| Гергана (Ейнджъл Блак) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Angellove Хафълпаф
Брой мнения : 87 Age : 32 Местожителство : Music central Дом : Hufflepuff Registration date : 08.04.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 11:55 | |
| Емии, ново лудо съм във форума. Ако искате да знаете нещо - питайте. :) | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 11:59 | |
| | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
Брой мнения : 87 Age : 32 Местожителство : Music central Дом : Hufflepuff Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 12:04 | |
| | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 12:05 | |
| | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 12:26 | |
| Еее, ти пък. То си пишe. Гергана, приятно ми е. :) | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 12:55 | |
| От къде си? От къде разбра за форума? | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 20:23 | |
| Аз съм от Бургас - моркса сирена. А за форума разбрах от една класация на БгТоп. :) | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 20:28 | |
| Харесваш ли си името и как ти викат на кратко =) | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 21:28 | |
| Ами честно казано преди не си го харесвах... Обаче от няколко години особено, много си го харесвам. На галено ми казват Гери. Мразя да ме наричат Гиги или Геги, или нещо от рода. Само на една моя стара учителка по физическо й се кефех като ми кажеше така... ама само тя. :) | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 21:33 | |
| Хах, пък една приятелка умира като и кажат Гери...
Та, имаш ли хоби? Любим сайт? | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 22:09 | |
| Еее, всеки с предпочитанията си.
Хобито ми(освен приятелите) е музиката. Пея 24/7(май само когато спя не надувам главите на съседите...). Любим сайт не мога да кажа, че имам. Зависи от настроението ми, какво ще разглеждам. По някое време гледам космополитън, а в следващият си правя разни тестчета... Въобще, нямам постоянство в тези неща. :) | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 09 2008, 22:19 | |
| Здравей и от мен! Ето няколко въпроса: Кой е любимия ти цвят? А любимия предмет в училище? На кои предмети смяташ да се запишеш тук? Ако учеше в Хогуортс, кои щяха да са най-добрите ти приятели? | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Чет Апр 10 2008, 09:53 | |
| Еййй, заби ме с въпросите... По простат причина, че рядко имам нещо любимо... И все пак: За цвят... е не не... наистина не мога да ти отговоря. Зависи много за какво говорим. Защото принципно любим цвят нямам. Аз съм на периоди. По някое време харесвам синьо, след това съм очарована от оранжевото и т.н. Но примерно за цвят на очите обожавам зеленото(и мн се кефя че съм със зелени очи.. май това най-много харесвам във себе си ...) Всъщност си падам по по-светлите цветове като цяло... Любимия ми предмет в училище... амии... май английски език, предприемачество и мениджмънт, информаика и икономика на предприятието. Схващам нещата, а по английски език направо заспивам в часовете... Литературата също ми допада, обаче там ми е прекалено нервно в часовете, за да кажа че ми е любим предмет. За предметите... имам набелязани няколко, но все още не съм решила окончателно. Утре след училище ще разгледам пак и тогава ще реша 100%. Предметите са доста, харесват ми всички, но просто се съобразявам и с това колко време ще имам, за да не се получава така, че да не мога да се справям със задълженията тук. :) Първата, за която се сещам да ми е приятелка, щеше да е Хърмаяни. Най ми е на акъла... гледаме да не гафим много обаче някой път и двете ни изпира тока... А за другите не съм сигурна. Много щеше да зависи при какви условия щяхме да се запознаем. Виж със слидеринци вероятно нямаше да се разбера при каквито и да е условия. | |
|
| |
*Rikki*Chadwick* ~Учител по Отвари~
Брой мнения : 421 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Чет Апр 10 2008, 10:08 | |
| Кои са любимите ти предмети в Хогуортс? Имаш ли намерение да се записваш на някои от тях? | |
|
| |
Angellove Хафълпаф
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Чет Апр 10 2008, 10:20 | |
| Амии любимите са ми трансфигурацията, вълшебството, пророкуването... абе има и още, ама тези ми изплуваха най-напред в съзнанието. По тях сигурно ще се запиша... Все пак ги харесвам доста. :) | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) Сря Апр 30 2008, 12:08 | |
| Сори ако се повтарят:
Как би се описала? Имаш ли прякори? А навик,който дразни другите? Какво има в момента по джбовете ти? Без какво не оставаш в хладилника? С какво се отличаваш от останалите? Внимаваш да не...? Добра ли си? Неща без които не можеш? Грешки които си правила? Разочарования,които си изживяла? Какво е за теб изневярата? Има ли любов завинаги? Запомняща се случка от живота ти? Какво те вдъхновява? Къде търсиш тръпката? Ако беше животно щеше да си..? В какво искаш да се преродиш? Вземаш ли се насериозно?
тея въпроси не съм ги мислиа аз :Д Пак ги копирах от един форум | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гергана (Ейнджъл Блак) | |
| |
|
| |
| Гергана (Ейнджъл Блак) | |
|