| Как започнахте? | |
|
+15Daniel (= Smile =) ~Bellatrix~ Lacey Edeline Лили Евънс Eliza Аластор Муди {RiRi_FoReVaR} Ерис Риддъл LoNNeR sunshine Bellatrix*Carter black sky Хърмаяни emma 19 posters |
Автор | Съобщение |
---|
emma Админче
Брой мнения : 1090 Age : 31 Registration date : 03.06.2007
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Как започнахте? Пет Юни 22 2007, 09:55 | |
| Как се запалихте по хари потър?Може би случайно?или някои ви подхвърли идеята за една магия? | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Юни 22 2007, 13:26 | |
| Ами при мен стана съвсем случайно!Исках да да си взема нещо за четене и просто попаднах на Хари Потър!Хареса ми и станах голяма фенка!:) | |
|
| |
black sky ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 40 Дом : Грифиндор Registration date : 22.06.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Юни 22 2007, 14:49 | |
| Подариха на братчет ми първата книга и аз реших,че е много тъпа,защото обикновенно на нас двата книгите,които харесваме почти не ни съвбадат....После батко си взе втора част,а аз просто не обичах да чета такива книги.Бях на вълна ,,Властелина на пръстена.''Скоро(не много)Имахме 3,4 и 5,но аз не четох.По някое време когато вече имахме 3 почнах да чета втора,но нещо не мидопатна тази хралупа(някъде до там бях стигнала).Два пъти я започвах.Един ден просто ми щукна и взех да прочета втора и така за една седмица прочетох втора,трета и четвърта.А пета за две.Има-няма 3 години след товаа имах възможност да прочете първа.А тогава бях станала вече заклета фенка на Хари Потър.И така сега си умирам за някоя пикантна ночина и постоянно гледам свободно местенце да прочета някоя книжка.Но в момемента трябва да чета книгите от списъка. | |
|
| |
Bellatrix*Carter Слидерин
Брой мнения : 34 Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Нед Юли 01 2007, 22:25 | |
| Кхъм, само не мога да пропусна и да не отбележа, че се казва "Властелинът на Пръстените", съжалявам, но тази тема ми е болна Та още като излезе първата книга си я купих и си я прочетох и така нататъка | |
|
| |
sunshine Грифиндор
Брой мнения : 31 Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Вто Юли 03 2007, 14:29 | |
| Ми аз не бях чувала за Хари Потър докато не пуснахафилм.Татко на връщане от работа минал през някакъв негов приятел и взел филма от него.Щом го пуснахме неможах да отделя очи от него. | |
|
| |
LoNNeR Хафълпаф
Брой мнения : 138 Age : 28 Дом : Хафълпаф Галеони : 295 Registration date : 04.07.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Чет Юли 05 2007, 13:44 | |
| Бях отишъл до Библиотеката да зема някоя книга и забелязах Хари Потър И Философския Камък .Реших че ще е интересна.След 1-2 дни я прочетох и с нетърпение чаках да излязат всички части.Също бях прочел в интернет,че е една от най купуваните книги в цял свят | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Юли 06 2007, 23:07 | |
| Бях на гости на моя братовчед , той тъкмо беше прочел Хари Потър и Философския камък .Зачетох се и ми хареса |
|
| |
Ерис Риддъл ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Дом : Слидерин Галеони : 498 Registration date : 03.07.2007
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Юли 13 2007, 22:02 | |
| Таитъ ми купи книгата за Коледа..Бил чул,че е много интересна и понеже тогава воубще не обичах да чета ми я купи,уж да не е без хич..И аз се зарибих,купих си Стаята и Затворника и продължих да следя Хари Потър с интерес |
|
| |
{RiRi_FoReVaR} Слидерин
Брой мнения : 1272 Age : 28 Местожителство : ‘๑’wHeRe ThE DrEaMs ArE rEaL‘๑’ Дом : Слидерин Registration date : 14.07.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Сря Юли 18 2007, 09:48 | |
| на мен ми подариха първата за рождения ми дени тъй стана! | |
|
| |
Аластор Муди ~~Напуснал~~
Брой мнения : 747 Age : 30 Дом : Грифиндор Галеони : 820 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Вто Юли 31 2007, 21:30 | |
| аз пък първо гледах първия флим и той мо се стори много интересен затова взех книгите.Четох 1 и 2 и станах голям фен.Сега съм прочел вече и 7 и мисля да ги почвам за 7-8 път всичките | |
|
| |
Eliza ~~Напуснал~~
Брой мнения : 113 Age : 32 Местожителство : София Дом : Грифиндор Registration date : 16.05.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Авг 03 2007, 16:08 | |
| На мен чичо ми ни даде на цялото семейство първата книга да пробваме дали ще ни хареса. Всички освен мен я прочетоха, а аз (тогава бях 2-ри клас) - не. При което сестра ми като ме попита дали съм я чела и й казах, че не съм и тя ми каза поне да пробвам. Аз почнах, но не ми беше особено интересно. За това сестра ми ми прочете втората глава и от там аз вече я почнах и не я оставих. Следващият път като я прочетох вече я имах като подарък заедно с втората за Коледа. Тогава я прочетох за един ден. Буквално. И от тогава съм много голяма фенка на ХП. | |
|
| |
Лили Евънс ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 119 Registration date : 15.08.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Авг 17 2007, 17:17 | |
| Запалих се от една приятелка.Тя само ми предлагаше книгата,аз няколко пъти отказах,но реших все пак да я прочета и така стана.Сега дори съм по-голяма фенка от нея.:) | |
|
| |
Lacey Edeline ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 723 Age : 32 Местожителство : Облак 7 Дом : Грифиндор Registration date : 04.08.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Авг 17 2007, 17:27 | |
| Хух аз някък мног странно се пристрастих към поредиците.Когато излизе първата книга аз казах на баща ми да ми якупи щот всички деца ги копуваха не че нещо ми допадаше..исках я така колко да каза че я имам пред другите.И след някъде 3 дни си казах ае да я прочета и много ме заинтересова и като рабрах за врората книга просто пощурях..и така:) | |
|
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Сря Сеп 12 2007, 10:11 | |
| Ами на мен леля ми ми подари първата книга. Беше доста отдавна(Лейс, мерси). Още не можех да чета. А и това беше първата книга, която прочетох. След това един приятел ми подари 2ра и 3та книга и оттогава се запалих. Вече не мога да живея, бе поне 5 мин. да си мисля за ХП :shock: | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| |
| |
Daniel ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 1019 Age : 32 Местожителство : Пловдив, Майнатаун Дом : Рейвънклоу Галеони : 330 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Как започнахте? Пет Окт 19 2007, 10:18 | |
| Ами нямаше никаква история. Просто бях в книжарница да си купя учебници и тетрадки и видях първата книга, затова си казах - защо да не си я купя! Купих си я, но тъй като не съм по четенето я оставих да прашаса на неква лавица и най-сетне един ден се реших и взех в ръце...до вечерта я бях прочел... това е историята! | |
|
| |
Ron Weasley ПрЕФеКт На ХаФЪлПаф
Брой мнения : 302 Age : 29 Местожителство : Хралупата Дом : Хафълпаф Registration date : 21.10.2007
| |
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| |
| |
Dark_Angel ~~ Професор по Трансфигурация ~~
Брой мнения : 426 Registration date : 27.11.2007
| Заглавие: ЗДР Нед Дек 09 2007, 20:01 | |
| Ми... Винаги ми е била интересна магията. Разказаха ми я първо, но ми се видя много объркана.Реших, че не е нещо кой знае какво! Един ден седнах и започнах да чета, постепенно така се бях увлякла, че без да усетя съм прочела цялата книга. (За 1-вата книга става въпрос.) После започнах да чакам с нетърпения всяка следваща книга. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Как започнахте? Нед Мар 23 2008, 17:17 | |
| При мен стана случайно.Братовчед ми си беше взел първата и ми каза,че е страхотна.Въпреки това не повярвах.Майка ми настоя и тя е главната причина сега да съм фенка на Хари Потър. |
|
| |
Andreeva Грифиндор
Брой мнения : 4 Registration date : 23.03.2008
| Заглавие: Re: Как започнахте? Чет Мар 27 2008, 13:18 | |
| Бях малка и едно момиче от моя клас постоянно ми разказваше за някаква си книга хари потър..по едно време и аз реших да я прочета..че кво може да и има толкова на една книга :? Е даде ми я иии просто като почнах да я чета...не можах да спра..и оттам почна всичко :))
Стаси: Абе ти правила чете ли? В 1 точка се казва, че КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как започнахте? | |
| |
|
| |
| Как започнахте? | |
|