| Съобщения! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Съобщения! Пон Апр 28 2008, 21:37 | |
| Най-тържествено завявам, че от сега нататък за всяко едно флууд мнение ще отнемам по 5 точки от дома! | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 09:20 | |
| Виж кво-как да не пишем флууд? РП-та ли да пишем?! Все пак това е Обсъждалня тук се обсъжда...аз просто не чаткам как така...зададен е въпрос и ти отговаряш... Еди-кой си влезе в Обсъждалнята и каза: -Аз мисля... Виж разясни малко че не мога да си го обясня | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 12:18 | |
| И що да не пишем флууд тука. Тва е мястото (и флууд зоната), където си е редно да се пише най-много флууд, защото просто не се пише РП. А и ние навсякъде флуудим, защо тук да е различно?
П.П. това сега флууд ли е? | |
|
| |
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 16:56 | |
| Мда...и моето мнение горе беше флууд..и сегашното ми е флууд
Олеле....
Ми Стаси нещо много странно се получава...няма как например да кажеш какво мислиш за форума,дизайна,някой потребител или каквото и да било без да флуудиш.... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 21:26 | |
| " А и ние навсякъде флуудим, защо тук да е различно?" Ми... все пак вие не триете флууда, нали ? Не, че аз нямам нищо против да се флууди, ама наистина в обсъждалнята не му е мястото, защото тук трябва да се трие едно по едно мненията, докато другаде темата просто може да се изтрие и да се направи наново, а тук ако се направи наново, ще се изгубят мненията по дадения въпрос...за това не бива да се трие темата, особено ако някой си е положил труда да напише дълго и изчерпателно мнение. А флууд... има се впредвид, да не се пише някаква си само думичка, а да се обясни защо... и да не се пишат неща извън темата. Пък и кой е казал, че само РП-то не е флууд, че трябва да се пише РП тук за да не излезе, че е флууд?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 21:37 | |
| Но ние каквото и да пишем,дори да не е една темичка все някой ще се намери да каже "Стига сте флуудили" Аз мога 100 реда да напиша,но за някои това си чист флууд. Сега съм обедена че стаси ще сметне и това мое мнение за флууд... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Съобщения! Вто Апр 29 2008, 22:03 | |
| | |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Съобщения! Сря Апр 30 2008, 02:10 | |
| Никой не иска от вас да пишете РП... Просто искам мнениоята ви да са изчерпателни... Смислени... Обосновани и над 2 реда да кажем... Това е =) Няма да си променя мнението, но ако флууда на поспре ще увелича точките за отнемане... За Бога хора... Stassi is such a bitch! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Съобщения! | |
| |
|
| |
| Съобщения! | |
|