Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Масата на Грифиндор

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female
Брой мнения : 496
Местожителство : Лондон
Дом : Griffyndor
Registration date : 17.02.2008

Герой
Описание на героя ви::

Масата на Грифиндор - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 14:17

-На 11 август.Жалко, че е през лятната ваканция иначе можех да го празнувам тук...Ако искаш може да ми дойдеш на гости тогава и да празнуваш с мен?
Върнете се в началото Go down
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Дом : Грифиндор

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 14:37

-Да, но до тогава има още мооого време- каза Белатрикс с усмивка.- Искаш ли вече да ставаме аз се наядох.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 14:52

-Добре.Хайде!
И двете момичета станаха от масата и се запътиха към Общата стая на Грифиндор...
След като се събуди Джини-Луна слезе в Общата стая и изчака приятелката си Бела да слезе, за да отидат заедно на закуска...
Двете момичета влязоха в Голямата зала и се настаниха на масата на Грифиндор.Както обикновено всичко беше обсипано с изкусителни сладкиши и най-различна храна.Джини взе каната и си сипа сок от портокал в чашата си:
-Вчерашния ден беше много изморителен!Спах като къпана.Днес трябва да си преговора всичко и да направя още малко медальони, защото са на свършване-започна разговора Джини-Луна .-О виж онова момче колко е готино!-каза тя и посочи един красив,висок, чернокос Грифиндорец-Мисля, че е втори курс.Какви зелени очи има само нали?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 14:58

-Да и аз спах много леко днес.Не знам за това момче....не ми допада особенно...Но виж онзи Грифиндорец ей там- тя посочи момче със светло- кестенява коса и кафяви очи, което се усмихваше и случайно погледна към нея- Той беше с нас когато идвахме към Хогуортс на лодките, на бас че е 1-ви курс...Искаш ли бекон?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 15:11

-Да, благодаря!Да и аз смятам, че е първокурсник.И е готин lol! !
-Хей, момиче!-каза някой зад Джини.Тя се обърна и видя братята си Хари и Рон.Единия със зелени, а другия с кафяви очи.И двамата много красиви.-Да не си помисли, че сме те забравили?
-Честно ли?Надявах се.-каза Джини и всичките се засмяха.
-О, а това трябва да е младата Лестрандж.За твоя род се носят легенди...-пошегува се Рон.-Ако си като сестрите си ще ни станеш голяма приятелка...
-Хей, престанете.Не смятате ли, че поне трябва да се представите?-прекъсна ги Джини, преди да кажат още някоя глупост.-Бела, това са братята ми Рон и Хари.
-Приятно ми е.-отвърнаха двамата в един глас...
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 15:21

-Да, здравей те!Не ви разбрах но какво имате предвид под"носят легенди",но надявам се да се сприятелим на мен само от разказите на Лис ми станахте симпатични- Белатрикс се усмихна и посегна да премести раницата си с учебници, за да има къде да седнат.- Джнини кой би предположил че не са ни запознали преди това- и като стана дума за момчета и запознаване, къде е Лис виждали ли сте я- обърна се тя към Хари и Рон.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 15:29

-Сигурно още спи!Нали вчера си загуби много време при Фред!-и двамата братя се захилиха подозрително.
-О, не ги слушай те само се майтапят с хората...Да, какво имахте предвид под това , че за тях "се носят легнди"?
-Ами, да кажем...-каза Хари.
-Че сестрите ти не са били от , как да кажа...-каза Рон.
-Най-кротките...-довърши Хари.
-Е, толкова ли са били "буйни", че чак да се носят легенди...-попита Джини.
-Да, кажем, че сме учудени, че не са ги включили в Историята на Хогуортс!-каза Рон.-Стигнали са само до черния списък на училището...
-Не се безпокой сестричке, ние няма да им отстъпим.Не трябва да се забравя, че все още сме втори курс, а вече сме в списъка на Филч...- прекъсна го Хари.
Всички се размяха.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 16:53

-Доста сте шегувити- каза Бела докато се смееше.-Може да ви прозвучи странно че не знам историите за самите си сестри, но обикновенно когато татко е получавал сови от училищто не е говорил за тях пред мен и винаги се измълваше с думите"Ах, тези твой сестри как не са ги пратили в Азкабан за всички тези глупости" и повече не можех да измъкна нищо от него. Така че ще се радвам ако разкажете едно две неща пък може с Джини да ги вземем за пример, като се има предвид вашите луди глави и явно тези на сестрите ми няма как ние с Джини да минем между капките, не мислите ли?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 18:40

-Моля ви,все пак сте от род като Грейнджър и Лестрандж...Как очаквате да сте послушни...-каза засегнат Рон.
-"Да минат между капките", това да не ви е Хърмаяни...-допълни Хари видимо засегнат.-А ти Бела ако искаш да разбереш нещо за сестрите си, само отиди в кабинета на Филч и ако ти остане време хвърли един поглед на папките.Те се забелязват лесно...Джини внимавай да не посрамиш рода...
-По-точно вие внимавайте да не го направите...Знаете колко засегнати са мама и татко след всяко писмо от Хогуортс-прекъсна ги Джини.
-Да не би да се отказвам от завещанието на прадедитети да си непослушна?-казаха учудени Хари и Рон.
-Не съм казала такова нещо!Но както е казъл великият магьосник Хари Потър,скъпи ми братя,"Аз не си търся неприятености,те сами идват при мен"...-каза Джини и всички почнаха да се смеят.
-Много си започнала да помъдряваш-каза Хари.
-Аз ли?ГлуПусти...Просто ви казвам, че всичко, което по случайност може да направя ще е несъзнателно или иначе казано без да искам.
-Да бе вярвам ти!Е поне съм спокоен, че ще има поне едно момиче Грейнджър, което да знае какви са правилата.А ти Бела ще последваш ли примера на прадедите си?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 21:03

-Еми, ще видим какво ще стане, все пак няма да е на добре да започнем още от първия ден, но от мен не се и очаква друго-Бел посегн към чашата си със сок.-Но вие пак избегвате въпоса със сестрите ми...щом толкова слухове се носят значи не е нужно да ходя специялно до кабинета на Филч, може само да почакам да минат няколко ден и ще видим какво ще стане, все пак аз очквам нещо повече от Сис и Андрея(така са казвали на Андромеда), но все пак и Лис е тук...и като говорим за вълка...Здрасти, како- Бела се обърна към сестра си която точно идваше до тях.
-Нали знаеш че не трябва да правиш две нещица, не едно, двенки!-каза Лис подразнено.-1.не ми викай како, аз съм само 2години по- голяма от теб и 2.не слушай работите които ти разправят Грейнджър, не всички са истина!
-Споко де!Те нищо не са ми казали но аз бих искала да разбера нещо от теб няма да е зле какво ще кажеш, тук само се излагам, явно цялото училище знае за вас трите, а аз сестра ви и думичка не съм чувала- каза леко обидено Бела.
-Не искам само да ти давам идей, все пак си само 1-ви курс, но спокойто със Сириус замисляме нещо...скоро ще се разбере от всички...не се тревожи.
- Аз не се тревожа, гледай само татко да не се затревожи че става лошо...Рон ще ми подадеш ли една палачинка?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 24 2008, 21:34

-Заповядай!-и Рон и подаде палачинки.
Те видяха, че към масата на Грифиндор се задават Хърмаяни и Сириус, който беше висок,красив,червенокос и зеленоок:
-Добро утро!-поздравиха двамата и седнаха на масата.
-Как е?Харесва ли ви в Хогуортс?-попита Сириус.
-Как иначе?-отвърна Джини, щастлива, че вижда брат си най-сетне- Ти къде се беше изгубил?От както съм тук не съм те виждала.
-Да кажем, че съм имал много работа-и двамата с Лис се захилиха.-О това да не е нова Лестрандж?Приятно ми е миличка.-каза Сириус и подаде ръка на Бела.
-Казах ти Белатрикс, вашето семейство е почти толкова известно колкото нашето.-каза весело Рон.
-Ще ми подадеш ли кафето Джини?-попита учтиво Сириус.
-Ето!-отвърна тя.-Сириус как върви подготовката за изпитите СОВА?
-Добре, мерси.
-А при теб Миневра?-попита Джини.
-Ти какво да не би да ен знаеш, че е началото на годината, за какво да се подготвят още от сега?-попита коварно Хари.
-Ами аз вече съм си направила план, кога да свърша със задължитения материал и да започна сопълнително да се подготвям, тъй че вие вече трябва да сте усвоили всичко не е ли така?-отвърна Джини-Луна рязко.-Та как върви учението при теб Лис?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeВто Фев 26 2008, 21:48

-Ами да добре и аз вече се стягам, че не ми се учи в последния момент, но не знам май така ще стане на края.Между другото Сириус ти днес след часовете свободен ли си бих искала да поговорим малко и да ти кажа няколко думи за моите нови идеи, ако разбираш какво имам предивд.
-Aма кажи нещо, не всички обичаме изненадите-заупорства Бела.
-Абе, да ти кажа не се обаждай и ти много ще те видим и след няколко години като и ти си с Грейнджър какво ще стане, ти само изчакай малко да видиш.
-Ох, добре добре не ми се обяснявай много!
-Еми добре...АААаа знаеш ли Седрик и Виктор искаха да те видят така че им казах в довечера да се чакате в голямата зала в 21.00часа, чу ли да не забравиш!
-Ооо, верно!
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeВто Фев 26 2008, 22:09

-Кои Седрик и Виктор ли?-попита недоумяваща Джини.
-Да, това са братовчедите им.Седрик е втрои курс, а Виктор трети.Те са от Грифиндор.-оточни Сириус.
-А защо още не съм ги виждала?-учуди се Джини-Луна.
-Ами, защото не се задържат дълго на едно място.-каза Рон.
-Може ли да дойда вечерта да дойда с теб Бела?-попита Джини.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeВто Фев 26 2008, 22:17

-Еми, много ясно ти какво си мислише че ще те оставя просто ей така да си седиш!Ще дойдеш разбира се, то теб ако не няма....-Бела се усмихна и прегърна Джини, която за малко не се задави, защото точно отпиваше от сока си.-Ох, съжелявам.
-Айде аз ще тръгвам че трябва да уча!Чао- каза Лис.
-А, сега като я няма моля ви се, моля ви се, моля ви се, моля кажете нещо за някоя!Така де разбира те какво имам предвид!Седрик и Виктор и те ли са така?Какво имахте предивд когато казахте че цитирам"не се задържат много на едно мясно"-каза отново заинтригувана Бел.-Джини искаш ли после да отидем да се разходим по двора?Аз нямам повече часове за днес...Но преди това Рон и Хари или все тая кой ДА МИ КАЖЕ НЕЩО!!!!!
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeВто Фев 26 2008, 22:35

-Единственото, което ще ти кажем, е че Миневра не е от тях...За другите ще си замълчим...-каза Хари.
-ХАЙДЕ КАЖЕТЕ!-помоли Бела.
-Хайде Хари трябва да учим!-ухили се Рон.
-Да бе весело вие да учите...Чао-каза Джини с насмешка.-Спокойно няма да ставим това така.И да ако искаш хайде да ходим в двора, че ако изям още нещо ще стана прасе.
И двете момичета тръгнаха към двора...

На обяд Джини-Луна и Бела много се забавиха за обяд, тъй като се бяха загубили:
-Къде бяхте?-попита Хари.
-Тези стълби ни объркват постояно...-оплака се Джини-Луна.
-Какво стана вчера със срещата ви с Седрик и Виктор?-попита Рон.
-А, беше забавно...Всъщност аз си говорих повече със Седрик от колкото с Виктор, защото той отиде при Хърмаяни.-отвърна Джини.-А теб защо всъщност те нямаше вчера?
-Беше ми лошо и за това отидох да си легна рано, но Мадам Помфи ме оправи бързо...Нещо ме болеше корема и ми се гадеше, може би е от сладките, които вчера ми беше изпратила мама.Имаше бележка да не ям много, ама нали я знаеш мама тя винаги е прекалено загрижена и аз си помислих, че просто пак се шашка...Но явно е била права.-каза Рон вече в много по-добро настроение.
-Искате ли тази вечер да се съберем всички в Общата стая към 21?-попита Джини, която искаше пак да види Седрик, но нямаше иначе какво да каже...-Всички!
-Става!-каза Рон.
-ОК!-подкрепи го Хари и така всички се съгласиха.
Джини взе тортата и си отряза едно парче:
-Какво има Бела,защо си се умълчала?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 22:20

-Чудя се...как може тези срълби да са толкова...движещи се..направо ужас аз тук за 1седмица се изгубих 3пъти...иначе не знам какво да кажа...-истината беше че Бела се беше загледала в очите на Хари и за пръв път се почутва някак странно че той стой при тях, а при уговорката за среща в Общата стая направо я сви стомаха, но и тя не можеше да разбере защо.-Иначе днес какви уроци имаш...х...Джини?-Бела толкова мислише за Хари че едва не обърка имената...
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 22:50

-Имам само Летене и ЗСЧИ...Нищо интересно.Офф...да ви кажа напоследък постоянно изоставам от програмата си за уроци...А това изобщо не е добре.
В този момент на масата седна Седрик.Джини я побиха тръпки.Тя пак усещаше пепрудки в стомаха си...Защо ли си мислеше за него?Тя беше сигурна, че не го харесваше...Толкова се беше замислила, че изобщо не чу думите на Седрик.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:14

-Ехо!Джини, за какво си се умислила?-подвикна Бела!
-А, между другото вчера нямаше какво да правя и..ъ..ето заповядай-Седирк подаде медаьон от някъква много странна изработка- Масата на Грифиндор - Page 2 Magazinche_27. - Знам че не стана много хубаво, но съм сигурен че ще те предпази от узункатукити-подаде неловко медаьона.

П.П.картинката е малка така че надявам се да няма пр. че я пуснах :)
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:22

-О, не страхотен е...А и това е за теб-и Джини подаде нещо добре увито на Седрик.
-Благодаря.-каза той.
-Ти всъщност не обясни какви са тези същества узункатукити?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeЧет Фев 28 2008, 23:41

-Оо,ъ..ми мислих че си ги чувала.Еми историята е проста.Това са нещо като дименторите, но са много по- малки като фейте, но за разлика от дименторите изсмукват от душата ти само любовта и ако прекалено дълго време седят при теб ти ставаш безчувствен, също така при тях е нужно само да засекът погледа ти и ти дори не осещаш нещо.По точно понеже те са прекалено малки не могат да опражняват такава голяма сила над теб, но е доказано че ако стоят неотлъчно до теб за 1месец ти може да си сигурна че ще останеш безчувствена. А това от което е направен медаьона е камък, който се среша много рядко, на мен лично ми е подарък от екскурцията ни до Европа, та този камък може да те предпази и не е нужно да седи при теб постоянно достатно е да го носиш до 2часа, за да те предпзи за цял ден....Е добре де не е много кратка и проста историята, ама все пак има някои създания които са по- упасни и т.н.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeПон Мар 03 2008, 20:04

-Много интересна история...Трябва да проуча, в библиотеката сигурно има много информация за тях.И камъкът е прекрасен.Много ти благодаря. Ще го нося постоянно.-каза учтиво Джини-Луна.
-Вие защо не се ожените, не си родите малки руси и червенокоси дечица и не ги окичите с някакви...медальони.Да не би да ги настигнат някакви черни сили.-пошегува се Хари, на който вече му бяха омръзнали нещата, които говорят Джини и Седрик.
-О, Хари!Я млъквай...Добре, че ти дадох гривна иначе повечето ти неща щяха да изчезнат.-заяде се Джини-Луна.
-Да, бе...Аз даже не го исках , просто мама ме накара да го нося каза "сестра ти се е потрудила много, уважи я".-каза Хари с променен глас(като на майка му).
-Престанете и двамата!-високо им се скара Рон.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 16:11

Седрик се засмя и каза:
-Еми вие не вярвай те в тях, то рано или късно ще си видите само, на мен лично много ми харесва гривничката, дори и сега съм с нея.
Седрик вдигна ръкава на мантията си и от долу се показа,ето тази гривна: Масата на Грифиндор - Page 2 1126014392_2f696e1efb_m
-Ох...ама вие двамата сте си точно един за друг....-Бела се засмя и погледна към Хари, който и хвърли подкрепящ поглет.
-Айде да не говорим кой за кой е, че ще видим накрая кой кого....
-Ами не знам какво намекваш, ама аз мисля че е време да влизаш в час!
-О, да чао че ще закъснея!До после, Джини мерси за гривната-Седрик отново показа очерователната си усмивка и излезе от Голямата зала набегом.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 19:29

-Чао...Няма ли Седрик най-очарователната усмивка.-унесено каза Джини.-Ох, какъв час имаме след това? Question -и тя извади програмата си.-А да Вълшебство...Бела би ли ми подала пудинга?Хари, Бела опознахте лис е вече?Нали прекарвате много време заедно?
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 19:39

-Това много не те засяга, та я кажи за усмивката на Седрик пак- Бела малко се засрами, но оспя да оттегли темата.
-Здравейте- в това време се появи Виктор и за жалост Джини се измъкна от отговор.-Как сте, какво му има на Седрик изхвърча от тук,като...
-Той е влюбен, няма да казвам в кого-отговорът на Бела беше доста страннен, защото тя веднага метна поглет на Джини-и се опитва да покаже колко е ученолюбив...ако знаеш одеве как си говориха за онези глупостите дето вярват -Бела побърза да се поптави, защото Джини я изгледа много убидено.-Всмисъл...не че са глупости, ама те най- силно са се запалили и само за това си говорят...Не е ли забавно Виктор зарибява по- голямата сестра, а Седрик Джини...
-Ъъъ, виж какво аз не зарибявам никой!
-Да бе да така е и ние така мислим...
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitimeСря Мар 05 2008, 20:54

-О, не е ли смешно Сириус сваля Лис, а Хари-Бела.-каза Джини иронично, тъй като беше ядосана на приятелката си.-И Седрик не се прави на ученолюбив, нито ме зарибява.Тъй че Белатрикс няма за какво само да подхвърляш някакви шеги...
-Хей, Джини по-спокойно...Ъъъ, аз не свалям Бела, аз просто се закачам с нея.Нали така Бела?-каза Хари.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 2 Icon_minitime

Масата на Грифиндор
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: