Хогуортс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Хогуортс

Изживейте света на магията !

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеРегистрирайте сеПоследни снимкиВход

Елеонара Крафхел

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
sunshine
Грифиндор
Грифиндор
sunshine

Брой мнения : 31
Registration date : 01.07.2007

Елеонара Крафхел Empty
ПисанеЗаглавие: Елеонара Крафхел   Елеонара Крафхел Icon_minitimeНед Юли 01 2007, 17:49

Име: Елеонора Крафхел
Години: 11
Външен вид: Косата ми е тъмно руса.Дълга малко под плешките. Очите ми са тъмно кафяви.Висока съм 1.62 . Тежа 42 килограма.
Характер: Мила съм с хората, които са мили с мен.Избухвам щом ме изкарат извън релси.Вярвам в себе си и мисля ,ще мога да постига много неща.Малко съм мързелива. Разчитам на приятелите си.Те могат да ми вярват безрезервно.Ако някой нарани мой близък и скъп човек, отговаря пред мен.Никога не бих и не съм зарязвала приятелка заради момче. Обичам приятелите и семейството си. Уважавам приятелите и враговете си. Обичам сладолед,салати и катък.Мразя жаби и всякакви буболечки. Никога не оставам длъжна на никой и за нищо. Имам голямо чувство за хумор, може да се надсмивам над себе си.Не мисля, че съм нещо повече от другите.на мен може да се вярва, разчита.Хоратя ме обиждат и мислят истории за мен, но за мен е най-важно какво мислят близките ми хора.Не ме интересува какво говорят хората.Повечето ми приятелки са мъжкарани, както и аз и се събираме с момчетата.Мразя мамините момиченца и момченца,лигльовци.Сурова съм като наказвам.Смея да кажа , че сум доста хитра щом съм изпързаляла толкова много хора.Лъжа умело.Трудно можеш да нараниш чувствата ми.Станах сурова и малко злобна след смъртта на баща ми.
История: Родена съм в Анкара през 1995.Родителите ми са живели там докато съм се родила. После се преместихме в Буда.Живяхме там докато станах на 5. Имам брат, който се казва Деймънд.Това е като трядиция в нашето семейство.Имената на момчетата започвад с буквата "Д".Майка ми се казва Саманта, баща ми Даниел.Една вечер се събрахме на масата и родителите ми ми съобщиха за магьосничеството.Брат ми точно стана на 11 и замина за Хогуортс.Баща ми почина на следващата година.Майка ми беше съкрушена и реши , че неиска нищо да и напомня за мъчителната смърт на баща ми.Преместихме се в Лондон.Майка ми започна да работи неуморно и ме изпрати при баба ми, която също живее в Лондон.На рожденния си ден получих писмо, в което пишеше, че съм приета в Хогуортс.Не се изненадах.С баба ми тръгнахме по магазините и ето ме тук.
Нещо дпшълнително: Любимия ми цвят е черен, любимо цвете- карамфил, любима вещ-гривна подарена от баща ми на петия ми рожден ден.зодия лъв съм.Имам белег във формата на звезда на десния глезен отвън.
Снимка:
Елеонара Крафхел T5_1070783
Върнете се в началото Go down
http://debito.piczo.com
Made_in_paradise™
~~Директорка~~
~~Директорка~~
Made_in_paradise™

Female
Брой мнения : 1342
Местожителство : *where the dreams are real*
Дом : Slytherin
Registration date : 05.05.2007

Герой
Описание на героя ви::

Елеонара Крафхел Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Елеонара Крафхел   Елеонара Крафхел Icon_minitimeСря Юли 11 2007, 20:27

Браво!!!Одобрен/а си!!!
Върнете се в началото Go down
http://romilton.forumj.net/index.htm

Елеонара Крафхел
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Хогуортс :: Забавления :: Кошчето-
Идете на: