Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Масата на Грифиндор

Go down 
4 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
zorito
Грифиндор
Грифиндор

Female
Брой мнения : 12
Местожителство : Лондон
Галеони : 610
Registration date : 20.01.2008

Масата на Грифиндор Empty
ПисанеЗаглавие: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeНед Яну 20 2008, 22:53

---
OntA-ArE: Чистка на темата до това мнение. В тази тема учениците от Грифиндор общуват, ядат и пишат домашни.
---

Здравейте!Аз съм нова ученичка в Грифиндор .Казвам се Риана. Very Happy
Върнете се в началото Go down
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female
Брой мнения : 496
Дом : Griffyndor
Registration date : 17.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeПет Фев 22 2008, 14:47

Здравейте аз съм Джини-Луна!
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Дом : Грифиндор

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeПет Фев 22 2008, 20:11

аз съм Белатрикс Лестрандж :) приятно ми е да се запознаем Луна :)
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeПет Фев 22 2008, 20:14

и на мен.Искаш ли след вечеря заедно да отидем в Общата стая.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeПет Фев 22 2008, 20:27

естествено :) а разкажи ми малко за теб ти от къде идваш?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 20:16

-Идвам от Лондон.Израснала съм в магьосническо семейство.Имам 6 братя и една сестра-каза Джини мило.-А ти?Разкажи ми нещо.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 20:21

ами...аз съм от Годърс Холоу, имам 3сестри- Миневра, Андромеда и Нарциса и аз съм от магьосническо семейство също както теб :) на теб какво ти е отношението към не чистокръвните?-отвърна Бела, беше много радосна че е намерила приятелка още първия ден.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 20:26

-Ами мен не ме интересува дали са чистокръвни или нечистокръвни. Все пак никой не е избирал къда да се роди.А и нали все пак тези, които са израснали сред мъгъли знаят повече за тях.Аз имам един чичо, който е мъгъл и е счетоводител.Аз не съм го виждала, но би ми било интересно.Тъйче с няколко думи нямам нищо против тях.-каза Джини-Луна.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 20:31

Да и аз съм на това мнение, според мен си зависи от човека а не от кръвта му- Бела каза тези думи и се пресегна към чашата си със тиквен сок.- Ти на какви предмети се записа и кой мислиш че ще ти е най- интересния?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:00

-Аз се записах на Трансфигурация,Отвари,Летене,Защите за магически създания и Защита срещу Черните изкуства.На мен всички са ми интересни.Иначе ти на какво си се записала?-попита Джини и лапна парче от бекона си.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:08

Ами аз съм се записала на Отвари, Трансфирурация и История на магията.Сега се чудя за Грижа за магическите създания но не съм сигорна че ще се справя добре.Е поне ще има с кой да ходя на Отвари и Трансфигурация Wink
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:24

-Хайде де ще сме двете!Все пак нали е по-добре да имаш някъв приятел-каза Джини умолително.-Моля те!Неискам да съм сама.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:28

ох..ами незнам...ще си помисля още малко..не съм сигурна-Бела наистина се замисли и след малко каза- е добре какво пък толкова още един предмет Cool
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:30

-Супер!Побързай да си вземеш учебника и го прочери има много интересни неща-каза Джини зарадвана.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:34

аз да ти кажа много не си падам толкова по книгите и уебниците, но когато имам време ще си го взема.Е, и все пак нека видим дали ще ме одобрят!
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:37

-Според мен ще те удобрят.Хубаво е да ги прочетеш, за да имаш време да си направиш програма на уроците.Дано ги учим подред, защото съм научила добре само първите 10 от всеки учебник.-Каза Джини много притеснено и отпи от сока си.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:40

-Уау,ама ти здраво си падаш по книжките! Спокойно то и да не ги взимаме по ред аз съм сигорна че ще се справяш по- добре от мен или...онова момче там-Бела посочи момчето което седеше в другия краи на масата и се опитваше да направи магията за повдигане на предмети- "Уинггардиум Левиоса", но се разконцентрира и сокът му се изсипа върху главата.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:44

-Мисля, че не го произнася правилно.Иначе мисля, че няма да мога да се справя все пак има толквоа много предмети, а аз няма време да отида до библиотеката.Изобщо трябва бая да уча.А и относно теб просто някои хора имат талант, тъйче няма защо да се притесняваш.-каза Джини-Луна като потупа приятелката си по гърба. Very Happy
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 21:48

-Еми това за таланта се надявам да го имам че ще ми трябва доста.Но ако искаш утре след часовете може да отскочим до библиотеката и да видим ако има нещо интересно Wink .Аз всъщност доста си падам по книгите но когато са с учебна цел....
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 22:10

-Да и аз много не обичам да уча за нещо, което ще ме изпитват, но пък има толкова много интересна информация за магическия свят.Във къщи имаме много голяма библиотека и цялата съм я прочела,разбира се освен книгите, които са в забранения отдел.Татко ги охранява много строго, иначе толкова ми се иска да си взема една.Иначе ти прочела ли си "История на Хогуортс" много е интересна.Как ли са измислили толкова много заклинания, с които да предпазят училището. Направо удивително!Ти вкъщи имаш ли много интересни книги?Ако искаш можем да си ги разменим, така ще научим толкова повече за магията!-Джини-Луна говреше толково бързо, че не оставаше Бела да каже нито дума.-А виж този пудинг изглежда много вкусен!-и момичето посегна към десерта.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 22:15

-Ъ...Значи: да чела съм Историята на Хогуортс и да наистина е много интересна!Иначе нямам нищо против да си разменим книги, аз у дома имам много предимно по- стари от сестрите ми, но са и доста интересни.Иначе на мен вкъщи не са ми правили забележки за това какви книги свързани с магията чета така че няма представа какво ли може да съдържа "забранения"отдел...А между другото сега се сетих да те попитам ти имаш ли дом. любимец?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 22:20

-Да имам сова на име Поли.Може утре да я посетим в соварника.Без това не съм я посещавала от много време и сигурно ми е сърдита. Майка ми ми даде специална храна, която е купила от Диагон-Али. Този пудинг наистина е супер пробвай го!Иначе ти имаш ли домашен любимец?-каза весела Джини.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 22:36

Да мерси, сега ще си взема-Белатрикс посегна към пудинга.- Да няма да е зле да отидем към Соварника и аз от одавна не съм ходила.Иначе у дома имаме домашен любимец- котка на име Лола...О, боже суер е този пудинг!...
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeСъб Фев 23 2008, 22:47

-Казах ти!Аз много искам пухкавел мъник или котка, но мама не разрешава,защото сестра ми е алергична.Но може би вече след като съм в Хогуортс ще ми позволят.Или за рождения ми ден.Може някой ден през ваканцията да ми дойдеш на гости, и ще посетим магазина на мама....-Джини посегна да си сипе шоколадови таралежчета.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 14:09

-Да става, а ти кога имаш рожден ден впрочем? Аз съм на 8 Юни
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор Icon_minitime

Масата на Грифиндор
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите