| Убия, Оженя/Омъжа, Целуна | |
|
+4Heru_EldA (= Smile =) Peyton Beautiful Mind 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Peyton Лунен Елф
Брой мнения : 197 Registration date : 24.03.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 19:26 | |
| НЕ!!!! Аз Викос не го познавам ама понеже и той ми даде цинк у аз му дадох.Все пак... | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 19:58 | |
| - Beautiful Mind написа:
- Йъп... що все забравяте да дадете нови, тц тц
ГоГоМаНа, Бил Дейвис и викос (айде все мъжки)
Едит: Муфи, Пейвън е в Испания, а викос е на десет. Как я виждаш тая работа :D:D Добре,де. От де да знам.
Такам, не може ли всичките да ги мина с шамар?
ГоГоМаНа щот не сме се заяли ще се омъжа за него Бил Дейвис тъй като е самовлюбен паток ще го убия, ще го изровя от гроба, ще го върна към живот и ще го удуша Викос остана да го цункам
Същите давам. Да ви видя другите. ГоГоМаНа, Викос и Гогошко кокошко. | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 20:53 | |
| Хмм, трудна работа.
Да речем за Викос може да се оженя (като порастне). Само да не забравя да си купя нов тиган, че стария не държи.
И другите двама, тъй като не ги различавам, ще ги цункам и после ще ги отепам.
Сти, Юлето и Смайл. | |
|
| |
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| |
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 20:58 | |
| Ами... първо ще цункам Смайл, после ще се оженя за Сти и после ще се убия и Сти ще остане вдовица... е сори, ама не искам вие да мрете.
Едит: Та... новите, дет ги даде Мъри, че тя ме изпревари с миналите. Ъъ... епа ще се оженя за... Бил. Ще цункам Гого и викос ще мре... /плис, без коментари/
Новите: Викос, кристиано и гогомана
Последната промяна е направена от Heru_EldA на Нед Апр 27 2008, 21:04; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Jane Undead ~~Доцент по Вълшебство~~
Брой мнения : 887 Местожителство : София Дом : Домът на лудите и учените Registration date : 07.02.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 21:02 | |
| - Princess_of_the_elfs... написа:
Същите давам. Ок, аз оттук ще отговоря както трябва тогава. Бил - засега ме кефи, би станал добър съпруг от него. Викос, да не е капо, ще го цункам. А Гогомана остана да го тепам. Рикки, Мъри и Сти. Избирайте си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 21:20 | |
| Тъй като Сти ми испълни едно желание ще се оженя занея. Рикки ще я поживя с една целувка А себе си ще се самоубия
Въй,въй, Сти, ти овдовя съвсем. =)
Такам, новите са Присила, Мъри и Викос. | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Нед Апр 27 2008, 21:22 | |
| Мъри, с тебе ще се женим, кво да се прави =) Присила ще цункам (Муфи, няма да ревнуваш, ей) И викос ще мре, кво да се прави...
Новички... Ами... Пиф, Фифи и Муфи =) | |
|
| |
Prisila Part of the Game,right?
Брой мнения : 1728 Age : 35 Местожителство : In the midlle of nowere Дом : Рейвънклоу Галеони : 1378 Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 00:22 | |
| Пифчето ще ме взема за съпруг! Муфето ще ме цуни. А пък Фифиту ще вземе да се гътне. :)
Стефи,Стаси,Сти. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 08:55 | |
| Сти - взимам си те да се оженим и на меден месец Стаси - теби ще те цънкам Стефи - и за жалост Стеф ще гушне дитилинкатъ
Ъъъ, новите са......Рикки, нати фенче, Стефи. | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 09:29 | |
| Женя се за Рикки Целувката за Стефи И нати фенче да мре
Присила,Юлето,Смайл | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 12:49 | |
| Смайл - ще се женим с теб, ами какво друго да правим =) юлето - ще те цункам а присила да ритне камбаната(с извинение)
Нови: Нели, Фифи, Пиф? | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 12:56 | |
| За фифи ще се оженя Цунка за нели и аз ще мрЪ
Нели,Рикки,Сти | |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Пон Апр 28 2008, 14:40 | |
| За Рикки ще се женя Ще се цункам сама пък Нели ще мре...
Присила, Джейн, Елфида | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 09:31 | |
| Ще се оженя за Присила Елфида ще цункам И Джейн да мре
Джейн,Елфида,Нели | |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 20:38 | |
| За Джейн ще се оженя За Елфида целувка И Нели ше гушне букета | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 21:06 | |
| Научи се да даваш ноовииии,Фикус :Д[ | |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 21:06 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 21:07 | |
| Ще се оженя за Сти Целувка за Стаси А аз в гроба
Мъри,Нели,Цвети | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна Вто Апр 29 2008, 21:16 | |
| За Мъри ще се оженя
оле мн труднооо
Ще целуна Цвети и Нели и никой няма да мре
Елфид,Рейвън нз къв си и ГоГоМанА | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Убия, Оженя/Омъжа, Целуна | |
| |
|
| |