| Хърмаяни Грейнджър | |
|
+4Хърмаяни Beautiful Mind Стаси Ginny Weasley 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Ginny Weasley ~~Мъгъл~~
Брой мнения : 3 Registration date : 28.04.2008
| Заглавие: Хърмаяни Грейнджър Пон Апр 28 2008, 23:03 | |
| 1. Хърмаяни Грейнджър 2. Описание Коса - Светло кафява,леко къдрава Очи - Големи,кафеви Фигура - слаба,спортна фигура Височина - 168см. тегло - 50 килограма Лице - издължено Устни - Средна големина Вежди - Тънки и леко извити Нос -Среден размер Цвят на кожата - Светъл с лек тен Години - 16 3.Хърмаяни Грейнджър е мило,симпатично,умно и много лъчезарно момиче.Най-много обича да е сред приятели и да се забавлява.Мрази предателството и лъжата.Не би предала приятел за нищо не света.За нея най-важните неща са смелостта,упоритостта и ума.Неавижда лицемери и лъжци.Любимия и предмет е ЗСЧИ.Никога не би се замесила в някакви черни магии.Любимото и животно е феникс,а любимото и занимание е да се разхожда в градини с много цветя. Тя има майка на име Александра Ридрих и баща Майкъл Нейтън.Те живеят в една къща в покрайнините на Лондон.Има двама братя и една сестра.Единия и брат е на 5,другия на 7,а сестра и е на 15.Тя още от малка знае че е магьосница когато вижда като е била на 3 как баща и измагьосва едно растения.Отива при него и го пита как го е направил,а той и разказва цялата история за магьосническия свят. Любимия и цвят е червения.Има талисман,който винаги е с нея - мъничко плюшено меченце,на което очите му стават червени когато наоколо грози опастност.
| |
|
| |
Стаси Луда за връзване
Брой мнения : 290 Age : 31 Registration date : 19.01.2008
Герой Описание на героя ви::
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 01:03 | |
| Добави информация =) И тая Хърми №101 е малко височка за първокурсничка... | |
|
| |
Beautiful Mind Wanted Dead or Alive
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 12:15 | |
| Първо... ако беше прочела правилата нямаше героя ти да се казва така... доказателство, че явно не си ги прочела. Второ, добави още инфо, щото това е супер малко. А и героя ти трябва да е ПЪРВОКУРСНИК | |
|
| |
Хърмаяни Северно сияние
Брой мнения : 1608 Age : 27 Местожителство : Северно сияние Дом : Слидерин Registration date : 21.05.2007
| |
| |
Брой мнения : 2073 Age : 30 Местожителство : Somewhere over the rainbow... Дом : Слидерин!!! Галеони : 700 Registration date : 15.02.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 13:30 | |
| Мда, и да няма роднинска връзка с герои от ХП. Както и името да не е на герой от Хп... | |
|
| |
Princess_of_the_elfs... Smile in the darkness
Брой мнения : 787 Age : 28 Местожителство : .:in your dreams:. Дом : Рейвънклоу Галеони : виж в трезора ми ^-^ Registration date : 03.04.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 14:19 | |
| | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 14:42 | |
| Е добре, де. Ама защо всички трябва да са първокурсници ?! Моя герой е на 15 (или колко беше там). Аз примерно не искам да играя с някакво мъничко детенце. Според мен възрастта си е свободна... а за часовете, всички си учат от първи курс и възрастта там не важи.
| |
|
| |
stefity.1 Админче
Брой мнения : 1256 Age : 28 Местожителство : Dont know.. Дом : Хапълпаф Галеони : Достатъчно (: Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 15:24 | |
| Само да попитам защо аз Юлето не може да одобряваме нали сме администратори?Имаме сякакви права! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 15:26 | |
| Юлето да, ама ти не... Не одобряваш добре. В смисъл беше одобрила герой, състоящ се от пет реда, баси. Така, че по-добре аз и Стаси... | |
|
| |
(= Smile =) Целувката на вятъра
Брой мнения : 2274 Age : 30 Местожителство : In your nightmare^^ Дом : Ravenclaw Галеони : виж в трезора ми^^ Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 16:41 | |
| Стефи отново задаваш глупави въпроси!Това че си админ не значи че можеш да одобряваш добре героите...ако не виждаш Сти и Стаси се правят по-добре от прекрасно...малко по-сериозно... Кво ся къв ти е проблема че не одобряваш някакви си герои!? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 16:47 | |
| Ами сигурно като админ няма какво да прави... | |
|
| |
Heru_EldA ~~Професор по Елфология ~~
Брой мнения : 823 Age : 31 Местожителство : Кюстендил Дом : Домът на Смелите !!! Галеони : Вижте трезор №121 Registration date : 25.02.2008
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Вто Апр 29 2008, 20:53 | |
| Еми, че правата си ги има, ама умението - не. Даже аз не одобрявам герои, защото знам, че няма да си свърша работата както трябва, но ако нещо има и случайно го забележа (щото рядко влизам в този подфорум), го пиша. Всеки си има работа и всеки си я върши, за това ти си върши твоята (ако имаш такава), а те ще си вършат тяхната, НО ако можеш да направишп нещо, направи го и не викай "ама има си модератори". Аз ако виждам, че мога да помогна, го правя, а не задавам глупави въпроси "може ли".
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър Нед Май 04 2008, 21:06 | |
| Разбрах, че Ginny Weasley има друг акаунт и явно ще играе с него, така че тази тема отива в кошчето... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хърмаяни Грейнджър | |
| |
|
| |
| Хърмаяни Грейнджър | |
|