| Препоръки и предложения | |
|
+15Елфида Peyton Ginny-Lunna Granger nati_fenche Angellove *Rikki*Chadwick* Хърмаяни Стаси Princess_of_the_elfs... GoGoMaNa Heru_EldA Beautiful Mind stefity.1 Jane Undead (= Smile =) 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 18:12 | |
| Тук можете да давате вашите препоръки и предложения. | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 18:18 | |
| | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 18:59 | |
| Имам въпрос относно учителската книжарница. Тъй като там по идея се предлагат учителски книги, аз откъде трябва да ги взема? | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 19:01 | |
| | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 19:04 | |
| Понеже Вели е написала, че книгите се пращат по ЛС, си мисля че трябва да има някаква информация в тях. Та аз откъде да я взема? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 19:34 | |
| Мисля,че книгите за учители трябва да са някви помагала знам ли...а за тва си питай Вели,ако я хванеш | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 20:02 | |
| Ам... оправих някои неща на Диагон-Али...
Пък за тея книги за учители... и аз се чудих, щото нали пише, че ти пращат информацията по лична сова. Сигурно някъде от интернет, знам ли... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| |
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 21:52 | |
| Ауу, сега ми светна лампичката. Тва са заглавията на глави от една книга - 'Магьоснически наръчник'... Явно се праща по лично самата глава, знам ли... | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 21:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 21:57 | |
| Защо не увеличите броя съобщения, които могат да са в папката Входящи? Сега ми е пълна сто процента, пък ме мързи да ги местя в 'Съхранени'... | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 22:10 | |
| Е па, би трябвало от някъде да може да се променя. В повечето форуми може...
П.П. сега като е сто процента пълна, новите няма ли да се изтрият или нещо такова? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 22:15 | |
| незнам. Щом е пълна, предполагам, че просто няма да пристигнат и ще чакат да им се освободи място или ще се изтрият най-старите... нз
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Сря Апр 02 2008, 22:22 | |
| Такааам... промених максималния брой на входящите, изходящите и квото е възможно там. Значи, сега максималния брой е 99. Кутийката не позволява за по-голямо от 2-цифрено число...
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 09:27 | |
| Абе не обръщайте внимание на тва с 100-то % !В един форум моите отдавна са 100% и все още без проблем си получавам ЛС-тата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 15:39 | |
| Ами предлагам да направите нещо по портала. Да нанасяте по-често точките на домовете, да пускате новини. Също може да се направи, ъм... рубрика 'На този ден' и да се пишат разни неща от ХП, които са станали на тази дата. Например кой има рожден ден или е имало някое въстание на таласъми или дори за рожденици от форума... Мога да се заема да намирам информация, щото така или иначе на ден стоя поне по три часа във форума.
П.П.Има ли нещо като мод на портала или само админите могат да променят там? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 15:51 | |
| ъм... според мен ще е по-добре новините да се публикуват във вестника на HarryPotterFans, а не в портала... и да. Сега ще погледна, но май преди бях мяркала, че може да има мод на портала.
| |
|
| |
GoGoMaNa Грифиндор
Брой мнения : 179 Местожителство : Sofia Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 15:52 | |
| - Heru_EldA написа:
- ъм... според мен ще е по-добре новините да се публикуват във вестника на HarryPotterFans, а не в портала... и да. Сега ще погледна, но май преди бях мяркала, че може да има мод на портала.
Имал съм преди форум,също с портал!Може да има модератор на портала,да! | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 15:57 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 16:26 | |
| Ако решиш по - задълбочено да разгледаш света на ХП(като мен) си я вземи. Има и неща които не са споменати в книгите за ХП. Ето някои теми за ориентир: Амулет,Базилискът днес,Банши,Циклопите,,,Истинските'' върколаци,Как да познаем демон,Лепрекон,Гадаене по чаени листенца(има упътване и към 1 лист и половина с картинки които може да ти се появят и какво означават),Как да изкореним мандрагора,Парацелз,Мантия невидимка,Протей и т.н. Полезни са за уроците.
П.П. Аз смятам след седмица след като имам над 50 мнения да се кандидатирам за учителка по драконология. Книгата ще ми е в полза ако съм одобрена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 16:46 | |
| Йъп. Книгата е супер. Аз я имам и дори от там взимам повечето информация за уроците. Разбра се взимам малко от нета, малко от още едно книжле, малко РП и урока е готов =)
А, кандидатствам за мод на портала... ако може ^.^
Едит: сега прегледах пак книжката, ама не видях нещо за дракони. Само за змейове и е съвсем малко... ако искаш да ставаш даскал по Драконология по-полезен ще ти е интернета... има един сайт ХП лексикон. Там има всичко. Само че е на английски... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 22:09 | |
| Въпросченценце... защо мъгълската улица 'Тина някаква си' е в 'Други магьоснически места'? Тя не е магьосническа... Не е ли по-добре магазините, които са там да се преместят в Лондон (щото нали се оплаквахте, че там нямало почти нищо) и тая улица да се изтрие... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения Чет Апр 03 2008, 23:07 | |
| Как да те сложа мод на портала!?Ще трябва да си админ?!!? Ще се съберем множко. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръки и предложения | |
| |
|
| |
| Препоръки и предложения | |
|