(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Журито на айдъла Вто Мар 25 2008, 21:03 | |
| Тук гласувайте за човека от журито,които ви харесва най-много /или по-точно който ви дразни най-малко / и си кажете мнението за всичките изроди,които са членове на това изродско жури | |
|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
FaTal_SeDucTeD Хафълпаф
Брой мнения : 376 Age : 30 Дом : Хафъплаф Registration date : 14.03.2008
| Заглавие: Журито на айдъла Сря Мар 26 2008, 00:07 | |
| Есил-Някаква тъпа чалгарка която не понасям.. Люси-мноого е готина! Казасян - ммм....Незнам Фънки--УуУуУужАсСс....немога да го гледам!!!! / такаче аз съм си за Люси. | |
|
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Журито на айдъла Сря Мар 26 2008, 00:20 | |
| Та такам... Аз гласувах за Фънки... Причината - познавам го лично и е невероятен пич! Това в МИ си е чиста роля... Е наистина си пада малко кретен, но е много точен човек... Люси - не я познавам, но изглежда радваща... Вили Казасян - човека се ушашави тотално... Нямам нищо против него =)... И остава най-антипатичният член на това жури, а именно Есил Дюран... Нея вече не мога да я дишам... | |
|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Журито на айдъла Сря Мар 26 2008, 17:31 | |
| Люси-много е готина,но ми стана тъпо като разбрах,че е лезбийка Вили-Хах,мн. ми е смешен тоя Есил-тъпичка е...нещо характерно за нейната професия... Фънки-ist the best! хах,голям тъпак,мн. ме кефи | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Журито на айдъла Съб Мар 29 2008, 18:17 | |
| Цялото жури ми харесва като подбор с изключение на Фънки.Строшно много ме дразнеше по време на първите кастинги,но го подкрепям по мнението му за Иван(от финалистите). |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Журито на айдъла | |
| |
|