Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Препоръки и предложения

Go down 
+25
Heru_EldA
Beautiful Mind
{RiRi_FoReVaR}
Ема Уотсън
Ri_CoveR_Baby
(= Smile =)
sisi_super
H. Grenger
Belladora
Лили Евънс
mimata94
Eliza
toni92
MoRkOfKi
Stacy Ann Ferguson
Аластор Муди
Ерис Риддъл
(* NaDэ7y *)
LoNNeR
emma
black sky
sunshine
Bellatrix*Carter
Хърмаяни
Made_in_paradise™
29 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Препоръки и предложения - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Окт 30 2007, 18:03

Хайде да се съживи малко темата...
Аз предлагам да има форумна лотария. Може да се копуват по няколко билета, но един билет да струва примеро 10 галеона. Всеки пише своите цифри, ник, дом.
Някой от форума (нека да сме различни, за да може и другия да играе) казва 6 числа, каквито му хрумнат без да знае какви са пуснатите. Или по-добре да ги каже някой родител Laughing . Те пък ептем не знаят какви пуснати билети има. Просто да се кажат 6 цифри (или 7, или 5, или 8 Laughing и т.н ). Може и с листчета. Все някак ще се измисли. Никой на никой да не знае цифрите, освен този, на който му пращат билетите. Трябва и да се помисли как да се предотвратят лъжи. И джакпота да е примерно първоначално 1000 галеона. (е, много е малък шанса да се познаят всички цифри...) Събират се парите от билетите, вадят се толкова, колкото са раздадени за печалби и получилото се се добавя към джакпота... Ох. Не мога да изкажа всичките си мисли...
Върнете се в началото Go down
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female
Брой мнения : 1342
Местожителство : *where the dreams are real*
Дом : Slytherin
Registration date : 05.05.2007

Герой
Описание на героя ви::

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Окт 30 2007, 23:46

Не те разбирам,но го одобрявам,защото ми изглежда интересно!Направи тема в диагон-али и там обясни.Там ще с провежда лотарията! cheers
http://romilton.forumj.net/index.htm
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeСря Окт 31 2007, 02:52

Ами... ще го пусна утре или в другиден, защото нямам много време сега.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Дек 11 2007, 00:47

Код:
HTML е Изключен
BBCode е Включен
Smilies са Включени

Може ли HTML да се включи ? What a Face
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПон Дек 17 2007, 02:06

Както си броях галеоните на магазините, ми хрумна една идея... Не е кой-знае колко оригинална... Предлагам да се направи конкурс за най-богат магазин ! Мисля, че това малко ще ги оживи и ще се зареди нова стока... Пък може да има и нови.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПон Дек 17 2007, 16:57

Знаете ли ? Имам чувството, че в този форум си разговарям сама със себе си...
(= Smile =)
Целувката на вятъра
Целувката на вятъра
(= Smile =)

Female
Брой мнения : 2274
Местожителство : In your nightmare^^
Дом : Ravenclaw
Галеони : виж в трезора ми^^
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПон Дек 17 2007, 17:11

Разговаряй с мен :)
http://www.hogwartspotter.forumi.bg
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female
Брой мнения : 1342
Местожителство : *where the dreams are real*
Дом : Slytherin
Registration date : 05.05.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Дек 18 2007, 15:19

Джинни Уизли написа:
Както си броях галеоните на магазините, ми хрумна една идея... Не е кой-знае колко оригинална... Предлагам да се направи конкурс за най-богат магазин ! Мисля, че това малко ще ги оживи и ще се зареди нова стока... Пък може да има и нови.
Ами това е добра идея!Тъй като аз нямам много време искаш ли да си организаторката на конкурса?
http://romilton.forumj.net/index.htm
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Дек 18 2007, 22:26

LoLiPoPkA написа:
Джинни Уизли написа:
Ами това е добра идея!Тъй като аз нямам много време искаш ли да си организаторката на конкурса?

ъм... добре. Но по-възможност да не е веднага, де.Тези дни имам изпити. :-(
Ri_CoveR_Baby
~~Мъгъл~~
~~Мъгъл~~
Ri_CoveR_Baby

Female
Брой мнения : 809
Местожителство : ¤WheRe The FlOwErS FlaDe¤
Дом : Слидерин
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeСря Дек 19 2007, 22:14

Джинни Уизли написа:
постепенно става интересно,а нататъка може и да се зарибиш What a Face
Казвам ти го от опит..е,не по форуми,а чакайки трамвая по 40-50 мин на връщане от даскалу Laughing ~майтап~но наистина мразя го тоя транспорд майка му стара,вс ден ми замръзва...крака Laughing
http://www.sweet-britney-spears.piczo.com
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeНед Дек 23 2007, 01:46

MisS_InDePenDen©e написа:
Джинни Уизли написа:
постепенно става интересно,а нататъка може и да се зарибиш What a Face
Казвам ти го от опит..е,не по форуми,а чакайки трамвая по 40-50 мин на връщане от даскалу Laughing ~майтап~но наистина мразя го тоя транспорд майка му стара,вс ден ми замръзва...крака Laughing

Определено си човек с хумор ! Laughing

М.. на мен пък ми хрумна друга идея... : за какво са не тези галеони ?! Първо си купуваме нужните неща за учебната година... и после ?! Добре, де. Купуваме някакви неща от магазините на Диагон-Али, Хогсмийд и т.н... но за какво са ни тези неща ?! Предлагам за по-голяма активност във форума и почеленето на точки (а следователно и галеони) следното: Примерно да има реални магазини. Примерно
за 4000 галеона, да може да се купи чаша ! Истинска, която... може аз примерно (ех, с това "примерно") да я пратя по пощата... не съм скръндза за някаква си чаша... мога да си позволя. (Може би се питате: каква ми е изгодата да купувам неща с моите пари и да пращам ?! Ами никаква. Мога да го правя просто от желание. Обичам да правя подаръци, пък и това е дреболия..) А пък и галеони не се събират лесно... Незнам. Според мен това ще подигне активността, защото предполагам ще има много желаещи и активно ще се печелят точки, галеони. (всичко е като една верижка. За да се печелят точки, ще се задейства дуелния клуб, часовете... ) Дано сте разбрали какво имах впредвид и дано идеята ви се хареса...
Ема Уотсън
PrInCeSs Of ThE DaRkNeSs
PrInCeSs Of ThE DaRkNeSs
Ема Уотсън

Female
Брой мнения : 39
Registration date : 11.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeСря Яну 30 2008, 20:04

ам защо не нашравите фен клубове на актьорите
http://hogwarts.7forum.net/index.htm
{RiRi_FoReVaR}
Слидерин
Слидерин
{RiRi_FoReVaR}

Female
Брой мнения : 1272
Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’
Дом : Слидерин
Registration date : 14.07.2007

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПет Фев 01 2008, 21:28

ммм звучи ми добре!ще направя един подфорум! Razz
http://www.siqn4etyyyy.piczo.com
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female
Брой мнения : 2073
Местожителство : Somewhere over the rainbow...
Дом : Слидерин!!!
Галеони : 700
Registration date : 15.02.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeСъб Фев 16 2008, 21:46

Аз предлагам да се направят еднакъв размер картинките на учебните предмети и отдолу за книгите, актюрите и т.н. В началото е супер с тея картинки, пък после... И също админките да влизат по-често, за да не се чака по няколко дни за разпределяне... хм... А пък идеята за чашите е просто невероятна!!!
Heru_EldA
~~Професор по Елфология ~~
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 04 2008, 01:03

ъъъ. Да. Аз бях започнала тази идея, както виждаш. Но тогава ми се беше развалил фотошопа и не успях да направя другите картинки. В компютъра ми имам сега две картинки, които мога да ги пратя на Стефи тя да ги сложи. Едната е за аритмантика, другата за Древни Руни... След изпитите ще се освободя и ще направя и другите =)

ПП. Много съм тъпа. Те тука ще ги постна тез картинки. Надявам се да ви харесват:

Препоръки и предложения - Page 5 7a7ef9d42195fbe6

Препоръки и предложения - Page 5 B90ae8ffd7bc1426

Едит: Всъщност търсех тази тема за да предложа да се направи конкурс кой ще направи най-оригинален профил на админката Laughing (на Стеф де)
http://www.norelda.at.ua
stefity.1
Админче
stefity.1

Female
Брой мнения : 1256
Местожителство : Dont know..
Дом : Хапълпаф
Галеони : Достатъчно (:
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 04 2008, 01:34

Сложих новите картинки. Ако някой друг има още предложения за картинка под предмет да ги постне тук. И медодругото това с конкурса за профила е страшно мило. Поласкана съм. Very Happy
Heru_EldA
Heru_EldA

Female
Брой мнения : 823
Местожителство : Кюстендил
Дом : Домът на Смелите !!!
Галеони : Вижте трезор №121
Registration date : 25.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 04 2008, 01:37

Very Happy Толкова профили ще ти направим, че ще ти стигат за всеки ден за всеки форум в който си се регнала. Wink А картинки... правя ги с размер 360х150 и плюс-минус няколко пикселчета... Laughing Ъх... 00:36 ще си лягам. Не искам да свиквам пак да си лягам късно, че едвам си опраих графика. Преди все си лягах към 5-6 сутринта... Laughing
http://www.norelda.at.ua
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 22:24

Ам Стеф, предлагам да поправиш на предметите там... описанията. Щото пише някви учители, дето, хм...
stefity.1
Админче
stefity.1

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 06 2008, 22:34

Сега се заемам. Very Happy
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeСря Мар 12 2008, 22:49

Мисля, че трябва да обновиш портала. Още стоят старите точки на домовете, не са пускани скоро новини...
Стаси
Луда за връзване
Луда за връзване
Стаси

Female
Брой мнения : 290
Registration date : 19.01.2008

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 13 2008, 05:06

Предложение - Секция за блогове.. =)
http://bulgaria.ipbfree.com
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПет Мар 14 2008, 21:07

Какво стана с портала???
stefity.1
Админче
stefity.1

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПет Мар 14 2008, 21:11

Аз ги обновявам, но Рикки искаше тя да ги пише, защото все пак тя е модератор на темата а аз например след изнвестно време да оправям само картинката за да не стават разминавания, но реалните точки тя ги въвежда вътре в самата тема.
Beautiful Mind
Wanted Dead or Alive
Wanted Dead or Alive

Female

Герой

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПет Мар 14 2008, 21:14

stefity.1 написа:
Аз ги обновявам, но Рикки искаше тя да ги пише, защото все пак тя е модератор на темата а аз например след изнвестно време да оправям само картинката за да не стават разминавания, но реалните точки тя ги въвежда вътре в самата тема.

Ам не... аз имах предвид друго... говоря за точките във портала... все пак Рики не може да ги поправя там или на главната страница във форума. Тов асе прави от админ панела все пак...
stefity.1
Админче
stefity.1

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitimeПет Мар 14 2008, 21:16

Ами в момента са същите като последните, които Рикки е нанесла в точките. Когато видя, ме ива промяна веднага ги променям и от админ панела. Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Препоръки и предложения   Препоръки и предложения - Page 5 Icon_minitime

Препоръки и предложения
Върнете се в началото 
Страница 5 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: