Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Масата на Грифиндор

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female
Брой мнения : 453
Дом : Грифиндор
Registration date : 17.02.2008

Масата на Грифиндор - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 20:55

- Сигурно е така- каза Бела с усмивка- Я да сменим темата...вие сега какъв час имате?-Бела се обърна отново към Хари.
- Ние с Джини сега нямаме час, така че ако искате може да се поразходим на двора, а след малко малко ще викнем и Седрик, какво ще кажете?
-Ами аз сега отивам на Билкология така че не мога...-отвърна Виктор, макар че осети че въпроса на Бела беше отправен главно към Хари и леко се смути.
Върнете се в началото Go down
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female
Брой мнения : 496
Местожителство : Лондон
Дом : Griffyndor

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:23

-Ами, незнам...времето на вън е много студено-каза Джини неусещаша към кой е зададен въпроса.-Аааа....Ами вие двамата ако искате се поразходете, ама аз искам да си преговора по Вълшебство.
-Ами, добре.Хайде, Бела.-подкани я Хари.-Искаш ли да отидем на поляната с Лунните цветя?
-Да, да хайде после ще си говорите.-направо ги изпъди Джини.
Хари и Бела излязоха от Гоплямата зала:
-Наистина се харесват, а?-попита Джини.
-Определено!-отвърнаха в един глас Фред и Джордж.
-Добре, аз тръгвам,ч е трябва да мина през библиотеката преди първия час.Чао!
Вечерта, много изморени Джини и Бела влязоха в Голямата зала.Странното беше, че всички ги гледаха.Те притеснени се забързаха и седнаха на масата на Грифиндор:
-Какво става, защо всички ни гледат?-попита Джини Седрик.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 21:44

-Ох, ами то след сношните спорове в стаята на момичетата как никой да не ви гледа!То малко ли беше, да не говорим че всички стояха зад вратата и подслушваха,а Хърмаяни дори се осмели да влезне в стаята и сега са плъзнали няколко слуха относно това какво е станало снощи...
-Те пък да не си врът носа там където не им е работа-каза Лис ядосано, която седеше на няколко стола разстояние от Седрик-Ние си знаем какво е станало и това не засяга другите и като стана на въпрос за други аз ставам че Дийн ме чака, чао- Лис се изнесе бързо от Голямата зала.
-Не сериозно какво толкова говорят за нас- попита Бела като вообще не обърна внимание на другите и се настани най- близо до Хари и насочи въпроса си към него.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeСъб Мар 08 2008, 11:12

-Ами...-започна Хари и погледна към Седрик с умолителен поглед.-Нищо интересно или сериозно.Разправят, че вие двете-и той посочи Бела и Джини.-сте се карали за някакво момче.Ама разбрира се, това е само слх.А пък и не трябва да се засягате...
-Да, а пък и то има още много слухове.-прекъсна го Рон.-ЪЪЪ...имах предвид, че ....не че има много слухове...питай Седрик.
Настана мълчание.Чуваха се само шумовете от другите маси.
-Да, Седрик кажи ни.-подкани го Джини.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeСъб Мар 08 2008, 15:07

-Спокойно нищо интересно сега сядайте да ядете и не им обръщайте внимание- Седрик посочи свободно място до него, където до скоро седеше Лис.- Искате ли от това- и той посочи някъкъв вид месо.
-Не мерси, предпочитам да разбера какво са говорили за нас, за това след вечеря отиваме при Лис, тя ще ни каже, става ли Джини?-Отвърна Бела
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeНед Мар 09 2008, 12:35

-Съгласна съм...Да ви кажа честно не ме интересува какво са говорили за нас...Все пак ние си знаем какво е станало..Но би било хубаво да разбера какво си говорят.Все пак да говорят за мен, а аз да не знам...Хей, нямате ли си друга работа.-извика Джини, защото група момичета от Хафълпаф минаха покрай тях и започнаха даа си шушукат.
-Спокойно де.Погледни го от тази страна поне, всички вече ви знаят...Не сте някакви беззисвестни...Не, че не вярваме , че скоро ще станете.-подшушна им Хари.
-Бела, би ли ми подала пудинга?-попита учтиво Джини.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:12

-Да, разбира се- отвърна Бела.-Но не разбрах какво точно имаше предвид Хари, като каза Не сте някакви беззисвестни...Не, че не вярваме , че скоро ще станете, какво имаше предвид по точно- продължи тя леко обидена.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:20

-Приемай го както решиш...-каза леко иронично Хари.
-Седрик идя ли, в новия брой на Пророчески вести?Имаше статия за новелирното изкуство.Ето изрязала съм ти я.-Джини му я подаде и се изчерви толкова, че приличаше на голям домат с лунички.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:26

Седрик я взе с усивка:
-О, благодаря много.Аз на последък нямах много време да гледам "Пророчески вести", защото учих доста, но ще я погледна после.Мерси отново.
-Оооо....-каза замечтано Бела като гледаше Джини и Седрик.
-Е то пък човек да не може да си каже една дума с някой от вас- каза Седрик, макар че и той малко се зачерви.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:33

-Точно така.Да не почваме и ние да говорим за вас с Хари...
-А, бе вие всички сте едни такива млади и влюбени..-каза шеговите Хърмаяни.
-О, я млъквай!-отсече Джини и удари сестра си леко по главата.
-Ами, не е ли така?
-Това, че сме приятели не значи, че има нещо повече.-отвърна Джини.
Изведнъж някой влезе с всичка сила в Голямата зала.Джини видя, че това е брат и Джордж.Той се затича и седна при тях:
-Получих сова от мама!Каза, че Драко ще си идва.Лощото е че няна да може дас го видим...
-Трябва да измислим нещо.-отвърнаха всички в един глас.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11 2008, 21:52

-Хм..колко коварно звучи!-Засмя се Бела-Взсъщност отй къде е бил че се е върнал? Аз мислих че просто вече работи и не е в Хогуортс не знаех че е заминал!?
-Еми да беше извън страната за малко...-каза леко загадъчно Виктор.
-И по- точно?-запита Бела.
Разговорът бепе прекъснат от професор Ъндед, преподаваща по Вълшебство, която направи забележка на учениците, понеже прекалено много шум се вдигаше.
-Еми тя какво иска все пак ние сме осем човека тук и то само от една компания- радразни се Седрик
-И все пак ,до колкото разбира е важно, ние сме Лестрадж и Уизли!Какво очакват те- изненада се Бела.
Виктор се изкашля леко, с чувство че е пренебрегнат.
-И Дигъри е тук, ако нямаш нищо против!
Дигъри беше фамилията на Седрик и Виктор.
-Ох, съжелявам момчета- извини се Бела- но както и да е кажи сега за Драко.
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeСря Мар 12 2008, 15:57

-Ами, той отначалото си работеше тук и си живееше.Работеше като аврор, ама след това беше заминал за малко до Италия...там срещна някакво момиче, а пък и му предложиха работа и...-каза Джини, но Фред я прекъсна.
-Реши да остане там.Мама беше много разтроена...
-Умолява го цяла година да се върне, но не постигна нищо...-допълни Джордж.
-Бас, държа, че сега ще сервира, че е решил да се жени за онова момиче...
-Мама направо ще откачи...
-А и "жена му" не е толкова готина.-допълни Джини.
-Напротив.-казаха всичките и братя едновремено.
-Да, харесва ви , защото има частица от вийла в кръвта си.
-Не, само за това.Тя е забавна,красива,може да готви и...тя е прекрасна.-отсече Рон.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 21:04

-Е, все пак брат ти си я е харесва, май мисли да се жени за нея, не е много добре да изразяваш чувствата си- каза Бела на шега.- А ти Хари какво мислиш за нея?
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 21:13

-Много е секси...Ама не е само това.-започна да овърта Хари, защото Бела го погледна укорно.-тя е умна.Знаете ли, че е аврор.Попринцип хората с такава професия, не са някакви глупаци.Взела в всички изпити за СОВА и ТРИТОН с оценка Изключителен!
-Да, прав е!-потвърди Джини.-като се замисля тя май не е толкова лоша.
nati_fenche
Грифиндор
Грифиндор
nati_fenche

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 18 2008, 21:23

В ума на Бела изникнаха хиляди въпроси!"Оле, не ужас... ами ако разбере че още първи курс имам приемлив!?!?!?...Оле, не ами ако не стана аврор...Ммм...сока днес е много готин..не не..оле оле какво ще правя трябва несъмнено да говоря с него!...Но как къде..."
-Какво се умисли толкова- попита Виктор.
-Ъ..а..не не нищо- каза Бела и погледна към Хари леко раздразнено.
GoGoMaNa
Грифиндор
Грифиндор
GoGoMaNa

Male
Брой мнения : 179
Местожителство : Sofia
Registration date : 21.03.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 21 2008, 22:49

Я че ви казуем здравствуйте и от мене! lol! (made in Bulgaria)
Ginny-Lunna Granger
Лечителка
Лечителка
Ginny-Lunna Granger

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitimeЧет Мар 27 2008, 18:43

-Здрасти!Ти сигурно си нов...Аз съм Джини.-каза момичето и одаде ръка на новото момче.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Icon_minitime

Масата на Грифиндор
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: