| Хари Потър и огнения бокал | |
|
+6Daniel ver4etooo H. Grenger sunshine Хърмаяни emma 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Хари Потър и огнения бокал Пет Юни 22 2007, 09:46 | |
| Какво мислите за филмчето? | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Пет Юни 22 2007, 13:22 | |
| На мен много ми хареса!Само,че беше малко скъсен!:( | |
|
| |
sunshine Грифиндор
Брой мнения : 31 Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Вто Юли 03 2007, 14:20 | |
| | |
|
| |
H. Grenger ~~Напуснал~~
Брой мнения : 656 Age : 32 Местожителство : Plovdiv Дом : Рейвънклоу Галеони : 600 Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Пет Сеп 07 2007, 22:07 | |
| Много готино филмче!Любимото ми от поредицата Хари Потър! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Пон Сеп 10 2007, 13:43 | |
| Филма беше адски готин!Имаше супер готини каскади и много напражение още от началото.Тримагическия турнир беше измислен много ефектно!Жалко само,че в лабиринта хари мина толкова лесно.Иначе другите две испитания беха супер .Накрая битката с Волдемор беше доста сташничка бих казала.А Седрик като умря направо бях "Без думи" |
|
| |
ver4etooo Слидерин
Брой мнения : 576 Местожителство : εїз In PiNk WoRlD εїз Registration date : 09.10.2007
| |
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Пет Окт 19 2007, 08:34 | |
| Въпреки че бяха пропуснати много моменти, които можеха да бъдат интересно представени поне за мен, но и така филмът е добър. Не знам защо но първото ми впечатление не беше добро, но по-късно осъзнах, че има и смисъл във сцените...жалко е че изрязоха куидича в началото... | |
|
| |
Dark_Angel ~~ Професор по Трансфигурация ~~
Брой мнения : 426 Registration date : 27.11.2007
| |
| |
GoGoMaNa Грифиндор
Брой мнения : 179 Местожителство : Sofia Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Съб Мар 22 2008, 13:45 | |
| От всички филми най-много ми хареса този.С най-много ефекти е и е доста разнообразен,а и вече абсолютно всички си влязоха в ролите както трябва. | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Съб Мар 22 2008, 14:03 | |
| Филма беше... добър. Но само толкова. Не ми хареса актьорския състав. Актьора, който играеше Седрик беше просто ужасен. И ако това е красавеца на Хафълпаф, кви ли ка другите. Също Фльор... Да, актрисата имаше чар и подобни, но не и неземната красота, както я описват в книгите. Също в началото Световното по куидич. Ами те не показаха самата игра. Само оня идиот в началото, Людо Багман или както се казваше, и толкова. Исках да видя как крум прави финта на Вронски. Честно казано, чаках този филм само заради Световното по куидич. Изпитанията (първите две) бяха добре направени. Но третото... ами не ми хареса. Много бързо мина всички и не можа да се усети напрежението. А, също в началото, когато огнения бокал избираше участниците и когато името на Хари излезе от бокала... Дъмбълдор тогавасе държеше направо ужасно. Имах чувството, че още малко и ще убие Хари. Дъмби не би се държал така...
И сега млъкавм, че изписах цял роман... =) | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Съб Мар 22 2008, 19:08 | |
| Това за Дъмбълдор и аз го забелязаш .В книгата не го описват такъф побойник .И поне не си спомням да го водят в задната стая! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал Нед Мар 23 2008, 21:28 | |
| Филма е направен сравнително добре.Харесва ми,но не е като първите двe части. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хари Потър и огнения бокал | |
| |
|
| |
| Хари Потър и огнения бокал | |
|