Хогуортс Изживейте света на магията ! |
|
| Препоръки и предложения | |
|
+25Heru_EldA Beautiful Mind {RiRi_FoReVaR} Ема Уотсън Ri_CoveR_Baby (= Smile =) sisi_super H. Grenger Belladora Лили Евънс mimata94 Eliza toni92 MoRkOfKi Stacy Ann Ferguson Аластор Муди Ерис Риддъл (* NaDэ7y *) LoNNeR emma black sky sunshine Bellatrix*Carter Хърмаяни Made_in_paradise™ 29 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Окт 30 2007, 18:03 | |
| Хайде да се съживи малко темата... Аз предлагам да има форумна лотария. Може да се копуват по няколко билета, но един билет да струва примеро 10 галеона. Всеки пише своите цифри, ник, дом. Някой от форума (нека да сме различни, за да може и другия да играе) казва 6 числа, каквито му хрумнат без да знае какви са пуснатите. Или по-добре да ги каже някой родител . Те пък ептем не знаят какви пуснати билети има. Просто да се кажат 6 цифри (или 7, или 5, или 8 и т.н ). Може и с листчета. Все някак ще се измисли. Никой на никой да не знае цифрите, освен този, на който му пращат билетите. Трябва и да се помисли как да се предотвратят лъжи. И джакпота да е примерно първоначално 1000 галеона. (е, много е малък шанса да се познаят всички цифри...) Събират се парите от билетите, вадят се толкова, колкото са раздадени за печалби и получилото се се добавя към джакпота... Ох. Не мога да изкажа всичките си мисли...
|
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
Герой Описание на героя ви::
| | | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Окт 31 2007, 02:52 | |
| Ами... ще го пусна утре или в другиден, защото нямам много време сега.
|
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Дек 11 2007, 00:47 | |
| - Код:
-
HTML е Изключен BBCode е Включен Smilies са Включени Може ли HTML да се включи ? |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Дек 17 2007, 02:06 | |
| Както си броях галеоните на магазините, ми хрумна една идея... Не е кой-знае колко оригинална... Предлагам да се направи конкурс за най-богат магазин ! Мисля, че това малко ще ги оживи и ще се зареди нова стока... Пък може да има и нови. |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Дек 17 2007, 16:57 | |
| Знаете ли ? Имам чувството, че в този форум си разговарям сама със себе си... |
| | | (= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Дек 17 2007, 17:11 | |
| | |
| | | Made_in_paradise™ ~~Директорка~~
Брой мнения : 1342 Age : 30 Местожителство : *where the dreams are real* Дом : Slytherin Registration date : 05.05.2007
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Дек 18 2007, 15:19 | |
| - Джинни Уизли написа:
- Както си броях галеоните на магазините, ми хрумна една идея... Не е кой-знае колко оригинална... Предлагам да се направи конкурс за най-богат магазин ! Мисля, че това малко ще ги оживи и ще се зареди нова стока... Пък може да има и нови.
Ами това е добра идея!Тъй като аз нямам много време искаш ли да си организаторката на конкурса? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Дек 18 2007, 22:26 | |
| - LoLiPoPkA написа:
- Джинни Уизли написа:
- Както си броях галеоните на магазините, ми хрумна една идея... Не е кой-знае колко оригинална... Предлагам да се направи конкурс за най-богат магазин ! Мисля, че това малко ще ги оживи и ще се зареди нова стока... Пък може да има и нови.
Ами това е добра идея!Тъй като аз нямам много време искаш ли да си организаторката на конкурса? ъм... добре. Но по-възможност да не е веднага, де.Тези дни имам изпити. :-( |
| | | Ri_CoveR_Baby ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 809 Age : 32 Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤ Дом : Слидерин Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Дек 19 2007, 22:14 | |
| - Джинни Уизли написа:
- Знаете ли ? Имам чувството, че в този форум си разговарям сама със себе си...
постепенно става интересно,а нататъка може и да се зарибиш Казвам ти го от опит..е,не по форуми,а чакайки трамвая по 40-50 мин на връщане от даскалу ~майтап~но наистина мразя го тоя транспорд майка му стара,вс ден ми замръзва...крака | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Нед Дек 23 2007, 01:46 | |
| - MisS_InDePenDen©e написа:
- Джинни Уизли написа:
- Знаете ли ? Имам чувството, че в този форум си разговарям сама със себе си...
постепенно става интересно,а нататъка може и да се зарибиш Казвам ти го от опит..е,не по форуми,а чакайки трамвая по 40-50 мин на връщане от даскалу ~майтап~но наистина мразя го тоя транспорд майка му стара,вс ден ми замръзва...крака Определено си човек с хумор !
М.. на мен пък ми хрумна друга идея... : за какво са не тези галеони ?! Първо си купуваме нужните неща за учебната година... и после ?! Добре, де. Купуваме някакви неща от магазините на Диагон-Али, Хогсмийд и т.н... но за какво са ни тези неща ?! Предлагам за по-голяма активност във форума и почеленето на точки (а следователно и галеони) следното: Примерно да има реални магазини. Примерно за 4000 галеона, да може да се купи чаша ! Истинска, която... може аз примерно (ех, с това "примерно") да я пратя по пощата... не съм скръндза за някаква си чаша... мога да си позволя. (Може би се питате: каква ми е изгодата да купувам неща с моите пари и да пращам ?! Ами никаква. Мога да го правя просто от желание. Обичам да правя подаръци, пък и това е дреболия..) А пък и галеони не се събират лесно... Незнам. Според мен това ще подигне активността, защото предполагам ще има много желаещи и активно ще се печелят точки, галеони. (всичко е като една верижка. За да се печелят точки, ще се задейства дуелния клуб, часовете... ) Дано сте разбрали какво имах впредвид и дано идеята ви се хареса...
|
| | | Ема Уотсън PrInCeSs Of ThE DaRkNeSs
Брой мнения : 39 Age : 31 Registration date : 11.01.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Яну 30 2008, 20:04 | |
| ам защо не нашравите фен клубове на актьорите | |
| | | {RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Фев 01 2008, 21:28 | |
| ммм звучи ми добре!ще направя един подфорум! | |
| | | Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Съб Фев 16 2008, 21:46 | |
| Аз предлагам да се направят еднакъв размер картинките на учебните предмети и отдолу за книгите, актюрите и т.н. В началото е супер с тея картинки, пък после... И също админките да влизат по-често, за да не се чака по няколко дни за разпределяне... хм... А пък идеята за чашите е просто невероятна!!! | |
| | | Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 04 2008, 01:03 | |
| | |
| | | stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 04 2008, 01:34 | |
| Сложих новите картинки. Ако някой друг има още предложения за картинка под предмет да ги постне тук. И медодругото това с конкурса за профила е страшно мило. Поласкана съм. | |
| | | Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 04 2008, 01:37 | |
| | |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Мар 06 2008, 22:24 | |
| Ам Стеф, предлагам да поправиш на предметите там... описанията. Щото пише някви учители, дето, хм... | |
| | | stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Мар 06 2008, 22:34 | |
| Сега се заемам. | |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Мар 12 2008, 22:49 | |
| Мисля, че трябва да обновиш портала. Още стоят старите точки на домовете, не са пускани скоро новини... | |
| | | Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Мар 13 2008, 05:06 | |
| Предложение - Секция за блогове.. =) | |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:07 | |
| | |
| | | stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:11 | |
| Аз ги обновявам, но Рикки искаше тя да ги пише, защото все пак тя е модератор на темата а аз например след изнвестно време да оправям само картинката за да не стават разминавания, но реалните точки тя ги въвежда вътре в самата тема. | |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:14 | |
| - stefity.1 написа:
- Аз ги обновявам, но Рикки искаше тя да ги пише, защото все пак тя е модератор на темата а аз например след изнвестно време да оправям само картинката за да не стават разминавания, но реалните точки тя ги въвежда вътре в самата тема.
Ам не... аз имах предвид друго... говоря за точките във портала... все пак Рики не може да ги поправя там или на главната страница във форума. Тов асе прави от админ панела все пак... | |
| | | stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:16 | |
| Ами в момента са същите като последните, които Рикки е нанесла в точките. Когато видя, ме ива промяна веднага ги променям и от админ панела. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения | |
| |
| | | | Препоръки и предложения | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |