се извиня и ще помогна да си събере нещата, които са изпаднали от чантата. в) Ще се извиня и ще попитам дали всичко е добре. (нещо да не се е счупило) г) Пфф. Ще отмина и ще се правя, че не съм забелязал/а.
6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ? а) Много бих се трудил и бих се надявал/а на най-доброто б) Щях всички да надхитря, естествено. в) Знам всички отговори и аз не би трябвало да се вълнувам г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.
7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ? а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел б) Глупаво очилато хлапе в) Герой на вълшебния свят ! г) Хари Потър ?! Не съм чувал за такъв
8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ? а) Лъв или друга хищна котка б) мъничко, пухкаво зайче в) Щях да бъда орел или друга птица г) Отровна Кобра
9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ? а) Разбира се! Винаги съм мечтаел/а за това! б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!
10. Изберете двойка цветове. а) зелен, сребърен б) червен, златен в) жълт, бронзов г) син, сребърен
11. Каква музика слушаш ? а) Нещо съвременно, диско... б) ретро в) Поп (Чалгата влиза тук) г) Рок д) Готика
12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ? а) глупав въпрос б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.
13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ? а) Не ми пука б) Ще се постарая да оправя ситуацията само с думи. (т.е без бой) в) Ще защитя честта на приятеля ми каквото и да ми струва това г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.
14. Какво правиш през свободното си време ? а) измислям зловещ план за завладяването на света. Мухахаха б) Чета, уча, Опознавам света около мен... в) Мразя свободното време ! Аз харесвам да съм постоянно в движение. г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен
15. Какво за теб са другите хора ? а) Те всички са идиоти. Аз съм много над тях. б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен в) Винаги съм в центъра на вниманието, обичам да развеселявам хората и на всички това им харесва :) г) Правя всичко възможно да помагам на хората и очаквам същото от тяхна страна Честито,Грифиндор! | |
|
vilito99xd ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 18 Дом : Грифиндор Registration date : 05.12.2011
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Вто Дек 06 2011, 16:04 | |
| | |
|
Christopher Fox ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 2 Registration date : 11.06.2014
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония Сря Юни 11 2014, 19:53 | |
| 1. Нарекоха те "мътнород". Какви са твоите действия? г) Вашите безхитростни оскърбления не ми въздействат по никакъв начин.
2. Кое от долуизброените най-добре те характеризира? б) умен
3. Твоя любим предмет в хогуортс (само един) а) Вълшебство
4. Кой дом искаш да бъдеш? (Все пак да знаем желанието ти, макар и да не е сигурно, че там ще отидеш.) а) Грифиндор
5. Ако се сблъскаш с минаващ и той изтърве чантата си със всякакви дреболии, какво ще направиш ? а) Учтиво ще се извиня и ще продължа пътя си.
6. Ако би участвал в състезание, какво би направил за да спечелиш ? г) Чрез пробвания и грешки бих стигнал/а до победата.
7. Какво мислиш за Хари Потър (за героя, а не за книгата) ? а) Велик човек, който би могъл да ми стане приятел
8. Ако ти беше животно, то какво щеше да е то ? а) Лъв или друга хищна котка
9. Би ли искал да помогнеш на Волдемор ? б) НЕ ! Той е мръсен убиец !!!
10. Изберете двойка цветове. б) червен, златен
11. Каква музика слушаш ? а) Нещо съвременно, диско...
12. Ти намери 100 лева. Какво ще ги направиш ? б) Ще се постарая да намеря на кого са или ще си ги пазя за черни дни.
13. Ти си разбрал, че са обидили твоя приятел/ка. Какво ще направиш ? г) Ще удивя противника със сложни и добре подбрани оскърбления от моя страна.
14. Какво правиш през свободното си време ? г) Търся си приключения, макар, че по-често те намират мен
15. Какво за теб са другите хора ? б) Обичам да разговарям с умни и добре информирани хора, такива като мен
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Разпределителната церемония | |
| |
|