| Кандидатури за ръководители и префекти | |
|
+7vikos Хърмаяни (= Smile =) Heru_EldA stefity.1 FaTal_SeDucTeD Prisila 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Сря Апр 30 2008, 20:39 | |
| Добре! Сега ще те направя...
| |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Сря Апр 30 2008, 21:15 | |
| Не трябва ли да имам 2 звездички и да ми пише префект. | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 00:01 | |
| Ама, че сте... голяма работа колко са звездичките. Можеше по-учтиво да ми напомниш това... не стига, че изобщо те направх Префект...
Че то си е мое задължение, да, ама не забравяйте, че има и друг админ... който само във флууд зоната пише... и не стоварвайте върху мен забравените неща, защото поне ги върша... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 12:11 | |
| Аре стига се обиждахме,аз вършех много неща преди да дойдеш,но сега ти ми зимаш работата.И щом си започнала да го правиш перфект го направи както трябва.И внаги истъкваш ,че има и друг админ и той нищо не е свършил,но ако направа нещо като оправих цветовете под пиковете на главните раздели никой нищо не казва ,но когато нищо не права винаги се истъква.... | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 12:23 | |
| Ох!!!Стеф,моля ти се научи се да пишеш правилно!Имаш един милион правописни грешки.Много е дразнещо.Щом си админ,значи има защо.Ако мислиш,че те обвиняват несправедливо в безделие,започни да вършиш повече неща.Сигурна съм,че правиш постоянно нещо за форума,но ако правиш повече неща ще бъде по-забележимо. Моля те,започни да си препрочиташ постовете преди да ги изпратиш.Малко е странно администраторът на форума да пише ужасно.Нали трябва да си за пример.Приеми го като съвет,не като критика.И моля те,ако ще ми опонираш,нека е без правописни грешки.Нали каза,че имаш по-голяма сестра.Тя защо не взема да ти показва къде грешиш,при изписването на някои думи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 13:58 | |
| Еми, Стеф. Кандидатурата за префект стоеше още от вчера вечер. И не казвай, че си вършила много неща преди да дойда аз, защото това се уравновесява с това, че аз бях админ още преди ти да дойдеш и и аз върших много неща. И аз не изтъквам, а напомням, Стефи. И не казвай, че аз взимам всичко. Оставям ти да правиш много неща, ама ти като се бавиш... потребителите не са свикнали да чакат и се налага аз да направя това! Оставям ти време и то доста, а ти... само в чуждата работа се месиш. И не се безпокой... От понеделник ти оставям форума изцяло на твое разположение за две седмици. Дано си доволна.
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 17:14 | |
| ще те видим как ще се справиш... Не се заяждам..наистина почти нищо не вършиш...знам че е гадно всички да се занимаваме само с тебе и за най-малкото нещо да ти правим забележка но... | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 19:25 | |
| ОМГ, две седмици Юле... Искаш да измрем тука, така ли | |
|
| |
Бил Дейвис ~Професор по Аритмантика~
Брой мнения : 166 Registration date : 21.04.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 19:28 | |
| Не Юле ти си луда ее.. Не го оставяй... ако не си ти форума ше се затлачи... не го правя с умисъл да се подмазвам, а да кажа истината. Стеф нищо лично ама ми се струваш безотговорна...
| |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 19:31 | |
| | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 19:38 | |
| - Бил Дейвис написа:
- Не Юле ти си луда ее.. Не го оставяй... ако не си ти форума ше се затлачи... не го правя с умисъл да се подмазвам, а да кажа истината. Стеф нищо лично ама ми се струваш безотговорна...
Брато,ти даже незнаеш какъв беше форума преди Стефи,че да знаеш как ще е само с нея.Стига ,стига.Има и други места,където да си трупаш мнения без да ти ги трият. | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 20:04 | |
| Аз доколкото разбрах само главната админка Вели може да прави админи... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Чет Май 01 2008, 21:37 | |
| ... спрете да ги пишете такива, че форума щял да замре без мен. Разбира се, приятно ми да чета такива мнения за мен, ама ми е гадно за Стефи сега. Много добре знам какво й е, защото ми се е случвало всички да са против мен. Не пишете такива, плис.
А други админи да правят имат право всички админи, ама все пак Вели е главната и не е хубаво вместо нея да взимаме толкова важни решения, а и мисля, че не е нужен друг... засега. Стефи, покажи какво можеш докато ме няма! И... такова. Не оставям форума само за да се изяви Стефи, а защото имам изпити и няма кога да влизам, тъй, че няма да можете никак да ме разубедите, освен ако не убедите учителите да ми преместят изпитите
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Пет Май 02 2008, 13:30 | |
| | |
|
| |
pepi_smile ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 2 Age : 28 Местожителство : HaSk0Wo Дом : Gryfindor Registration date : 27.03.2010
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти Съб Мар 27 2010, 17:43 | |
| Kade trqbva da davam mnenie za da stana prefekt? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатури за ръководители и префекти | |
| |
|
| |
| Кандидатури за ръководители и префекти | |
|