| Рупърт Гринт | |
|
+6(= Smile =) Dark_Angel Ron Weasley Daniel sunshine emma 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Рупърт Гринт Чет Юни 21 2007, 22:50 | |
| Какво бихте казали за червенокосия Рупърт? | |
|
| |
sunshine Грифиндор
Брой мнения : 31 Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Вто Юли 03 2007, 09:50 | |
| Не ми допада много,ама бива... | |
|
| |
sunshine Грифиндор
Брой мнения : 31 Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Вто Юли 03 2007, 11:36 | |
| Рупърт Мишел Гринт
Рон УизлиРождена дата - 24 август 1988 г. Роден в Хертфордшир, Англия Зодия – дева Зодия според китайския хороскоп – дракон Коса – червена Очи – синьо-зелени Прякор – Руп Семейство – майка – Джо Гринт, баща – Нигел Гринт, има брат (Джеймс) и три сестри (Саманта, Джорджина и Карлота) – все по-малки от него Домашни любимци – няма Любим цвят – зелен Любим сладкиш – всички без изключение Хобита – музика, рисуване, компютри, PlayStation и PlayStation2 Обича – да спи, да кара колело и да свири на китара Любима музика – рап Любими учебни предмети – биология, физика и химия Любими филми – "Маската", "Ейс Вентура", "Как призраците откраднаха Коледа" Любима актриса – Никол Кидман Любим актьор – Джим Кери Спортни любимци – харесва футбола, плуването и голфа Мрази – паяци и тъмно Любима Хари Потър книга – 3та и 4та ("Тя е страшна!") Любим герой от книгите за Хари Потър – Рон ("Понякога ми е толкова жал за него, защото винаги получава неща от братята си...") Любима сцена от "Философският камък" – сцената във влака ("Много е сладка."), магьосническия шах и дяволската примка ("Впечатляваща е... брилянтна!") Магическа способност, която иска да притежава – левитация Как иска да свърши поредицата за Хари Потър – "Рон да се изправи срещу Малфой и да го накаже." Как се справя със славата – "Наистина е шантаво. Хората ме разпознават, подвикват ми: "Хей, Рон!", задават ми въпроси. Страшно готино и странно в същото време. Все още ми е трудно да свикна с тези неща..." Вярва ли в магията – "След като участвах в "Хари Потър", вярвам в магията повече, отколкото преди." Филми, в които е участвал освен "Хари Потър" – "Thunderpants" (Гърмящи гащи) ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ САЙТА www.potter-mania.com | |
|
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Пон Ное 05 2007, 13:23 | |
| Не ми допада много, не е кой знае колко добър актьор, но и той си има своите добри моменти. Много му утива да играе изплашен | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Вто Ное 06 2007, 22:07 | |
| |
|
| |
Ron Weasley ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| |
| |
Dark_Angel ~~ Професор по Трансфигурация ~~
Брой мнения : 426 Registration date : 27.11.2007
| Заглавие: ZDR! Вто Дек 04 2007, 22:57 | |
| | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Нед Яну 13 2008, 21:38 | |
| И на мен ми харесва | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Нед Яну 13 2008, 22:42 | |
| Ама вие свикнахте, че съм добричка и си флуудите наволя... можехте да дадете по-пълен отговор... особено Смайл...
|
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Ема Уотсън PrInCeSs Of ThE DaRkNeSs
Брой мнения : 39 Age : 31 Registration date : 11.01.2008
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Пон Яну 14 2008, 22:19 | |
| Мене мн ме кефе как играе Рон особено 1,2 филм | |
|
| |
Ginny-Lunna Granger Лечителка
Брой мнения : 496 Age : 29 Местожителство : Лондон Дом : Griffyndor Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Нед Фев 24 2008, 00:04 | |
| Аз много го харесвам!И ми дапода като актьор, смятам , че играе блестящо! | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт Нед Фев 24 2008, 00:27 | |
| Много ми е симпатичен. Честно казано в началото той ми беше любимец. Много е сладичък, а и някакси наивен и като попадне в неловка ситуация .. | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рупърт Гринт | |
| |
|
| |
| Рупърт Гринт | |
|