| Препоръки и предложения | |
|
+25Heru_EldA Beautiful Mind {RiRi_FoReVaR} Ема Уотсън Ri_CoveR_Baby (= Smile =) sisi_super H. Grenger Belladora Лили Евънс mimata94 Eliza toni92 MoRkOfKi Stacy Ann Ferguson Аластор Муди Ерис Риддъл (* NaDэ7y *) LoNNeR emma black sky sunshine Bellatrix*Carter Хърмаяни Made_in_paradise™ 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| |
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| |
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:37 | |
| А така и така сме започнали темата-защо не пооправиш малко портала-в смисъл такъв защо не сложиш новини,съобщения и т.н.. *Рикки* | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:40 | |
| Ще го направя, но не сега че имам супер много работа. Еднам отговарям на темите. Леле немога да повярвам забележете само колко много хора сме онлайн. | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| |
| |
stefity.1 Админче
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пет Мар 14 2008, 21:55 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 20:06 | |
| Така... искам да се премахне 'едит' бутона от темите с предметите, защото всеки може да си промени домашното или отговора от изпитването. Само модератора (и админа естествено) да може да променя мнения. Със сигурност може, не ми казвай, че няма как. | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 20:34 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 20:47 | |
| - OntA-ArE написа:
- Да, със сигурност може, ама е много трудно и объркващо. Някога се опитвах да направя това, но... нещо не стана. Тъй.... защо влязох в тази тема? Искам да насоча вниманието на това, че форума е мнооооого дълъг надолу и страницата се отваря бавно, защото картинките са голями. А на тези, които са с ограничен нет... им взима много трафик. Предлагам картинките да се намалят (аз ще се погрижа за това. Хах. Аз си ги направих толкова голями и аз предлагам на вас да ги намаля. ) и да се направят групи за учебните предмети. Т.е някои не са записани на някой предмет, пък могат да си четат уроците или да пишат. Предлагам да се направи група за всеки предмет и в тази група да се вкарат всички записани, тъкмо и предмета да не пречи на незаписалите се. Друго... библиотеката. Тя според мен не трябва да е достъпна за гости. Нека бъде видима, НО да имат достъп само регналите се. (е те си кандидатстват за групата). Според мен библиотеката на този форум е доста богата и дори ще добавя още инфо и не трябва да бъде копирана от неизвестни лица.... (как само се изразих ). Това е засега. Засега...
Напълно подкрепям. Обикновено като отворя форума, си скролвам надолу, за да видя за нови съобщения и когато стигна до чата и надолу картинките на фен клубовете, започва по-бавно да се сваля страницата. (ако сте ме разбрали, пък на). Сайта, в който са качени не намаля размера (имам предвид мб) и страницата се натоварва... Предлагам да има групи и за фен клубовете. Да има една тема записванеи всеки, който иска да чете и да пише, да се записва и дадения фен клуб да го виждат само записали се. Също като предметите... | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 21:05 | |
| Малко тегаво ще стане така, но пък ако има опция човек да вижда всичките, би следвало да се уравновеси. Аз например бих искала да виждам всички фенклубове, та би било полезно. | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 22:11 | |
| Това с фен клубовете е страхотна идея, но какво точно ще се прави там? Какво ще се обсъжда? Все пак си има теми за обсъждане на актьорите и галерия за картинки.... Иначе наистина, трябва да се намали броя на подфорумите. Искам да кажа, да си останат, но да са невидими за тези, на които не им трябват. Нека примерно за учебните предмети има подфорум: Записване за учебната година или нещо от сорта и там да се записват всички нови. (защото няма да могат като са им невидими предметите, ест.) И за фен клубовете също така. Отделен подфорум за записване. Ааа, не. Няма нужда да се правят нови под форуми. Направо в "Кандидатури" да има тема "Записвания за учебните предмети" и "кандидатстване във фен клуб." Вътре в темата за учебните предмети да има списък с всички действащи учебни предмети, учителя и отдолу плана на уроците. Според мен това е нужно за да има представа "ученика" да разбере какво ще се учи и да придобие представа за класа. За фен клубовете също така. Една тема, вътре списък с клубовете и организатора на клуба. (т.е мода). И нека има малко описание за клуба. Според мен това е идеалното решение :)
ПП. Май малко ви обърках, но се надявам да сте ме разбрали.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Пон Мар 17 2008, 23:18 | |
| Ами ние май те разбрахме,но какво мислиш за новодошлите.Лично аз не бих се регнала във форум,в който няма учибни предмети .А и ще е прекалено сложно май май..Незнам какво мислите вие де-както го направите така,но мисля,че ще се отрази върху авторитета на форума *Рикки* | |
|
| |
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 07:48 | |
| Мда, излиза че учебните предмети трябва да се виждат. Мен именно те ме накараха да се запиша във форума... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 18:39 | |
| - Jane Undead написа:
- Мда, излиза че учебните предмети трябва да се виждат. Мен именно те ме накараха да се запиша във форума...
Аз съще се регнах именно заради тях.Забавлявам се когато пише домашните(колкото и лудо да звучи) .Харесва ми да научавам НОВИ неща,въпреки че понякога уроците се повтарят... *Рикки* | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 18:53 | |
| Да, добре. Стигнахме до извода, че трябва да се виждат, но нека тогава примерно да могат да отварят предметите само записали се или регистрирали се. Така пък ептем ще се регнат за да видят какво има вътре. :Р
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 21:04 | |
| Не ме разбра, имам предвид че се запалих като разледах уроците. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 22:05 | |
| Аааа... ясно . Ок. Аз по този форум се бях запалила, само защото ми беше интересен. Т.е... нов. Тогава не знаех, че има още стотици такива и смятах този за... различен. В този форум се научих да пиша РП и в този форум са повечето ми... ъм... интърнет приятели тъй да го кажа. Тук се запознах с много хора и мога да кажа, че този форум промени живота ми. Само не ми харесва начина, по който попаднах тук. Получих ЛС с реклама за този форум и тогава много грубо отговорих на този, който ми го беше пратил. Имаше ник velityyy:) нещо такова и това е Вели предполагам. Да, ама после получих отговор все пак да видя форума преди да се оплача на някой за реклама (ама аз и без това нямаше да направя това... нз що). Отворих го... дизайна не беше нищо особено. Имаше голями клартинки на ема уостън за нови мнения. Ама все пак преди не бях виждала такъв РП форум и ми стана интересно и се регнах. :) Искам да кажа, че мен не ме е привлякъл дизайна или предметите. Мен и без това ме мързи да уча . Този, който ми е пратил рекламата за това определено е улучил точния потребител И ако искаме хората да се задържат тук, трябва да направим нещо за да им бъде интересно. Защото в началото е интересно да се разпределиш, да си накупиш многото неща, а после ?! После вече не е толкова интересно и потребителите си тръгват. Точно, че трябва да се измисли нещо, което би ги задържало тук. Нещо, което да го няма по другите форуми... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 22:14 | |
| Занимаваме се всяка седмица да пишем дълги и подробни уроци, е това ми кажи че го има някъде по другите форуми. Аз не съм видяла досега. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 22:24 | |
| Мда наистина. Като вляза в някое друго 'интернет училище', обикновено уроците са зарязани или са пускани уроци от по три-четири реда. Дори в един форум от класа, ако мога така да се изразя, часовете са зарязани, целия форум е хакнат и на никой не му се занимава, за да го оправи тоя проблем. Кхъ, някои хора ме разбрах, други не... няма значение. Та мисълта ми беше, че наистина учителите са си много добри и всички се стараем да пускаме дълги и изчерпателни уроци, има наистина отговорни хора, които си вършат работата... но... наистина трябва да измислим нещо ново, което го няма дугаде. Да привлича хора... Примерно тука всички да напишат как са разбрали за форума, за да знаем как да привличаме хора... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 22:35 | |
| Аз го намерих, докато си търсех картинки и фикшъни за Снейп в Гугъл. Май не съм правило, мм? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Вто Мар 18 2008, 22:37 | |
| Ами, аз видях банер на форума в този на Виктор (Nec Rotto360$$@ или нещо подобно). Влязох, хареса ми дизайна и се регнах =) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Мар 19 2008, 23:00 | |
| Мисля, че трябва да се ваведе правило за часовете и домашните. На хора, които не са влизали след предаването на даден урок, да не се пишат тролове и да не се отнемат точки, защото е супер тъпо да се отнемат точки на хора, които хабер си нямат, че е пуснат нов урок... Също и примерно, ако някой не е влизал от 15 дни, да се изключва от предметите без отнемане на точки... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Мар 19 2008, 23:07 | |
| Не е лошо да се въведе такова правило. И на мен непрекъснато ми се налага да отнемам точки, които някой е изкарал с доста труд заради някой, който дори не се вясва във форума. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Мар 19 2008, 23:46 | |
| Добре де, ама ако се завърне дадения ученик? То някой може нарочно да не влиза две седмици, защото са му трудни домашните, примерно и за да го изключат от предмета без да отнемат точки.
ПП. Ще направя тема, където всеки да напише как е узнал за форума. Дори тези, които са писали тук, нека и там да пишат, та мненията да са на "едно място".
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Мар 20 2008, 00:25 | |
| Предлагам тогава да им пишем по три трола и тогава да ги изключваме. (т.е. ако някой не влиза, пишем му трол, два, три и изхвърча - бързо, точно и ясно) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения | |
| |
|
| |
| Препоръки и предложения | |
|