| Масата на Рейвънклоу | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
hermione Рейвънклоу
Брой мнения : 45 Registration date : 20.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Масата на Рейвънклоу Вто Яну 22 2008, 19:37 | |
| --- OntA-ArE: Чистка. Тук да пишат само учениците от дом Рейвънклоу. ---
Точно тогава на масата на Рейвънклоу дойде новото момиче-Габриел!Тя върза черната си дълга коса на опашка и седна...Огледа се и видя,че има доста вкусотийки за хапване и реши да опита от наденичките,като за начало!Тя не познаваше никой,а и беше доста срамежлива,но разбра,че така няма да стигне до никъде,изяде си парчето наденичка и каза: -Здравей Анн!Ъъъ...ти участваш ли в куидичния отбор?-след което се обърна и зачака отговора... | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Фев 24 2008, 23:58 | |
| Тъй като Анн беше се забляла на някъде,Присила реши да отговори вместо нея. -Анн не участва в отбора.Всъщност,все още не е сформиран напълно.Ако имаш желание можеш да кандидатстваш.-Присила се изправи,захапа една препечена филийка,пожела лек ден на момичетата и се отпави към Библиотеката.Беше се сетила нещо. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Фев 25 2008, 00:12 | |
| Няколко места по-нататък седеше първокурсничката Джейн. Тя изслуша внимателно разговора, отнасящ се до куидича и се замисли. Никога дасега не беше играла куидич, но й звучеше много интересно. "Дали другите деца няма много да ме бият?", замисли се тя, защото беше дребна и слабичка и не знаеше дали е подходяща изобщо за някакъв спорт. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 02 2008, 17:44 | |
| -Ъ?Какво?-каза Анн и се обърна към Габриел която я погледна много странно.Момичетата се засмяха-Съжелявам мислех си за нещо и изобщо не съм те чула.Та какво питаше? -Няма значение-отвърна Габриел Смайл видя първокурсничката,която седеше в другия край и й се усмихна. -Ела тук. | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 02 2008, 23:29 | |
| - Здравей. - поздрави учтиво Джейн - Аз съм Джейн Ъндед и съм нова. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Съб Мар 08 2008, 15:31 | |
| -Приятно ми е.Аз съм Анн...ако не си разбрала вече-Анн се ухили до уши п приятелски подаде ръка на Джейн. | |
|
| |
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 15:57 | |
| Както си се разхождаше покрай масата с доста стара и прашна на вид книга,Присила се спъна и се хвана за рамото на Джейн за да не падне по нос. -Извинявай.Трябва да се науча да гледам къде ходя.-Каза Присила и се наведе да си вдиигне книгата. -Какво си си взела ?-Попита Джейн и погледна заглавието на книгата. -"Древното изкуство да се превръщаш в насекомо".Винаги ми е било интересно какъв е живота на една калинка.-Присила седна да Джейн и зараслиства книгата.-Има много интересни картинки.Виж,понякога ненаправена правилно магия може да доведо странни изкривявания.Като това например-и посочи човек с очи като на муха. -Но от друга страна може и да е красиво-Посочи Джейн една снимка на малко момиченце с красиви пърхащи крила,като на пеперуда. -Права си.Дали да не се превърна в скарабей?-Присила си взе от препечените филийки и се зачете. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:24 | |
| - Аз бих се радвала да се превърна в оса. Или пък в паяк. Хищниците ми харесват. Джейн си намаза една препечена филийка със сладко и започна замислено да дъвче. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:39 | |
| -Брррр!!Без паяци ижилещи работи.Не мога да понасям паяци.Айрън обича да ги яде и затова обичам соколчето си.-Присила преглътна с усилие чая си и се загледа в сладкото по бузата на Джейн.Напуши я голям смях! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:44 | |
| - Какво има, Присила? - попита Джейн - Да не би нещо да виси от носа ми, например салфетката? Моята Сиси пък обича да яде мишки. Много е нещастна от това, че тук няма такива. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 16:52 | |
| -Ами,ами*смех,смех,смех*-Имаш малко сладко на бузата.-Каза вече през сълзи тя.-А,относно мишките,Хагрид може да помогне.Виждала съм го да мъкне много мишки в една кофа.С тях храни хипогрифите в гората. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 17:39 | |
| - Ех, сега, за малко сладко много се впечатляваш. Ти например имаш трохи по брадичката. Май ще взема да навестя Хагрид тия дни - Сиси отказва да си яде пакетираната храна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Нед Мар 16 2008, 18:21 | |
| -Супер идея.-Каза Присила и припряно си избърса трохите от брадата. -Какво ще кажеш?ИСкаш ли да дойдеш с мен?-Попита Джейн другото момиче? -Оооо,с удоволствие.-Двете продължиха да обсъждат совата и соколът си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 08:45 | |
| Когато Джейн най-после седна на мястото си мястото си на масата на Рейвънклоу, всички маси бяха практически празни. Дори половина учители все още не бяха слезли за закуска. Джейн бързо си придърпа една купичка с овесена каша и започна съсредоточено да закусва. В това време към масата се приближи... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 09:15 | |
| Присила и се спря за малко при Джейн да й пожелае добро утро. -Тази седмица нямам време за нищо.Затрупана съм-Каза Присила и си натъпка половин филийка в устата.-П'иатен ден Дже'н.-Изфъфли момичето и изхвърча на някъде да си гони задачите. | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:12 | |
| Джени се облече и отиде в голямата зала и се огледа. Първоначално не видя Jane Undead и започна да обикаля всички маси и я видя.Седна до нея и започна да хапва от бизквитките и да пие от сока си и я попита : Може ли да седна до теб? Jane Undean отговори:.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:26 | |
| - Здрасти, Присила. Здрасти, Джени. - поздрави Джейн - Разбира се, седни до мен, Джени. Как си днес? | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:28 | |
| Джени отговори - Ми добре съм. Много съм весела :) ти ? и поздрави в същото време Присила. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:30 | |
| -Ами, като се има предвид това, че съм спала над 12 часа, съм добре. Иначе ми е кофти, че изпуснах бала. | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
| Заглавие: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:32 | |
| Да! Много гадно. :( Джени попита Присила дали иска да се запише на предмета й - Мъгълознание. Аз преподавам на него :) ако искаш се запиши. Какво правиш Jane Undead ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:34 | |
| О, нищо - мисля си за домашното по отвари. Нали там трябва да се сетим за колкото отвари знаем и да ги напишем. | |
|
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
| Заглавие: Масата на Рейвънклоу Пон Мар 17 2008, 11:37 | |
| аз мисля,че съм го написала ама не съм сигурна. Аз пък пиша домашното по вълшебство и съм на половината и малко съм се разлигавила и немога да мисля | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу | |
| |
|
| |
| Масата на Рейвънклоу | |
|