| Новата учебна година | |
|
+6vikos Princess_of_the_elfs... nati_fenche (= Smile =) Beautiful Mind Heru_EldA 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:27 | |
| Нека учителите и учениците кажат кога им е най-удобно да започне следващата учебна година. Предполагам това ще е "лятно училище". На мен лично ми е удобно да започне от средата на Юни... или от Юли и да завърши в края на август... но ще се наложи да си намеря заместник за предмета сигурно... Кажете вашите предположения за новата учебна година.
| |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:29 | |
| Ами... не е ли по-добре новата да започне чак към края на август, началото на септември, пък лятото да си има лятнп училище, което да не е задължително. В смисъл, почти всички лятото ще отсъстват и... | |
|
| |
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:38 | |
| ми... освен тогава лятното училище да е единственно за първи курс. Т.е за новозаписалите се лятото и като свършат, да могат да отидав във втори курс и да учат едновременно с другите, които сега завършват първи курс. И тъкмо уроците са готови и ако отсъства някой учител, ще може да си намери заместник само за лятото, който да пусне същите уроци. Така дали е добре?
| |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:46 | |
| Тук съм за малко. Ще трябва хубаво да го обсъдим... Аз съм по-съгласна да започне август-септември... Но може и да се пускат на 2 седмимици някъде незадължителни уроци ако няма кво да правим да се занимаваме с тва :Д Щото ще имаме време... Нз | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
Брой мнения : 453 Дом : Грифиндор Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:46 | |
| Да, на мен идеята ми харесва. Може да има такова лятно училище за новодошлите и да кажем на 1септември(примерно) да започва 2учебна година, където ще се съберат всички...поне аз така мисля | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 14:57 | |
| Ами, аз предлагам(подкрепям) новата учебна да почне някъде август. Защото тогава времето започва да се разваля(към септември) и повечето хора са си в града. А през лятото май трудно ще намерим такова време по което всички учители да са тук. Аз примерно към 20 юли заминавам на лагер и 28 съм тук. А със сигурност поне веднъж със семейството ми ще отидем на море. А съм сигурна, че повечето от форума няма да ги има известно време, някои имат изпити и пр. | |
|
| |
vikos ~Префект на Слидерин~
Брой мнения : 251 Age : 26 Местожителство : На луната Дом : Слидерин Registration date : 22.04.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 15:06 | |
| Аз подкрепям тези примерни 2 седмици и новата година да започне началото на септември | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 15:15 | |
| Еми да... ама пък става и обратното. Свършва учебната година и всички имат време да учат тук... а отсъствията за море не са кой знае колко дълги... Всеки е различно тук. Ама е тук... а примерните две седмици не ги разбрах...
| |
|
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 15:25 | |
| Ами... не мисля, че е много добра идеята за лятното училище. Тя всъщност си е добра, ама някой като го няма няма кoй да предава уроците му. А пък ако си има заместик, той няма да може да оценява добре домашните, защото все пак трябва да има домашни. Аз предлагам лятото да се правят примерно веднъж в седмицата сбирки - дискусии. Да се разглеждат някакви въпроси, свързани с предмета. Новозаписалите се лятото да не го карат като първи курс, защото няма да е честно спрямо другите - лятото без домашни и подобни, пък тия, които са се мъчили предната година са се прецакали... Следващата година просто ще си имаме и първи и втори курс. Какво толкова. Пък в краен случай може някои да взимат приравнителни изпити... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 15:39 | |
| ми... да. Наистина. Това е много хубаво с дискусиите. Нека и други си дадат мнението.
| |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 16:33 | |
| Ако искате може да определим срок (например 15 дни или 1 мецес) в който може да се запишеш са учебната година.Щото иначе едни дойдат по време на 1 урок други вече се регистрират във форума в края на учебната година и като се запишат за предметите не можеш и 2 оценки да им напишеш... Ще определим срок и който се записал,записал.Който не ще чака до другата учебна година. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 16:36 | |
| Ама гадното е че ще почнем почти с даскалото...и тогава пак няма да имаме време за домашни... Ако е на 1 септември началото на учебната година ще имам някъде 2 предадени,хубави домашни...и после пак почват Тролове... Нз... Освен да се пуснат няколко урока едно след друго и срока да е до края на лятото.Който когато има време да ги предава. | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 16:36 | |
| да и на мен ми харесва идеята на Сти, така е най- добре, през лятото да няма чак толкова задълбочено учене във форума и да си почнем вече учебната година някъде август- септември. А за Пиф...нз защото то и сега общо взето си беше така, защото уроците бяха започнали пък се записваха и други ученици нз... | |
|
| |
nati_fenche Грифиндор
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 16:37 | |
| И да права е за това за троловете, но все пак...нз то и на мен ми се иска да е през лятото когато сме по- спокойни, но не знам тогава кой колко време ще има.... | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 18:48 | |
| В някаква др тема точно това обсъждахме. През лятото да има такива дискусии без домашни. Аз това го разбирам например като аз пускам нещо интересно и това нещо се обсъжда, правят се догадки(ако има за какво) пита се за интересни факти и пр. та аз така го разбирам. Аня, нали ще се почва някъдев към края на август? Мисля че тогава е по - добре, защото като се предадат към 2-3 урока хората ще имат време да напишатъ домашните. А щом почнем и даскалото да се дава повече време за домашни. Да кажем всеки има да предаде към 6,7,8 урока и като са взети няколко да има повече време за домашните п останалите. Иначе ще е постоянно бързане. И още нещо. Мисля, че Аня е права. По - добре е да има някакво записване за годината и да кажем да се потвърди, че еди кой си ще изучава даден предмет и във втори курс(става въпрос от записаните от 1 курс). А тези които не са потвърдили или не са се записали да не се пишат в списъка на учениците. Така и ще се види кой е редовен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Нед Апр 27 2008, 19:16 | |
| Aми това за записването... наистина така ще е по-добре, за да знаем кои ще продължават и кои са сериозни... Пък хора, то чак към края на октомври почва по-сериозното учене в даскало. Кво се оплаквате толкова. И сега ходим на училище, ама който си е сериозен си предава домашните. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Пет Май 02 2008, 14:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Пет Май 02 2008, 15:08 | |
| Ами аз предложих да започнем началото на октомври, края на септември, пък лятото да си имаме такова лятно училище по някои предмети... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Пет Май 02 2008, 15:24 | |
| - (= Smile =) написа:
Освен да се пуснат няколко урока едно след друго и срока да е до края на лятото.Който когато има време да ги предава. Ъ?Кво ще кажете... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Новата учебна година Пет Май 02 2008, 15:28 | |
| Това за тези, които не са успели да си предадат уроците ли? Ами става...
П.П. С Трансфигурацията кво ще правите? | |
|
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: Новата учебна година Пет Май 02 2008, 17:20 | |
| Мисля, че през лятото може ако някой се е регистрирал (или върнал ^^) във форума по време на края на годината да изкара същите уроци и домашни, след това да почне 2 курс направо? А после - в определен срок вече да се записват всички. А и въпреки почивките не смятам, че някой ще иде на почивка за 2 месеца примерно!? Подрепям започването на новата година към края на август, но това за рече към 20...? Доста объркано мнение стана, ама... | |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Новата учебна година Съб Май 03 2008, 12:04 | |
| Аз пък мисля че ще трябва да си повториш първи курс. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
~Bellatrix~ Слидеринка
Брой мнения : 532 Age : 28 Местожителство : Света на летящите овце ^^ Дом : Slytherin Галеони : Достатъчни Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: Новата учебна година Съб Май 03 2008, 12:46 | |
| - stefity.1 написа:
- Аз пък мисля че ще трябва да си повториш първи курс.
Ами аз нямам нищо против ^^ Пък и това е мнение за следващите учебни години... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новата учебна година | |
| |
|
| |
| Новата учебна година | |
|